Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)
Raspunsuri - Pagina 3
ancadragoman spune:
Uite pe acasa ,incerc sa lucrez si eu ceva dar nora asta a ta nu are stare.
Stiu ca Teo e copilul ,dar eu pe ea o felicit cand face cate ceva![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Fetelor va
pe toate fara exceptie!!!!!!!
Pai da de vorbit clar nu vorbeste da sa imi intoarca vorba si sa ma corecteze, sa ne dea replici aio e rapida, hm...
Cand o sa mai cresca am sa ii arat cum se baga in seama ca o baba, mai fete a venit un prieten de familie fff vechi era a parintilor mei si e chel si ficamea a observa ca in fata are chelie si in spate mai are par si ii explica unde are par si unde nu, vai...mi-a fost si rusine dar no e copil si mai omul acela radea de numa si eu am zis ca e ca o baba si el a zis "e mai rau ca o baba" si radea de numai da a si pupato si pe manute si pe obrajori si zicea ca seamana cu mama mea
a zis ca cu noi nu seamana![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
adriana_m spune:
Mortala Teoce mai.
Si Robert cand era mai mic nu putea sa zica pe R deloc. Tot L zicea in loc de R. Nici acum nu pot sa zic ca-l pronunta foarte clar dar macar nu mai zice L.
Pupici la toata lumea si mai iau si eu o cafelutza.
addiana spune:
vai ramy!!! asa am patit eu cu denisa intr-un taxi...nenea soferul cu chelie in varful capului si denisa in gura mare "mami da ce n-are par aici?" si mai avea putin si-i punea mana pe chelie!!!
felicitari teolinei pt "r"!
stefania
semnatura! cred ca o sa-ti fur si eu ideea!![]()
va
si eu !
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Azi sunt si eu mai matinala, dar nu stau prea mult, ca iar am treaba. O sa mai intru mai pe dupa-amiaza.

Alyssa, La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! 

Anca, acum am inteles si eu. Zici ca nora-mea n-are stare, ai? Pai ce, parca ginerele tau are? Numai prostii face! 

Ramonel, ce tare e Teo, m-ai dat gata cu chelia!

Adriana_m, pupici lui Robert! 

Diana, pupici Denisei si Raisei! 

Va pup pe toate si sunt prin zona. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
ramyteo spune:
Buna dimineata fetelor!
Pupici la toate fara exceptie

kitzy
burtica si daca nimer un curule nui bai ca e fain si mic
. Eu cand eram gravida oriunde ma aflam si ma intalneam cu finii mei ma pupau pe burta si eu le ziceam ca au nimerit drept pe qur
si tot ma pupau pe burta nu conta
iti dai seama ca ma pupau pe burta mai sus si cum ficamea s-a intors de la 5 luni...au cam nimerito
.Sa fiti sanatosi!!!!
Adriana
la Robertel ei na si Teo nu a zis chiar asa clar cum zicem noi dar oricum se auzea da acu nu mai vrea si cand o pun sa zica "afara" ea zice "afala" si eu normal iar ii repet si ea imi zice "da am jis"![]()
Adiana multumim si pupici fetelor
si Teo pune mana daca are ocazia
sunt figuri mari ,dar sunt copii si nu inteleg ca nu e frumos sa zica asa da...te si amuza![]()
Gina
la Razvanel si lasa numai o tarica sa mai cresca sa vezi ce surprize o sa ai si tu, cred ca de abia astepti![]()
Va
si las cate o
sau un ceai pentru fiecare
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
katiapam spune:
serus pritene
ce mai faceti?
Kitzy-pina la urma e decisa cezariana? mai incearca natural daca se intoarce in timpul travaglului sau direct cezariana iti face sa nu te mai chinui?
Ramy-numai aventuri ai cu Teo,e tare simpatica
Adriana_m-cum se mai simte Robert,mai are probleme cu burtica?
Gina-sanatate lui Razvanel,tot bolnavior e 
Nastasie-al tau ce mai face? nazdravanul
Mariaanna-cum mai esti?
Miky-te asteptam 
pupici la toate 
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
ramyteo spune:
Katia
buburuza mica
Pai da cam asa , ieri vorbea cu o nepoata de a mea dar ea are 11 ani si vorbeau la telefon si Ana-Maria ii zicea la Teo "vi la mine?" da Teo ii zicea "da dupaia poate fac poci" [prosti]![]()
Te miri ce scoate din gurita
Cred ca asa sunt toti dar pe noi ne amuza ca e singurul care il avem
.
Va 
Teo
Perlute
nastasie spune:
buna, fetelor.scuze de absenta.am citit doar capitolul nou dar ma duc si la ala vechi acusica.
noi suntem bine.ocupati.ieri a ramas blocat in oras sotul meu cu summit-ul si asta la proba.dimineata am dus copilul la cresa ca e aproape de casa si nu are legatura cu strazile implicate si acasa direct ca ne era ca ramanem blocati prin oras.bulevardele care se inchid la noi fac legatura dintr-o parte a orasului cu cealalta.nu ai cum sa ajungi undeva fara sa treci prin ele.asa ca ne-am potolit acasa si maine va fi la fel.astia anunta inchise de la vreo 10-11 pana pe la 15-16.
fi-miu a primit o trotineta de la mama.a fost foarte incantat de ea si nici nu ma asteptam sa mearga asa bine pe ea.insa ieri i-am cumparat o masinuta electrica, nu chiar mare cat sa o poata folosi si in casa.nu va zic ce incantare mare ca l-am luat si pe el sa o aleaga singur.pana seara cand a murit bateria nu s-a dat jos din ea.si are si telecomanda la ea ca il mai ajuta ta-su si razvan:"mami, uite masina merge singura".nu vrem sa-i aratam telecomanda ca se puturoseste si vreau sa dea el din volan si sa apese pe pedala.azi e mai frumos afara.am vrea sa-l ducem undeva cu ea, prin mamaia vroiam, dar sa vedem daca e drumul liber.ca prin parcuri se uita lumea ciudat la noi.
azi e ziua nepotelului meu, face 6 ani, la fix i-am trimis pachetul sa ajunga de ziua lui.
va pup pe toate fara exceptie.va urez o zi buna.ma duc sa recuperez din vechiul capitol.
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

37+ cu
Diana