Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by gina_butnaru

Mersi mult!

Banica e la petrecerea de Craciun pe care ne-au organizat-o de la serviciu. Arata bine de-aproape, ce sa zic! Dar ne-a cam dezamagit, a venit cu o gramada de bodyguarzi, nu ne-au lasat sa ne apropiem mai mult si de cantat a cantat niste melodii care nu au avut asa trecere la noi si trebuia sa cante o ora si nu a cantat nici macar 45 de minute.

Mama lui Razvan-Andrei

oricum cred ca s-a meritat s-atat,nu?

haideti ca dau si azi cafea..ca vad ca v-a placut

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

multumesc mult fetelor pentru primire.
revin umpiculet mai tarziu.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ieri din graba am observat ca am facut discriminari mari poi nu am dat pupici la toate fetele , va rog din suflet
Trimit la toate dublu ca sa si cate o si cate o .

Adianna asa e si sa zic mai mult de atat a venit bunasa ieri la noi si s-a uitat la Teo pe fata si a zis "no lasa ca ii trece " si a inceput sa zica ca si nepoatele ei au fost tot julite in genunchi cand au fost mici hm...de parca m-ar interesa ,daca ale ei au fost julite trebuie sa fie si a mea? Nu stiu cce sa mai zic de oamenii astia. Mi-e o ciuda de mor si am simtit cum mi se urca tensiunea la 30, aia mare dar nu am mai zis nimic ca e femeie in varsta si plus de asta masa trebuie sa le educe si sa le faca observatie . Pai nu? Daca era accidental mai ziceam dar efectiv a tras de ea si nu am mai apucat sa fug la ele, oricum i-am explicat la teo ca nici nu are ce sa mai se joace cu ea si fata asa imi zice ca nu se mai joaca.

Mai da hai sa ne laudam alataseara ficamea mi-a spus "afara" mai fete cu r, hi hi ...da a zis de cateva ori si gata...nu a mai zis apoi am puso sa zica Ramona si a zis "Lamona" vai ca iti vine sa ii mananci cand ii auzi cum vorbesc.
Ei si ne chinuim cu un cuvant "biscuite" ea ii spune "bocoite" si cand am tot incercat sa o corectez a zis "bicuit" si gata nici cum nu ne putem corecta dar....sa ma corecteze ea pe mine stie cand povestesc ceva zice "nu acea am gis"
Hai ca m-am lungit la vorba la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

e tare scumpa vazut asta mi-am facut timp si am trecut un pic pe la perlutze da' nu citii tot ca nu-i timp... si asa de-acu gata liber pe ziua de azi cred ca e ora de trezireee!!!1

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Miki
Eu sunt superprisa am intrat doar sa va salut.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

te salutam si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Hai ca am reusit si eu sa ma mai eliberez. De azi dimineata a fost o nebunie la mine.

Piticul meu e tot racit, dar l-am dus asa cum e la cresa. Nici nu mai stiu cate siropuri bag in el saracu', dar sper sa-i treaca mai repede.

Voi ce mai faceti?

Ramona, imi pare rau ca nimeni nu te intelege, ca e normal ca mama sa-ti faci griji si sa nu-ti convina cand cineva iti loveste copilul. Pupici multi lui Teo, sa-i treaca buba!

MIKYCRIS, sa revii cu vesti, ca nu mai stiam nimic despre tine! Cum te mai simti? Burtica ce face?

Stefania, da, a meritat spectacolul cu Banica. Bine, au cantat si cei de la Juke Box (de la Cronica Carcotasilor) si sa stii ca ne-am distrat mai bine la ei, nu sunt asa cu nasul pe sus ca Banica. Voi ce faceti? Ce-ti face junioara?

Kati, pupici Giuliei!

Diana, Anca si celelalte gravidute si mamici, va pup pe voi si pe piticii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

BUNA FETELOR!
am revenit si eu printre voi,ma primiti?

MIKYCRIS

bine ai revenit ...cum te simti?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Ieri din graba am observat ca am facut discriminari mari poi nu am dat pupici la toate fetele , va rog din suflet
Trimit la toate dublu ca sa si cate o si cate o .

Adianna asa e si sa zic mai mult de atat a venit bunasa ieri la noi si s-a uitat la Teo pe fata si a zis "no lasa ca ii trece " si a inceput sa zica ca si nepoatele ei au fost tot julite in genunchi cand au fost mici hm...de parca m-ar interesa ,daca ale ei au fost julite trebuie sa fie si a mea? Nu stiu cce sa mai zic de oamenii astia. Mi-e o ciuda de mor si am simtit cum mi se urca tensiunea la 30, aia mare dar nu am mai zis nimic ca e femeie in varsta si plus de asta masa trebuie sa le educe si sa le faca observatie . Pai nu? Daca era accidental mai ziceam dar efectiv a tras de ea si nu am mai apucat sa fug la ele, oricum i-am explicat la teo ca nici nu are ce sa mai se joace cu ea si fata asa imi zice ca nu se mai joaca.

Mai da hai sa ne laudam alataseara ficamea mi-a spus "afara" mai fete cu r, hi hi ...da a zis de cateva ori si gata...nu a mai zis apoi am puso sa zica Ramona si a zis "Lamona" vai ca iti vine sa ii mananci cand ii auzi cum vorbesc.
Ei si ne chinuim cu un cuvant "biscuite" ea ii spune "bocoite" si cand am tot incercat sa o corectez a zis "bicuit" si gata nici cum nu ne putem corecta dar....sa ma corecteze ea pe mine stie cand povestesc ceva zice "nu acea am gis"
Hai ca m-am lungit la vorba la toate

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

BRAVOOOOOOO TEO!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Ce mai faci cuscra? Ce face printesica?

Auzi Ancuta, am vrut sa-ti mai zic, dar am uitat, Teo e fetita Ramonei , ca tu ii raspunzi mereu lui Teo .

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput