Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

nici un mesaj de la Stela? De 2 ore dau F5 la pagina si nimic?

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ali, nastere usoara!! Eu zic ca nu mai dureaza mult!
Hai Stelutz!!!

Eu l-am culcat pe David, ca m-a trezit de la 4 de dimineata si s-a frichinit o gramada... Acum l-am camuflat bine si am deschis geamul ca sa doarma bine... Dupa ce il vad ca doarme profund inchid geamul si il mai dezbrac nitel....si l-am pacalit iar!!

Cris si alte fete carora nu le curg sanii... sa stiti ca nici mie nu mi-au curs si eram panicata si acum lapticul meu e f bun si mult si David creste doar cu el...asa ca nu va mai faceti griji!
Gecko, mersi mult! Ma gandesc sa ma duc sa iau un tortulet frumos pt David sa-i sarbatorim prima luna din viata!!

Eu sunt foarte curioasa azi daca ma suna socrii sa-i ureze lui David ce trebuie...pt ca de cand s-a nascut nu au dat prea multa importanta evenimentului si, sincer, nu ma asteptam. Intr-un fel nu ma prea intereseaza asta, dar ma gandesc la David, ca atunci cand va fi mai mare si va intelege va vedea ca socrii mei fac diferenta intre el si celalalt nepot, pe care l-au crescut ei, ca sta mai aproape de ei. Lui ii serbau si o luna jumate de viata!! Ma tot gandesc cum o sa se simta David cand o sa vada ca se poarta altfel cu el... ca mie mi-e indiferent, ca are bunici din partea mea care sunt innebuniti dupa el si i-ar face orice pofta... Socrul meu nici n-a venit la noi sa-l vada, iar cand am fost noi sa i-l aratam s-a mirat ca e "frumos" si apoi a inceput sa povesteasca de celalalt nepot de mi s-a sculat parul in cap!! Offff!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Simo, la multi ani! Sa ne traiasca!!

Mihutza, ce bombonica de fetita!! Sa va traiasca si sa va aduca multa fericire!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si d ela noi!!!
Am facut cafelutza cu laptic, am citit c e ati scris de aseara si acum o mica scrisorica:

Sovi si Cris si eu va trimit multi pupicei

Ariel
da-mi si mie concentratiile pentru Arnica si China ca vreau sa le iau azi.Citeam in cartea "Homeopatia pentru toti" ca in functie de cat de grav este traumatismul se creste concentratia.Dar eu nu stiu la ce nivel sa-l cataloghez pe al nostru????

Ali si Stela va tinem pumnii!!!!

Am constat ca mai suntem doar cateva burtoase(ma refer la cele active de pe forum)in conditiile in care azi este inceputul lunii aprilie: Eu, Ariel, Kya,MAmi,RAmo-cata, Pidana,Bubu,SOvi,Nicol si Ursuleata.....restul numai mamici

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hai ca era sa uit sa o felicit pe Miha pentru printesa aia balana si frumoasa!!!!
Sa-ti traiasca , sa aiba parte numai de bucurii si bine in viata, sa ajunga cineva acolo !!!!

Numeioana nu mai fii suparata ca si pe mine exact aceeasi situatie ma asteapta de la socrii mei.Si chiar nu ma intereseaza, sa fie sanatosi eu nu-i oblig sa vina s ao vada si cu atat mai putin sa o iubeasca.SA stea acolo si sa ma lase in pace!!!!
Asa ca nu-i lasa sa-ti umbreasca fericirea pe care o traiesti alaturi de puiul tau, iar lui David nu va trebui sa-i explici nimic...va simti el singur ca nu este iubit de ei si sigur nu le va simti lipsa.

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Bitza, nu am zis ca nu e iubit de ei... Mama soacra i-a cumparat o multime de lucruri... si cred sincer ca-l iubeste... doar ca celalalt nepot e buricul pamantului... David e doar "nepotul"...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

scuze pt intarzierea cu care apar si eu aici, dar am avut o recuperare f grea dupa operatie..si asta mai ales dupa ce am ajuns acasa...dureri f mari de cap, furia laptelui, constipatie s.a.m.d.
cand o sa am putin mai mult timp o sa va povestesc totul pe rand.
acum suntem cam bulversati...pana intram intr-o rutina, nu stiu daca o sa pot intra f des aici.

dupa cum cred ca stiti deja..Raducu nostru a hotarat sa vina mai devreme...lunea trecuta m-au apucat contractiile dimineata si cum eram cu o placenta praevia laterala a trebuit sa intru in cezariana atunci. mai ales ca aveam contractii deja f dese. revin eu si cu povestea nasterii pe indelete. sunt muuulte tare de povestit.

avem un pui mic de 1 sapt..s-a nascut cu 2700 g si 49 cm, scor Apgar 8. e mititel dar puternic..nici icter nu mi-a facut.
eu aveam deja 39 de sapt implinite dupa UM..dar am observat ca in hartii ei i-au dat varsta gestationala 36 de sapt. nu stiu de ce..probabil ca e asa micut.

acum ne chinuim cu cele tzatzici...eu nu am sfarc deloc si nici nu da semne sa se formeze..ma tot mulg toata ziua cu pompita, dar slabe sanse..iar asta mic nu vrea sa traga de la tzatza pt ca nu are mititelul de ce sa apuce. deci pt moment ma mult si-i dau in biberon ce scot..apoi completam cu formula. altceva nu stiu ce as putea face. sunt cam disperata si un pik depresiva pe tema asta...dar mergem inainte.

va las...incerc sa reintru cat de repede pot sa va mai povestesc si sa ne mai sfatuim.

am bagat si niste pozici cu iepurasul nostru drag!

pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna, fetele!
Sunt varza...n-am inchis un ochi. A fost extrem de agitata micuta; soacra-mea zice ca de la vaccin; oricum, nici baita n-am avut voie sa-i facem, macar asta o mai oboseste. Asa ca, Clau, te-o fi tentand laptele praf dar sa nu-ti inchipui ca e mare diferenta (decat in ideea ca te mai poate substitui cineva); in rest insa...Iulia are program de mancat la 3 ore pt ca asa au invatat-o de acolo, dar Rebeccutza nu are; si daca tie ti-e greu sa o alaptezi din ora in ora ziua, in conditiile in care asta inseamna doar sa te deschei la bluza si sa o pui la san...nu te vad bine daca va trebui sa sterilizezi biberoane la greu, sa le prepari, sa nu stii niciodata cat va manca fata si sa trebuiasca sa arunci ce nu mananca-iar laptele praf te rupe la bani! Asa ca eu zic sa mai continui (lasand la o parte toate celelalte avantaje ale laptelui matern) caci apropo de oboseala NU-ti va fi mai usor cu laptele praf!
N-am nici o veste inca de la Stela. Asteptam.
Ioana, pentru mine e cumva mai dureros, caci PARINTII mei sunt prea putin interesati de cresterea nepoatei, singurul copil al unicei lor fiice. Bun, au fost sa o vada, vai ce draguta e, telefoane, etc dar...e f bine daca ma descurc singura sau daca poate soacra-mea (femeie de 75 de ani) sau cumnata-mea (care preda si umbla si prin tot orasul sa dea meditatii) sa ma ajute. In fine, in cazul mamei e de iertat caci e f bolnava si oricum ea nici pe mine nu m-a prea crescut ea; cu tata insa e alta poveste...Dar stii ceva, sa ne rugam noi Domnului sa fim noi pe picioare si capabile sa-i iubim, sa-i ingrijim si apoi sa-i educam; cine-i va mai iubi pe deasupra, cu atat mai bine, cine nu-aia e!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun revenit Rox! . Chestiile alea de silicon de le pui peste mameloane nu ajuta? Sau nu-i plac Raducului!
Si sa nu uit ca ma iau cu altele:
David de Ioana!
Il Barosanello!

(copiii-martisor)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

alea de silicon sunt cam mari pt gurita lui..ca nu sunt pe marimi. sunt doar o marime standard.
si apoi pana se face vid ca sa traga tzatza inauntru, copilul inghite o groaza de aer.
le-am testat si le-a testat si tati sa vada daca ii iese ceva lapte copilului si a zis ca a inghitit mai mult aer..lapte iok.

Mergi la inceput