Buna,
Am nevoie sa fac o ecografie transvaginala, as fi vrut la dr. Herghelegiu, dar m-au programat abia in august.
Imi puteti recomanda un alt medic bun?
Va multumesc,
quote:
Initial creeata de gologanii
Buna,
Am nevoie sa fac o ecografie transvaginala, as fi vrut la dr. Herghelegiu, dar m-au programat abia in august.
Imi puteti recomanda un alt medic bun?
Va multumesc,
sandra
D-na Dr. Klein la centrul Euromed pe calea Mosilor! este foarte buna, mie mi-a urmarit sarcina, si inainte sa nasc cu cateva ore mi-a spus la ecograf ca, copilul are 3,200Kg si cand am nascut a a vut 3,250Kg ( avand in vedere ca marja de eroare este de 700 grame, mi s-a parut foarte exacta)! plus ca am avut o sarcina cu ceva probleme si moral m-a ajutat foarte mult!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
LUMINITA ENACHE - la spitalul Euroclinic de pe Calea Floreasca. Este foarte atenta, chiar tipicara, la ecografii, si super-profesionista ca ginecolog. Mi s-a parut o peroana minunata.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Oana, imi poti trimite, te rog, un numar de telefon unde imi pot face o programare?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
si eu sunt pacienta Dr. Enache de 6 ani, am nascut cu ea, e super.
o gasiti si la Spitalul Floreasca.
sigur ca da: 200.68.00 la Euroclinic
Trebuie sa spui daca vrei pt. consultatie sau ecografie pt. ca are zile separate pt. consultatii(marti si joi parca) si ecografii (si cabinete separate).Anul trecut era 1.300.000 o eco normala, s-ar putea ca la transvaginala sa fie un pic mai mult.
Succes!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Dr.Marius Calomfirescu poate fi gasit si la Medicover Victoriei.
Eu mi-am facut o eco transvaginala la el, in sapt.7 de sarcina si a fost foarte bine dupa... nici o problema atunci, nici o problema dupa... asa incat ma declar multumita de consultatia lui. E un dr.ok!
karligutza
sunt mamica Adelutei