Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 19

louisea spune:
Parerea mea ca fiecare trebuie sa fie mai atenta la modul in care isi expune parerile, mai ales ca suntem intr-un mediu virtual unde orice intentie buna exprimata intr-un mod gresit poate duce la cearta. La urma umrei nu poti baga nimanui nimic pe gat
Iar cele care citesc sa nu mai ia totul personal :)

gusta spune:
Mai Anky chiar serios ca nu te inteleg ce vrei m-ai mult ca am plecat de aici chiar nu te inteleg ,ce treaba are Carmen ca eu tin Scardale a cred ca stiu trebuie sa ma stearga de pe lista.Mai Carmen sterge-ma si gata ca eu nu am un stil normal de viata.Eu tin o dieta sunt oaia neagra si m-am scos singura din grupul vostru.
Carmen sterge-ma dar nu vreau sa mai imi vad numele nicaieri si asta e decizia mea.
Louisea totusi nu e normal sa fiu primesc atac pe fata si sa nu raspund.
SI inca odata iti spun anky nu stiu unde ai citit tu ca se da 7 kg jos asta promite dieta oameni au dat 4 kg.
Marilena si Mara Augusta

anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by anky
Asa este,iti dau dreptate,fiecare tine ce dieta doreste,insa nu la acest topic.In calitate de sefa ar trebui sa tii cont de asta,fara sa te superi.
te rog, iti cedez tie statul de "sefa" , sa vedem ce poti face, cum poti impiedica pe cineva sa tina dieta x.
Si ia-o pe bune: care ar fi rezolvarea problemei? sa posteze fetele cu S. la subiectul cu S? Pai sunt prietenele noastre, nu? E hotararea lor...
ode la mine, nu m-am suparat, doar discutam.
NU cersim voturi, ci doar atentie:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Nu merci,nu am nevoie sa fiu sefa.Dupa cum am mai zis,nu poti impiedica pe nimeni sa tina dieta x ,inca o data,ai dreptate,dar topicul asta are o cu totul alta tinta ceea ce nu inseamna diete absurde.Mai departe nu comentez,vad ca nu are rost,mai mult,nu are nimic de a face cu a fi prietene.
Anca,mami de doi nazdravani

tumpi spune:
Mama lou, ce-mi faci, n-am ochelarii aici, i-am lasat in tara ca am spus ca nu mai am nevoie, da vad ca inca necesit
Al naibii timp ca prost stau cu el, ca tare voiam sa va citez putin din carte.
E adevarat ca as vrea sa ma pot tine si eu de un stil mai sanatos, dar nu pot
Tot astep de la colegul meu carticica cu WW.El a tinut si a slabit destul de mult.
Oricum totul sta in noi, cat ne dorim sa reusim.
Mie de multe ori mi s-au dat tot felul de regimuri incercate, le iau dar spun ca nu le pot tine, efectif nu-s omul dietelor.
Zilele astea mi-a palcut cum am macat, mai putin azi cu piftia, dar oricum pana diseara nu prea mai mananc, pote un iaurt cand ma intorc de la cursuri.Si asta mai ales ca am mancat si putina cioco, simtem nevoia, dar stiu ca am sa o dau jos.Dimineata iara am facut 7000 de pasi, pe seara poate nu am sa fac 7000, dar 3000 tot fac.Plus ca am renuntat sa urc cu scarile rulante, prefer pe cele normale si asa de bine ma simt.
Of vremea asta, imi cauzeaza creierii.Io nu mai pricep nimic din ce scriu, voi pricepeti ceva?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

gusta spune:
Anky zici de ww bun deci aia nu e dieta absurda.Ca eu trebuie sa consum 18 puncte si asta ar insemna 3 crenvusti sau 9 banane dar e dieta ideeala.Dar ca eu mananc cam asa pe zi sa sa facem un calcul la calorii nu e locul meu aici
dimineata
cafea
1 felie paine 88 calorii
1/2 grefa 80calorii
bun deci iau un mic dejun in fiecare dimineata de 168 calorii
apoi la pranz
carne pui 200gr 230 calorii
rosii cam 300gr 150 calorii
bun deci iau un pranz de 380 calorii
si cina
fructe de mare cu legume destul de mult o farfurie plina are cam 400 calorii
1 grefa 100 calorii
1 felie de paine 88 calorii
bun si cina mea are 588 calorii
hai facem un calcul
168+380+588=1128 calorii fara morcovii pe care ii rod intre mese si tu imi spui mie ca nu e bine.Sincer studiaza si dupa discutam.
Marilena si Mara Augusta

justasmallkiss spune:
Am "aterizat" si eu in sfarsit acasa,mi-am facut sälätzica,mi-am luat un peste ton cu ardei iute si ma ustura si urechile,da-i bun.
Doina,tin pumnii si ma gandesc la voi,sa fie totul bine.
Tzuni,dulce tare printzesina ta.La noi sta altfel treaba,Delia nu poate sa faca KK decat daca eu stau langa ea si il rog pe d-nul "cremvuste" sa iasa afara.
Laura,merci mult.
Carmen,ma dai pe spate cu bunatatiile pe care le faci.Eu cred ca m-as face cat un balon sa gatesc zilnic atatea mancaruri bune si sa mananc doar putin din ele.
Marilena sa nu mai fi suparata.Spor la slabit in continuare,tie si tuturor fetelor,indiferent de felul in care isi aleg sa slabeasca.
V-am tzucat pe toate,merg sa-mi intind spatele putin pt ca ma doare rauuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

gusta spune:
Carmen sa nu ma stergi de pe lista ca nu am sa dau satisfactie nimanui sa ma mai supere.Cui nu ii convine ca tin Scardale asta e nu pot sa fiu la toti pe plac.Si alte fete au tinut aici dieta dar nimeni nu a zis nimic si acuma ca de ne scriem retete si ne incurajam numai suntem bune.asta e cui nu ii convine sa treaca peste mesajele mele.
Asa ca fetele cu dieta eu scriu in continuare si la fel va sfatuiec si pe voi cui nu ii convine sa treaca peste mesaje momentan cum a zis si Louisea suntem intr-o lume virtuala si avem toti acelasi drepturi si nu accept sa mi se inchida gura.
asa ca va astept la ceaiul de la ora 5.
Marilena si Mara Augusta

tumpi spune:
Bravos Marilena, asa te vreau.Ioa pot sa iau ceaiul de pe acum ca la 5 plec la cursuri.
Mai cine-mi da un sut un poponet sa ma duc sa invat?Io stiu ca-s cea mai buna din clasa, dar asta nu inseamna ca tb sa ma culc pe o ureche
Degeaba am baut o cafea ca tot nauca sunt de cap.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Zuzilici, multumim ca ne descretesti fruntile,
Esti ok?
NU cersim voturi, ci doar atentie:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Nu! Ieri am stat acasa si-am zacut toata ziua, sperand ca azi o sa ma simt mai bien, dar din contra e mai rau.

Va sarut pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Conteaza sa va simt aproape acum cand, parca sunt mai singura ca niciodata sufleteste vorbind. F e tot socat si frustrat de evolutia mamei lui care de fapt a stagnat de vreo cateva zile bune. Nu-si aminteste deloc ca a fost vizitata c-o zi inainte de F si multe alte chestii. A trecut deja o saptamana si nici o inbunatatire.

Si ca sa nu fiti chiar suparate am sa va scriu si gluma zilei:
Sotul statea linistit si citea ziarul cand deodata sotia il loveste in cap cu tigaia.
- Draga mea dar ce-ai patit? De ce m-ai lovit?
- Asta e pentru biletelul pe care l-am gasit in pantalonii tai si pe care scrie Jenie.
- Draga, dar Jenie e numele calului pe care am pariat cand am fost la curse.
- O imi pare rau atunci.
Trece o saptamana fara nici un incident cand in timp ce se uita la televizor sotul mai primeste o tigaie in cap. De data asta atat de zdravana a fost lovitura ca bietul om a lesinat.
Cand se trezeste din lesin isis intreaba sotia:
- Dar asta pentru ce-a mai fost?
- Calul ta doar ce-a sunat.
ZIETGEIST
Zuzilici