Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi!
ne-am intors de la doctor dermatolog care ne-a recomandat spalarea fundului cu apa cu bicarbonat--1 lingurita la 1 l apa-- si crema Travocort de 2 /zi ,in rest uscat
pt. eczema de pe picioruse -Stelatopia +Stelaker pt. scuamele de pe capusor(la echo nu am fost ca programarea e pe 2 nu azida ce sa-i faci??!)
si eu incalzesc pireul de legume tot in apa calda
sorina 7 ,te referi cumva la dr. Geanta?la noi vine altcineva ,dar daca nu gasim rezolvarea ma voi duce si la el;si care a fost solutia pt. voi?
se intampla ceva daca i-am schimbat laptele din nan in humana si i-am dat sa pape doar humana ,deci nu am facut trecere treptata? oricum a mancat la fel ,nici mai repede nici mai incet,nici mai mult nici mai putin

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
noi tot asa de rau cu mancatul.....

vreau sa-i fac un ex de urina si urocultura insa nu prea stiu cum sa recoltez....exista ceva special pt bb la farmacie?

mie imi cade parul de o luna, f tare, m-am si tuns scurt de tot si tot asa cade....

ce de probleme.....si mai e si vremea urata....

Mergi la inceput

victo, noroc ca am gresit data cu echo, si ne-am dus la dermato, daca tot s-a invoit si tati de la servici
oricum trebuia sa ma fi dus de mai de mult...dar asta e...am tot sperat ca trece...sper ca macar acum , daca tot am fost si la dermato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna dimineata, vreau si eu cafea ca sunt chiauna.
noi tot cu tusea ne luptam, azi as fi vrut sa-l scot un pic pe pui ca vad ca nu mai bate vantul si nu e faorte rece dar ma gandesc ca poate inca nu e bine pt ca mai tuseste.
la 12 avea 37,5 temperatura si nu i-am mai dat paracetamol, oare am facut bine sau trebuia sa-i dau ca poate il ajuta sa-i treaca rosul asta in gat, eu m-am gandit ca asta nu e temperatura si nu e cazul de antitermic sau poate mai are un rol?

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112857&whichpage=7

Mergi la inceput

g24hit,pt. urina sunt pungute speciale pt. fetite...cumpara vreo 2 sa ai daca nu-ti reuseste din prima... pt. urocultura ajung si 10 ml urina ,asa ca nu-i nimic daca nu se strange mai mult in punguta
pt. kk,exista paharelele acele a sterile,iei de pe scutec,dar sa fie spalata, fara creme ,unguente ,se sterge cu servetel hartie ca sa nu contaminezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Treaba asta cu alergiile cred ca se si mosteneste.

si eu sunt cam de aceeasi parere ...
Raul a papat si banana si piersica.Kiwi inca nu... dar urmeaza .Ieri a papat si un danonino cu zmeura si vad ca nu are nimic ... de azi intra si carnita in meniu... ca suntem mari si diversificati de ceva vreme.
Azi sper sa imi fac curaj sa il urc si pe cantar si sa il masor.
In lungime mi sa parut ca are peste 70 deja... dar se cam agita si nu sunt sigura

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by gianina

Buna dimineata!

Eu sunt tare trista ca de vreo 3 zile nu mai am lapte...scot cate 30ml de 3 ori pe zi! Imi pare tare rau...am bagat ceaiuri la greu..insa degeaba! Credeti ca mai am vreo sansa sa cresc productia? ce sa fac?
duminica am comandat lapte de pe siteul dat de Aralia... sunt f. rapizi, ieri au si venit...in plus au si preturi f. mici.

Anca, te-au sunat cei de la asistenta sociala pt. trusou? pe mine da.. ma duc maine.

!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

mie mi-a recomandat cineva galactogil ptr lactatie ,inca nu am luat dar as vrea sa iau si eu.
Inca nu m-au sunat dar astept cu sufletul la gura
Pe mobil?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca ...chestia cu bicarbonatul o stiu si eu... Am avut o ciuperca la picior si iti ia senzatiile de macarime sau sturime cu mana

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Oana, e super site-ul. cred ca o sa comand si eu ceva cereale. dar totusi nu e prea mult sa iau 5 cutii dintr-un singur sortiment. oare nu s epot combina? . Cam cat te-a costat transportul?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ellis

de beut la toata lumea, m-am imbogatit, imi vine indemnizatia de crestere a tititzei si am de luat 1400 ron!
poate daca ii dam in judecata avem sanse sa luam atat in fiecare luna, nu pe doua luni!
Ce ziceti?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII

eu ma bag la un proces mic ,pe bune ca altfel eu de luna viitoare ma duc la munca
Ce zici incepem?????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput