gravibinol

gravibinol | Autor: aamore

Link direct la acest mesaj

buna mamici si viitoare mamici. apelez la voi ca si la o ultima solutie. am nevoie urgent de gravibinon pentru a putea aduce pe lume ghemotocul mult dorit. din pacate am inteles ca nu se mai fabrica. daca ma poate ajuta cineva ar fi fantastic. puteti da un apel la 0740.108.975 si va sun eu. multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

nu stiu daca ai gasit dar a fost la un moment dat un anunt pe forum vindea cineva cinci cutii aduse din germania.Te cred ca esti ingrijorata pt.ca si eu am facut tratament cu gravibinon dar anul trecut se mai gasea la noi.Vorbeste daca nu cu un sofer de autocar ca acum pleaca f.multe,sa-ti aduca din italia sau germania altfel nu vei gasi.Sanatate multa si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si in Moldova se gaseste Gravibinon.
sper sa faci rost de aceste injectii si sa ai o sarcina usoara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

aamore, nu ai incercat sa-l inlocuiesti cu utrogestan? Din cate stiu eu au actiune identica, ba chiar utrogestanul este mai convenabil pt. ca e sub forma de pastile, nu injectii. De asemenea, in maternitati se folosesc perfuzii cu Gynipral, tot cu acelasi efect. Nu dispera, mai bine intreaba-l si pe dr. arian (pe topicul 555-OB-GYN) cu ce il poti inlocui.
Iata linkul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918
sanatate!

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput