Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 18

Mik spune:
Anky, nu te supara !
Sabina, eu zic sa nu faci regim cit mai alaptezi.
Vikinga, ai vazut azi grase sau slabe ?
Delidana, spor la citit. Gasesti toata bibliografia la biblioteca ? pentru toate.
Tzuni, stai tu linistita. Dca ai sti ca profesoara de spaniola care vine sa ne dea ore e recasatorita de 3 ani cu un domn vaduv si arata ca doi porumbei, nu ti-ar veni a crede. Nu e o problema e virsta.
Nastad, am spus in gind o rugaciune pentru voi.
Meniul de azi :
- cafea filtru si bicottes cu gem de capsuni
- avocado + castravete. Piftele cu pat de zucchini cu sos de rosii si orez. un fruct
- salata lyoneza. un iaurt simplu
Va pup pe toate in grup.

CRISCOSTY spune:
Tzuni frumusica tare este printesa ta
Carmen ai dreptate, dar deranjeaza crede-ma...uite, pun pariu ca daca nu scriam ca tinem scarsdale si scriam meniul zilnic nu zicea nimeni nimik, este destul de ok. Dar asta este...eu voi tine in continuare dieta, dar nu voi mai posta decat marti la raport si cred ca voi reveni dupa astea doua saptamani. Succes tuturor in continuare.
Crys si Dany

tumpi spune:
Neata la pranz, sa va servesc cu un ceai antistres, antiadipos, diuretic, cu menta , fara menta sau dementa?
Nu va suparati pe mine, da am chef de glume.
Nastad, tinem pumnii pt astazi
Tzuni, mumusica Meri, sa sti ca si io am un ursulet din ala, al meu e Knut dar deja mai maricel si are fular portocaliu cu rosu
Gusta,Anky,[bCriy[/b]pun pe voi daca plecati.
Iote eu am mancat azi pifite, asta am avut eu pofta, cine se supara pe mine.
Fiecare face ce vrea, mananca ce vres si tine ce regim sau adopta ce stil de viata vrea.Suntem aici sa impartasim stilul nostru de viata, pt a ne ajuta una pe alta, sa spune cand gresim si sa incercam sa ne incurajam reciproc.
Haideti nu mai fiti copile.
Nici eu nu sunt pt diete,dar asa sunt eu, nu pot fi conditionata de ceva anume.
Am spus, cand am sa am timp am sa spicuiesc din cartulia pe care o citesc acum.
Fetele din Ro, puteti sa o cumparati daca vreti, eu am luat-o cand am fost in tara, e chiar f interesanta.
Ma duc sa imi fac o cafea, fiinca simt ca nu-s coerenta si mai tb sa ma apuc si de invatat.
Revin inainte sa plec la cursuri.
Voie buna si zabete pe chipuri.
Revin.....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

vikinga spune:
quote:Hahaha a fost buna intrebarea:))Pai nu, prea frumusele nu erau;)Lasa ca azi dimineata l-am dus pe Aldo la gradi si mi-am revenit
Originally posted by hcclaravikinga, da zi acuma drept...hai ca slabe erau nemtoaicele alea, da frumoase sunt?

Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Carmen ai dreptate, dar deranjeaza crede-ma...uite, pun pariu ca daca nu scriam ca tinem scarsdale si scriam meniul zilnic nu zicea nimeni nimik, este destul de ok. Dar asta este...eu voi tine in continuare dieta, dar nu voi mai posta decat marti la raport si cred ca voi reveni dupa astea doua saptamani. Succes tuturor in continuare.

Acum 3ani cand am tinut Daneza, aici pe subiect primeam incurajari si felicitari si titlul era acelasi.
Sunt fete care nu posteaza meniul sau fete care vin o data pe luna sa dea raportul...si nu li s-a spus nimic.Noi acum am facut o gasca si incercam sa ne sprijinim.
Saptamanile trecute cineva a spuis ca vrea sa tina Daneza si nimeni nu i-a sarit in cap, desi daneza nu e atat de permisiva ca Scarsdale.
Pentru mine e dificil sa tin o dieta, avand in vedere ca inainte, daca exista un mic dejun, de obicei il serveam pe la 13.Apoi pranzul pe la 16-17 si cina intre orele 21-23.Bagam in mine felul de prostii si dulciuri intre mese sau existau zile in care mancam 2-3 fructe, dar a doua zi mancam un intreg tort de inghetata de 1kg.....Doar o dieta strict ma face sa fiu dura cu mine si sa incerc sa fiu mai cumpatata.
Pana imi va intra in sange "stilul de viata sanatos" eu am nevoie de o dieta care sa-mi spuna permanent ce sa mananc, chiar daca o modific cantitativ sau inlocuiesc ingredientele.
N-as vrea acum sa insir tot ce-mi trece prin cap, dar eu sunt aici si sustin toate fetele, nu am nimic cu nimeni, desi uneori mai fac gafe sau sunt inteleasa gresit.
Nu as vrea sa parasesc subiectul.As putea sa va spun ca mananc altceva si ca nu mai tin Scarsdale.Sa spun ca merg la sala si sa mint saptamanal ca am dat jos 1kg.Nu voi face asta tocmai pentru ca am nevoie de voi sa ma sustineti si sfatuiti, acum la o dieta stricta, dar si mai tarziu cand voi incerca cu adevarat sa fac parte din persoanele cu "un nou stil de viata".
Daca am suparat pe cineva si nu vreti sa ma aveti alaturi, iau si eu o pauza pana la terminarea dietei si apoi revin, daca o sa ma mai vreti.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
mai fetelor, ce e cu voi?
fiecare tine ce dieta doreste, fara suparare! Deci, fetele cu S, vedeti-va de treaba mai departe (si e adevarat ce spune Marilena, se slabesc 4 kg, nu 7!!!), vreau sa fie pace, intelegere, accept reciproc si voie buna pe subiect.
NU cersim voturi, ci doar atentie:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Asa este,iti dau dreptate,fiecare tine ce dieta doreste,insa nu la acest topic.In calitate de sefa ar trebui sa tii cont de asta,fara sa te superi.

Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
Eftimie,Scarsdale promite prea mult,7 kile in doua saptamini ceea ce e total absurd.
Daca vreti o dieta echilibrata mergeti pe Weight Watcher,asta da,intradevar e una pe viata,daca vreti, dar nu pe diete care promit marea si sarea in doua saptamini.
Zicea cineva ca WW e mai degraba o dieta de mentinere,nu e asa,trebuie multa rabdare si timp si cu WW.
Anca,mami de doi nazdravani

mephala30 spune:
offff, va rog eu, lasati-o mai moale cu pauzele si fiecare sa-si vada de treaba, ca si pana acum.
Se poate? Mi-ar parea rau pentru fiecare dintre voi, sa nu mai postati pe subiect.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

vikinga spune:
quote:Ah Sabinel frumusel
Originally posted by Sabina
Gagici, eu revin ca nu se mai poateeeeeeeeeeeee. Oscilez intre 70 si 71 si nu se misca acul deloc. Cum sa se miste, cand eu sunt imobila??? deci: de azi incep cu 2 litri de apa pe zi, asta pana duminica. lUNI REVIN IN bUCURESTI SI VAD EU CE FAC...MA GABDEAM LA UN TRATAMENT CORPORAL PT INCEP[UT, SA MA DEBLOCHEZ NITEL. stie cineva daca sunt daunatoare in alaptare? (impachetari cu parafango de pilda) scuze caps, sunt pe zapp, nu editez. asa: si vreau sa ma duc la bazin, s-a dechis ceva nou in zona (Tzuniii, mergi cu mine??) inca alaptez din greu, dar de 6 zile nu mai mananc dulciuri concentrate. Nu ma mai suport, in sensul ca ma uit in oglida si nu sunt eu!! Carmen, tu ai tinut vreo cura cand alaptai? cat ai alaptat al doilea bebic? In rest, suntem f f bine. Gheorghe deja se ridica in pizioare (face 7 luni duminica), se pune singur in fund de cel putin 10 zile...e baiat mare, ce sa mai:) Vikingut, vazut poze, supeeeer!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoarewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by anky
Asa este,iti dau dreptate,fiecare tine ce dieta doreste,insa nu la acest topic.In calitate de sefa ar trebui sa tii cont de asta,fara sa te superi.
te rog, iti cedez tie statul de "sefa" , sa vedem ce poti face, cum poti impiedica pe cineva sa tina dieta x.
Si ia-o pe bune: care ar fi rezolvarea problemei? sa posteze fetele cu S. la subiectul cu S? Pai sunt prietenele noastre, nu? E hotararea lor...
o

NU cersim voturi, ci doar atentie: