Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by almo

hai sa ne gandim la copiii din romania... ce exemplu mai bun ne trebuie decat atat. pe vremea noastra nu erau atatea dulciuri si obezitatea la copii/tineri nu era o problema insa acum, din cate am vazut si am citit, se pare ca obezitatea la copii in romania a atins un semnal de alarma. de ce?

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

......Almo, draga mea, permiti pareri contra? ...nu cred ca Ro e cel mai bun exemplu in ceea ce priveste obezitatea la copii...ci mai degraba UK, care e pe primul loc in Europa (si e una dintre cele mai dezvoltate tari ale lumnii!!!), iar daca trecem oceanul, USA bate toata lumea la copiii obezi...si vorba ceea, se tzin muuult mai destepti decat restul lumii...Eu zau ca am umblat printre copiii romani si rar, da' raaar de tot mi-a fost dat sa vad vreun copil obez...asta nu inseamna, desigur, ca nu trebuie sa avem mareeee grija la ceea ce ingurgiteaza copiii nostri si, evident, sa incercam sa reducem pe cat posibil junk food-ul, zaharul, sucurile etc etc...

Vazut poze minunate cu Ale si David de Roxanica!!! ...frumoooosi rau de tot!!!!

Irinabr, ...sa ai parte doar de lucruri bune in viata si sa vii mai des pe la noi!
Kiki, Dandusa,
Multa, multa sanatate fulguletilor bolnaviori!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by chris80

ideea e ca nu e obligatoriu ca cei 2% sa mearga musai la umanitare. mai sunt si oameni care dau pt mediu, sau pt cercetare, de exemplu. si ca sa nu mai vorbim ca sunt destui si cei care, intr-adevar, nu se obosesc sa completeze faimosul formular, ci dau direct bani atunci cand e nevoie. asa ca nu cred ca e tocmai o mare tragedie daca cineva nu completeaza formularul 230.

chris + alexandra

bebeii nostri

.

ma intreb daca tu vorbesti serios?

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

adinazot e scumpa rau pitica..imi place mult de ea cand e in cosul cu ceapa si cand face ordine prin sertare
urez si eu sanatate puiutilor bolnaviori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

quote:

hai sa ne gandim la copiii din romania... ce exemplu mai bun ne trebuie decat atat. pe vremea noastra nu erau atatea dulciuri si obezitatea la copii/tineri nu era o problema insa acum, din cate am vazut si am citit, se pare ca obezitatea la copii in romania a atins un semnal de alarma. de ce?

Album

......Almo, draga mea, permiti pareri contra? ...nu cred ca Ro e cel mai bun exemplu in ceea ce priveste obezitatea la copii...ci mai degraba UK, care e pe primul loc in Europa (si e una dintre cele mai dezvoltate tari ale lumnii!!!), iar daca trecem oceanul, USA bate toata lumea la copiii obezi...si vorba ceea, se tzin muuult mai destepti decat restul lumii...Eu zau ca am umblat printre copiii romani si rar, da' raaar de tot mi-a fost dat sa vad vreun copil obez...asta nu inseamna, desigur, ca nu trebuie sa avem mareeee grija la ceea ce ingurgiteaza copiii nostri si, evident, sa incercam sa reducem pe cat posibil junk food-ul, zaharul, sucurile etc etc...

Vazut poze minunate cu Ale si David de Roxanica!!! ...frumoooosi rau de tot!!!!

Irinabr, ...sa ai parte doar de lucruri bune in viata si sa vii mai des pe la noi!
Kiki, Dandusa,
Multa, multa sanatate fulguletilor bolnaviori!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

asiza draga mea pai asta spun si eu. am ajuns si noi in vest acu', dar se pare ca numai cu chestiile rele, cele bune mai tarziu...
nu-mi spune mie ce imi vad ochii pe strada aici. da, asa e, in ro nu era asa acu cativa ani, se pare insa ca nu mai e acelsi lurcru sau ca nr celor obezi a crescut.

de ex sa va spun ceva despre marimile pe etichete la haine in state . eu port marimea Small dar daca mi-am comandat ceva in US, a trebuit sa imi comanda XXS ca marimea Small la ei e de fapt Medium spre LArge aici.
De ce sa ajungem si noi acolo! Doar ca acum avem acces la tot felul de dulciuri? De ce sa nu invatam din experienta lor?

Album

Mergi la inceput

e o tragedie sa ridici din umeri la necazul cuiva cand ai posibilitatea sa dai acel 2% pentru cauze umanitare in loc sa-l lasi sa mearga la guvern sa faca tericeanu ce vera cu el!

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

stiam ca am mai vaz si alte poze,adeju frumosss..si harnic foc
iulia stefi nu am idee ce si cum dar asta e primul care l-a vazut,mai incercam si cu altele si poate gasesc explicatiunea
gata,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:

quote:
Originally posted by chris80

ideea e ca nu e obligatoriu ca cei 2% sa mearga musai la umanitare. mai sunt si oameni care dau pt mediu, sau pt cercetare, de exemplu. si ca sa nu mai vorbim ca sunt destui si cei care, intr-adevar, nu se obosesc sa completeze faimosul formular, ci dau direct bani atunci cand e nevoie. asa ca nu cred ca e tocmai o mare tragedie daca cineva nu completeaza formularul 230.

chris + alexandra

bebeii nostri

.

ma intreb daca tu vorbesti serios?

Album

de ce? e ceva rau daca sprijini o fundatie pt mediu? sau cercetarea nu merita? daca tu vrei, ia-o ca pe o gluma, e dreptul tau. i-as mai adauga si pe cei care asigura servicii sociale, nu i-as uita nici pe aparatorii drepturilor omului, si ne amuzam de nu mai putem.
una peste alta, nu vad de ce ar trebui dati doar la umanitare. intamplator, 2 la suta din salariul meu pe un an e mult mai putin decat suma cu care am ajutat cand a fost nevoie. plus ca eu iau in calcul si persoane particulare, care nu aveau in spatele lor o fundatie, pe cand 2% se directioneaza exclusiv catre o organizatie.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

capitol inchis!

va invit sa prestati in continuare la cap.165

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Ne-am mai rezolvat cu diareea, azi noapte nu a facut nimic... dar iarasi s-a trezit urland... Doamne, cat de tare urla si plange, si eu plangeam cu el in bratze, adoarme doar daca il tin in bratze si ma legan vreo ora ca un balansoar, dar dupa aia a dormit toata noaptea si s-a trezit vesel.
Eu sint intoarsa pe dos... de luni programul de lucru va fi 7-17.30 , plus drumul (adica 50 km/zi).
Dar incerc sa iau partea buna a lucrurilor.. imi voi lua una-doua bucati sambete liber... si stau cu Luca...
Cer scuze ca iarasi nu am citit nimic, sper ca nu avem fulguleti bolnaviori, daca avem le urez sa se faca repede bine, pup fiecare minunata in parte... si mai apar eu...
Donia, un coffee ceva? Ktrinelu' cred ca bea tequila acum - din cate tin minte pleca in Mexic... sau imi cauta mexicanul dragutz

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput