Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by totulii

si puiul meu isi mesteca limbuta si o plimba prin gura.noi nu suntem bine deloc. de dimineata plange.nu a mancat decat 20 de ml in loc de 180 ca de obicei,acum a adormit pe burta mea si nu scriu decat cu o mana, mi se rupe inima pt el.
dr a spus sa-i dau paracetamol in continuare dar dc el nu are febra de ce sa-i dau?
nasol tare cu vaccinul asta de 4 luni, mi l-a dat rau peste cap.
aseara am facut o criza de stomac oare sa-l influenteze si pe el? zau dc mai inteleg ce poate fi

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

paracetamolul se da si pt dureri de burtica, dentare, altele, nu doar febra

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am pus in albumul comun pozele de pe mail.

Noi nu avem vesti bune, dar inca nu stim ca sunt rele.
Azi de dimineata am fost la Gr. Alexandrescu la ortoped (noi aveam asimetrie de pliuri, mai exact unul in plus la un piciorus). Dr a spus ca ne intalnim dupa ce implineste Maria 6 luni. Din cate am inteles nu e de acord cu radiografia pana in 6 luni. Stiu ca se poate face si ecografie, dar poate sa fie neconcludenta.
Tratam situatia ca si cand ar avea displazie de sold. Poarta 2 pampersi (inca nu e cazul de ham or smth else), facem masaj la ambele picioruse de multe ori pe zi, atat in lateral, cat si in lungimea piciorului, o tinem in brate doar sprijinita de soldul nostru, pe lateral, cu mana sub funduletul ei, astfel incat sa aiba un picior de-o parte si altul de cealalta. Nu avem voie sa o ridicam in picioruse absolut deloc.
Nu se poate folosi marsupiu in cazul asta. Eu am fost cu Maria in wrap la control, i-am explicat dr ca e foarte bun pt displazie. A vrut sa vada cum il leg si cum sta Maria si a zis ca e foarte bine. Traiasca wrapul! :)
Se pare ca ceva este, intrucat a zis ca piciorusul cu probleme este stangul.
Ce-am citit pe internet m-a speriat, dar in majoritatea cazurilor nu se confirma banuiala. Sa speram ca noi suntem printre ei.

Nici noi nu mancam prea grozav, ma bucur totusi ca mananca mai nou de 2 ori pe noapte, bine, si dimineata iarasi cand o iau cu mine in pat, semiadormita. Astazi i-am dat sa pape plimband-o si cand era foarte somnoroasa. Foame ii este, doar ca nu-i place laptele zilele astea...
Daca maine suntem la fel sun pediatra. Deja sunt 3 zile si ma chinui sa-i dau ceai sa fiu sigura ca e hidratata.

In alta ordine de idei noi am fost ieri la o super plimbare prin parc. Liber, doar noi doua si cativa oameni in trecere. Azi iesirea a fost la spital si prin apropiere. :(

Va pup, cred ca s-a trezit. Sper sa mai am timp sa scriu azi.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Bianca , a primit un tratament pentru transaminazele marite, dupa cum am scris zilele trecute si pentru pofta de mancare. In plus s-a zis cu faza la cerere (care pentru mine a fost o tampenie mare, daca mergeam pe stilul vechi de acu cativa ani cu masa la 3 ore nu ajungeam precis aici) si am trecut pe distante intre mese de 3 1/2. ca asa cand a vrut fata somn, primea mancare, cand a vrut suzeta primea mancare, ca noi ne gandeam la orice gest ca vrea mancare si asa s-a scarbit de lapte. Si trecere urgenta pe diversificare, pentru ca la copii cum este Andreea mea, ca nu vrea lapte, se trece chiar de la 3 luni la diversificare, ca doar nu o sa ramana flamanzi fiindca asa zice teoria noua.
eu una sunt acum pana peste cap de teoriile astea noi, probabil sunt ok pentru majoritatea copiilor, dar asta nu inseamna ca pentru toti (la a mea sigur nu s-a potrivit) si nu inseamna ca ce a fost in trecut a fost o prostie, ca asa au crescut generatiile noastre. In loc sa o ascult pe mama ma bateam cu pumnii in piept ca vai de mine, nu se mai face asa. Ceai sa nu ii dau...si ce mare prostie !...banana nu...si ii place cel mai mult, doctorul a recomandat-o imediat dupa mar si americanii tot asa o dau de la inceput...acum vreau sa negociez cu doctorul sa ma lase sa ii bag si biscuitii, ca toti copiii mancau cu pofta mar cu biscuiti...si de alergie la gluten nu am auzit in familia mea si nici in a sotului si a prietenilor niciodata...sper sa nici nu aud vreodata.
Si eu cred ca alergiile sunt in mare parte genetice.
Sheri imi spui te rog tu ce mai pui in supica mixata ? Si kiwi il dai doar sucul strecurat sau ras cu tot cu semintele alea negre ? Ca eu mar ii dau deja intreg si banana la fel, facute pasta cu mixatorul, dar la kiwi am emotii cu semintele, poate se digera mai greu sau sunt laxative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Spuneti-mi ce sa fac...am observat pe pampersul fetitei mele niste firisoare mici, mici de sange, ca sa cand cineva ar tras 2-3 bastonase, din acelea de la gradinita (fac comparatia, ca sa va dati seama ca erau doar urme mici) si nu stiu ce sa fac...am intrebat dr pediatru si nu stie de la ce ar fi si sa ii fac o coprocultura...atataltceva nu mi-a spus...a mai patit cineva? ce ati facut? E GRAV? VA ROG SA IMI RASPUNDETI!!!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Geo...noi am patit exact asa si i-am facut imediat coprocultura...ne-a iesit E.coli si am urmat tratament cu zinat. Sper sa nu fie cazul, dar trebuie sa ii faci analizele.
Multa sanatate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Creem: ar fi ceva grav?
O sa va spun si rezultatele analizelor, poate asa aflu mai multe.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VASARI, SA DEA DOAMNE DOAMNE SA NU SE CONFIRME DIAGNOSTICUL.

INSA, FATA UNEI VERISOARE A FOST DEPISTATA CU DISPLAZIE LA 6 LUNI, A STAT IN APARAT GIPSAT SI ACUM ARE 10 ANI SI E SANATOASA, BINE - MERCI. STAI LINISTITA, CA TOTUL TREBUIE SA FIE BINE.

Dar spune-mi cum e cu pliurile, auzisem chestia asta, sa o verific si eu pe a mea; oricum spre sf lunii facem si noi eco de sold, nu e tarziu, nu?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

offfff vasari si geo...imi pare rau....dar Doamne ajuta sa fie binemai ales ca v-au zis fetele ca se rezolva astfel de pb.

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

vasari si geo mult curaj si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sorina, eu de scarba de lapte la bebelusi nu am auzit.
In legatura cu parintii si bunicii, lucrurile cred ca s-au schimbat prea mult... poluare, produse de curatenie, lucrurile cu care intram zilnic in contact fac diferenta.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput