Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by almo

cat despre cei 98%.... nu am cuvinte!

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

eu ramasesem cu impresia ca e optional, si ca orice lucru optional, ai dreptul sa alegi sa il faci sau nu.

chris + alexandra

bebeii nostri

da, e optional....ai dat vreodata vreo privire la Anunturi umanitare? te-a lasat rece? pe mine nu! dar se pare ca pe 98% din romani ii lasa!!!!!!!!!!!! e strigator la cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ideea e ca nu e obligatoriu ca cei 2% sa mearga musai la umanitare. mai sunt si oameni care dau pt mediu, sau pt cercetare, de exemplu. si ca sa nu mai vorbim ca sunt destui si cei care, intr-adevar, nu se obosesc sa completeze faimosul formular, ci dau direct bani atunci cand e nevoie. asa ca nu cred ca e tocmai o mare tragedie daca cineva nu completeaza formularul 230.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am chef sa fac altceva maine. asa ca ne vom sui intr-un taxi si vom merge ... sugestii?

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dianocica

am chef sa fac altceva maine. asa ca ne vom sui intr-un taxi si vom merge ... sugestii?

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

...la Sibiu???

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

DIANOCICA,mai e mortala vangheliada ta......citesc,citesc ,.recitesc,.inca o data.....

Mergi la inceput

DANDUSA'

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sanatate multa tuturor copilasilor si parintilor bolnaviori. si pe noi ne incearca. dam nurofen/panadol, sper sa scapam de ceva mai grav. va pup pe toate ma bag in pat (fara dus .... apropo de tema de zilele trecute) ca sunt zombi. baie maine dimineata. iar ajung la birou ultima
pupici la gagici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

LAURA,sanatate multa!sa nu fie nimic serios!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Cer scuze pentru absenta, am in vizita un prieten pentru cateva zile si sunt tot pe drumuri.
Dar tot v-am citit, ca deh, dependenta... recurg la tot felul de subterfugii ca sa pot avea si eu 10 minute la calculator...
Vroiam sa va pove ca am vazut acum ceva timp un documentar pe Discovery, pe tema zahar, cioco, junk, da sau nu... Cativa copii de vreo 4 ani au fost lasati intr-o camera cu tot felul de jucarii si cu tot felul de mancaruri... nepermise, sa le zic asa. Si erau urmariti printr-un geam. Dintre copii, unii avusesera voie sa manance de toate, altii fusesera crescuti doar cu chestii sanatoase si doar rar avusesera permisiunea sa manance chestii nesanatoase.
Rezultatul era ca aceia care fusesera crescuti mai permisiv s-au jucat in cea mai mare parte a timpului, iar din cand in cand mai bagau cate un popcorn, o lingurita de inghetata... erau mai degraba interesati de jucariile noi.
Ceilalti aproape ca ignorau jucariile si erau calare pe mesele de mancare... vreo 3-4 copii erau cu mainile pline cu floricele, cu bombonele... ei se aflau in paradisul macarurilor, pe cand ceilalti erau in paradisul jucariilor.
Eu atunci am tras niste concluzii.

o fi fost platita de vreo firma de duciuri . Nu constest ca nu a fost asa, dar cum putem noi sti cu siguranta ca acei copii care erau calare pe dulciuri le-au fost interzise cu desavarsire dulciurile ? Ce au fost crescuti de cei de la discovery?

hai sa ne gandim la copiii din romania... ce exemplu mai bun ne trebuie decat atat. pe vremea noastra nu erau atatea dulciuri si obezitatea la copii/tineri nu era o problema insa acum, din cate am vazut si am citit, se pare ca obezitatea la copii in romania a atins un semnal de alarma. de ce?

oricum e stiut ca zaharul produce nervi, dependenta, obezitate asa ca ... cu cat mai tarziu cu atat mai bine! De ce sa ii dau eu voit, acum, o sa ii dau atunci cand v-a sti sa ceara. Niciodata insa nu am sa ii interzic sa guste ceva. Nu!

asa cum zicea si desire parca, zahar se gaseste aproape in orice aliment, de ce i-as da extra.

Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Buna dimineata,

Despre zahar:
1.Am o prietena care si-a tinut fata departe de zahar pana la 2 ani..cand i-a dat de gust,nu s-a mai oprit..efectiv, e mereu cu ceva dulce in mana..si supraponderala.
Asa ca Donia, cred ca experimentul ala e valid.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

si dupa 2 ani cea mica s-a dus si si-a cumparat singurica ducliurile? dupa parerea mea, prietena ta i-a dat cat a vrut si cand a vrut dupa 2 ani. si nu mi se pare nimic anormal in faptul ca i-au placut dulciurile cand le-a simtit gustul. cui nu-i plac? tu zici ca pb a fost ca i s-a interzis pana la 2 ani si nu ca dupa aceea i s-a dat prea mult? hmm, interesant punct de vedere...

Album

Mergi la inceput