Copiluti de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
omustata spune:
La multi ani Ralwca!
La multi ani, Fran!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
Ca bine zici, Olga Azi este ziua lui Fran!
LA MULTI ANI, FRAN
Sa ai parte de tot ce e bun pe lume, sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii de la cei dragi tie si sa-ti mearga bine pe toate planurile!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Fran !
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
nelia spune:
La multi ani, Fran!
Agata a luat locul III, medalie de bronz.
Octav e in spital, l-au internat, are tendonita, i s-au infectat tendoanele, e destul de grav pentru ca infectia a urcat spre cot... inca nu stiu cum se va termina toata aceasta poveste, sint ingrijorata pentru ca este vorba de infectie avansata. Dar stiu atit: ca ce-si face omul cu mina lui, tare greu se mai desface.Tineti-ne pumnii sa se rezolve, sa dea inapoi infectia de la tratament. E pe morfina, asa dureri mari are. Plecam la el la spital!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
nelia draga multa sanatate lui octav. sa scapati repede din spital. sincer sper sa ai pe cineva care sa te ajute. ca daca nu ... nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa te duci singura cu trei copii dupa tine singura la spital sau sa mai stai si acasa cu ei singura si peste noapte. multa sanatate si putere sa ajungeti la liman.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
nelia spune:
Nu, Monu, nu am pe nimeni sa ma ajute. S-a nimerit un weekend in care baietelul nasilor e bolnav si nu pot sa pun copiii in contact cu el si nici pe Tudora cu el, pentru ca ar fi periculos, o alta prietena are sotul plecat si ea si ea singura cu trei copii mici... ceilalti sint prea departe de Montreal. Asa ca, va trebui sa ne descurcam singuri, el acolo, eu aici. Am vorbit cu el, i-au schibmat tratamentul, se pare ca nu da infectia inapoi. Am culcat copiii, ca erau prea obositi pentru inca un drum si vom merge mai pe seara la spital, ca acum e liniste si se culca si Octav un pic... daca o putea sa doarma de durere.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
saryta spune:
NELIA - multa sanatate lui Octav ... sper din toata inima sa isi faca efect tratamentul si sa fie bine. Imi inchipui ce greu iti este, dar esti o luptatoare si fii sigura ca totul se va termina foarte repede.Multa sanatate la intreaga familie .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
Danelutza spune:
Nelia Doamne ajuta sa dea inapoi infectia. Nu stiu cum se prezinta durerile sotului tau, dar il inteleg perfect, eu pling zilnic de durere si nu fac aproape nimic, ca orice as face, ma doare mina pina la umar si pling si iar pling. Sanatate multa sotului tau.
Felicitari Agatei
Teddy felicitari, s-ar putea totusi sa mearga Alyssa la gradinita de stat. Aici, probabil la sfirsitul lui iunie ne vor spuna, da sau nu
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
ChrisDun spune:
Fran
Ralwca (scuze pentru intarziere).
Dap, am disparut ca magarut in ceatza ... pentru ca, la serviciu, a venit situatia cu traficul pe net si (iar) am iesti campioana !! Asa ca saptamana asta am lasat-o moale - adica n-am mai intrat deloc de la serviciu - ca de acasa oricum nu apucam sa intru.
Multa sanatate bolnaviorilor.
Nelia, multa sanatate lui Octav.
Nu prea sunt la curent cu evenimentele... poate apuc sa citesc ceva din urma...
Noapte buna !