dosar concediu ingrijire copil!

dosar concediu ingrijire copil! | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Care este continutul acestui dosar si unde trebuie depus? Am facut asta cu cativa ani in uram pt. o colega, dar ma gandesc ca s-or mai fi schimbat lucrurile de atunci. Si... cu cat timp inainte, sau dupa nastere?

Camelia 23+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Subiectul s-a dezbatut in mai multe randuri la "probleme legislative". Poti cauta acolo, cu siguranta vei gasi.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Mess daca ai gasit raspuns la intrebarile tale spune-mi si mie, te rog, ca eu nu gasesc nimic legat de asta. E prima data cand beneficiez de indemniz si sincer nu stiu nimic, ca de la ce scrie in lege pana la ce e in realitate e cale lunga. Deci cu cat timp inainte/dupa nastere trebuie depus dosarul? Unde? Ce contine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Jonika spune:

Eu am depus ieri dosarul si mi-au cerut dosar cu sina, copii dupa buletinele parintilor + buletinele, certificatul de nastere+copie, adeverinta de la angajator cu stagiul de cotizare (adeverinta tip) si eu am mai dus si copie dupa extras de cont pt. a primi alocatia in cont. Sunt doar cateva banci agreate, nu le mai stiu pe toate, eu avand la BRD cont.
Si eu am cautat un subiect asemanator dar nu am gasit.
Poti depune dosarul daca ai cel putin 42 zile de concediu post natal, luate, din cele 126 la care ai dreptul.
Dosar se depune la directia generala de asistenta sociala si protectia copilului din sectorul de unde stai.

mpopescu

Mergi la inceput