Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

cine zicea odata ca e tare frustrant pt o mamica sa nu-si poata alapta puiul..avea mare dreptate..
te baga chestia asta intr-o depresie mama-mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ROX-sa va traiasaca minunea de baietel!Frumusel Raducu!
Naty,imi pare rau ca nu ai dormit...si al meu a chitait aproape toata noaptea,s-a trezit la 8 dimineata si la 9 i-am facut baie si de atunci doarme dus...ce bine e!ce sa zic:eu nu ma plang ca m-ar bate Dumnezeu,am copil cuminte,dar are si el zile si nopti mai nasoale,dar tot cuminte e si atunci!
in legatura cu Socrii...si ai mei au fost tare indiferenti cand s-a nascut David,chiar isi programasera sa mearga la mare cand eu nasteam...si cadou ce credeti ca am primit?chiloti tanga...dupa ce ca abia stateam in si eram si cusuta...a,si lui David i-au luat un tricou...pentru 1 an...da,ca cica daca faceam fata altfel stateau treburile,ca ei mai aveau 2 nepoti de la sora sotului...si doar ei au fost si sunt preferati,da,nu-i bai,ca astia ai mei nu duc lipsa lor!!!Socrela a murit acu 2 ani(face in iulie) si socrelu a venit doar de 2 ori sa il vada pe Barosanel si nici macar nu l-a luat in brate,nici macar nu a zis ca-i mumos...doar:"seamana cu taica-su!"..si asta cred,ca sa-mi faca mie in ciuda!Oricum,seamana Barosanelu cu tati,dar a zis-o pe un ton...asta e!eu de mult nu mai sufar din cauza nesimtirii

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! azi e ziua cea mare pt stela!!! hai teodora, in brate la mami!!

ali, asteptam vesti bune si de la tine!!!

bitza, dilutia este de 7 ch la amandoua. intr-adevar, in homeopatie, o dilutie mai mare ajuta in cazuri mai "grave", mai acute, dar se administreaza remediul pe termen scurt si des...adica, in caz de durere de gat, se da belladona 15 ch, 3-5 bobite din ora in ora, apoi la 2 ore...pe masura ce scad simptomele se reduce dilutia si timpul de administrare...
in cazul nostru, cu arnica si china, vom face un tratament mai indelungat, de 20 de zile, deci dilutie mai mica, 1-2 doze/ zi...

haideti ca ma duc ca vrea alexutza desene:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

13 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Helo
Gata a venit teo pe lume.La 8.20 a intrat in cezariana.Teo a luat nota 10 , greutate 2900g,lungime 49cm.E sanatoasa tun.Stela e la reanimare acum.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

FELICITARI STELUTZA SI GEO!!! BEBE TEO BINE AI VENIT!!!

La multe luni pentru Samuel Casian si David!

Simo27 - am impresia ca aia cu caruciorul si Labus e cusuta cu ata alba , adica e o pacaleala, asa-i? Baga poze daca vrei sa te credem, DOVADA!!!

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mai tarziu o sa veti si filmare cu bebe la 10 min dupa nastere

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

Buna dimineata, stol de randunici!
Iata ca ma trezii cu un nas infundat, cu stranuturi si cu capul greu ca dupa .. cand eu sunt arc sa vad vreun semn de nascare..; era tot ce imi lipsea!!!!deci azi sa inteleg ca voi fi un pic ocupata cu facutul ceaiurilor, ca alte remedii mai bune si folositoare nu cunosc (va imaginati o foca esuata luand aspirina saracului.. eu nu!!); bine ca se lumineaza afara si apare soarele.. poate ies un pic pe dupa-amiaza!

Am vazut o bebelina Andra tare frumoasa - sa fie sanatoasa si familiuta ei la fel!! felicitari Mihutza!

Rox - sa-l tina D-zeu sanatos pe bebelusul tau ( e frumusel foc) si sa ia in greutate, poate ca pana la urma se rezolva si "problemuta" cu tzatzicile..; poate ca e mai greu la inceput... bafta!

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

felicitari mstela! recuperare cat mai rapida!
bine ai venit teo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

[b]FELICITARI STELUTZA!!!!
BINE AI VENIT BEBE TEO, SA FII BEBE SANATOS, ISTET SI SA-TI BUCURI PARINTII!!!

RECUPERARE RAPIDA PENTRU MAMI![/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata si de la mine (mai pe la pranz... )

Simo ce patisi cu carutul... Am si eu experiente cu catei d-astia care mananca CD (alea cu programele cele mai importanta), ochelari de soare (evident pe cei mai scumpi)... Off, dar daca va alegeti cu un carucior nou, tot raul spre bine. Asta asa de ziua bebelusului Barosano!

Mihutza sa-ti traisca bebelina mumoasa!

Ioana pentru David. Mai, mai cum a implinit el o luna azi! si multe
Cu socrii... deh, asta e. Si eu aud mereu atatea cuvinte de lauda despre celalalt nepot de mi s-a acrit! X e asa, X face asa, X era asa cand era bebelus, cu X faceam asta cand era mic, X a mers repede, X a vorbit repede... X era aurit...
Sunt tare curioasa cum o sa fie cu Sanziana. Sunt insa convinsa ca X fiind crescut de ei, copilul meu nu se va ridica la nivelul x-ului. De iubit o sa o iubeasca, dar vorba ta, nu o sa fie "buricul pamantului"
Vad ca si la tine, celalalt nepot a fost crescut de socri, asa ca...

Bitza a venit si luna noastra!

rox-dox cu pompita din aia speciala pentru formarea mameloanelor ai incercat? Bafta multa!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 7 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput