Fulguleti de nov-dec 2006 (164)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

P este bolnavior . azi noapte .... nu dormit, urlat ...... urlat .... de eram aproape sa dormim amandoi in cusca catelului . nu ne mai tzinea in casaaaaaaaaaaa de atatea urlete ....... asa ca helpppp gagiciiiii !!
azi muci la greu ...cu tupeu ! nu ma lasa sa ii scot, nu vrea papa, nu vrea medi .... nu si nu asta e raspunsul adika si din cap si din gurita!
cred ca azi noapte a fost cea mai grea noapte din viata noastra ..... off ce greu e sa fie puiul bolnav .

sanatate multa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by deeaA

vaaaai,ce baiat scump am,i-am luat filmuletul/desene(sau ce-o fi)Baby Enstein-Discovering Water ,asa frumos s-a uitat la el,asa de atent,la un moment dat a si ras,nu-mi venea sa cred(asa atent numai la reclame sta)

Oare ce are Discovering Water fata de celelalte, ca si Stefy si fetita prietenei mele, din 7 care le am, tot pe asta il prefera?

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si noi....
Azi noapte se trezeste plangand, noroc ca m-am prins si verificat scutecul.. diaree... este pentru prima oara.... trimis azi dadaca la cumparat lapte HN, smecta si hidrasec.. in rest, e vioi, vrea sa manance, acum a adormit inainte de a papa orez cu morcovi, de dimineata a papat mar copt cu banana dar nu s-a saturat fomistul, ii da si ceai de menta...
Fundu' e rosu ca racu.... sper sa fie mai bine mai incolo.. maine poate raman acasa sau mergem la doctor.. poate sa fie oare si de la dinti? Ca este in plina eruptie... tare greu e sa fiu la munca si sa-mi stiu nazdravnul bolnavior.... ce sugestii/propuneri mai aveti???? Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Danita, ce fel de muci sunt? Curgatori, uscati? Oricum trebuie scosi fiindca daca nu-i scoti e mai rau. Febra are? Poate un nou dinte suprapus peste celelalte? Ai incercat sa-i pipai urechiusele...doamne pazeste de o otita? Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Danita, te inteleg perfect, ca si noi suntem pe baricade de la 2 dimineata. Toata noaptea a "arat" prin pat a tipat, la 3 deja avea 38.8. Am incercat sa-i dau Nurofen.... foarte greu am convins-o sa deschida gurita, o dor gingiile cred. Pe la 5 a dat Domnul si s-a culcat, dar la 6 a inceput iar si de atunci numai mofturi, numai ini brate, ca abia am reusit sa-i pregatesc masa de prinz. La prinz a mancat, mai greu, dar a mancat.... insa dupa ce am scos-o din scaunel n-au trecut 5 minute si a vomat tot....Apoi a adormit si are deja doua ore de cand doarme si nu da nici un semn ca ar vrea sa se trezeasca. Cred ca se odihneste acum si la noapte.... Asta e. Daca se odihneste macar nu mai e mofturoasa, noi vom vedea cum ne vom odihni. Probabil pe rand.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am facut o pizzaaaaa,da' nu va mai spun sa nu va fac pofta...si-am bagat si-o bereeeee(fara alcol)...si m-a luat un somnnnn,da' nu mai are rost sa ma intind...,bubuta tre' sa faca ochi...,aseara am facut conferinta...,ambele dormitoare si sufrageria...,concluzia...,n-a dormit nimeni...,io-s cea mai castigata...,dar restul s-au trezit la 6 sa plece la munci...

Lavinia,
sper sa va faceti bine repede...,va imbratisam cu drag
Madaluta,
first,eu voi face compoturile si dulceata...si in nici un caz nu le voi face f dulci...,tinem la silueta si la cariile dentare,in plus n-am mai putea sa folosim si noi in scopuri fanteziste...,ca ti se apleaca naibi pana termini de 'mancat' un picior,altfel merge sa arunci ba o mura colo...,ba o zmeura colo si-unde vrei sa ajunga mai repede neaparat sa pui o smochina...,astea le plac barbatilortoate din borcanul cu dulceata ,binenteles...
second,eu zic ca-i natural...,orice este crescut pe meleaguri natale si mai ales in curtile cunoscutilor...,pe restul le numesc injectate...
daca acum au aparut nectarinele si eu deja sant satula,asta nu inseamna ca bubulina a mancat mai mult de cateva feliute adunat...,cand or iesi alea crescute la Medgidia,o sa opresc masina si-o sa-mi umplu portbagajul cu ele...,ca-s de-ale noastre...,mult mai naturale...
cele injectate le vom savura cu masura...,iar pe retul le vom manca zilnic
Danita,
imi pare rau ca santeti bolnaviori...,medi ar cam trebui sa le ia...si sincer nu cred ca o va face de bunavoie la starea lui de rau...,musai sa i le dai...,stiu ca-i groaznic sa o faci impotriva vointei lui,dar trebuie...,il va ajuta sa se faca bine...
cand a fost Crinuta bolnavioara...,i le-am dat fortat cu seringa,la inceput le lua de buna voie...,dar cand a vazut ca seringa asta ii deranjeaza si somnul...,s-a enervat si le-a refuzat...,n-am avut incotro...
multa sanatate
Kikineata,
te astept sa apari,am o intrebare importanta la care numai tu ai raspuns...si zau ca raspunsul este f important pt mine...,acuma ramane sa vad...,vrei sa ma ajuti...,sau nu vrei sa ma ajuti?!

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Adinazot,
mie mi-era dor,le-am savurat cu plcere
Laura,
cand mai in Buc?

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Multumesc foarte mult pentru toate raspunsurile legate de laptele de vaca!
Inca nu stiu daca sa facem schimbarea asta sau daca sa mai stam pe lapte praf. Nu stiu, nu stiu...
Noi suntem in plini nervi pentru ca asteptam sa rezolvam cu un credit... Casa creste, dar banii nu-i avem. Ne-am imprumutat in toate directiile. Sa ne tina Dumnezeu sanatosi sa ne si putem plati datoriile...
Si daca tot va zic de credit, haideti sa va povestesc ce baiat cuminte am... Vinerea trecuta am mers la banca sa semnam actele. Am stat acolo si-am asteptat aiurea de la ora 5 dupa-amiaza (plecati fiind de la 3.30 cu tot cu Tudor) si de-abia la 10.30 seara am semnat si-am plecat. Puiul meu a alergat prin toata banca, dar a rezistat eroic. Si-au batut aia joc si de noi, si de bietul copil... In sfarsit, PROMIT sa nu mai plec de-acasa fara un borcanel de mancare pentru el si fara pampersi. Pentru ca n-am crezut ca o sa dureze atat de mult, n-am avut la mine decat 2 banane si cativa covrigei... Mama toanta! Sa nu faceti ca mine!
Asta a fost experienta noastra bancara. Sper sa nu mai fim nevoiti sa trecem prin asta si sper sa ne intre mai repede banii in cont ca e nasoala rau treaba...
Asa se intampla daca n-ai ajutor de la nimeni... :((
Va pup si multa sanatate bolnaviorilor!
Dianarus, ii tin si eu pumnii mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Pai danduso, raspunsul e NU, cum poate sa te ajute o fata f rautacioasa???!!! Sper ca-n intrebarea ta e ceva serios si nu-mi dai iar dupa ceafa ca ma supar...io am 100 kile tu 50...hai care pe care...
Stii prea bine ca ajut dc se poate dc nu nu.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Pai danduso, raspunsul e NU, cum poate sa te ajute o fata f rautacioasa???!!! Sper ca-n intrebarea ta e ceva serios si nu-mi dai iar dupa ceafa ca ma supar...io am 100 kile tu 50...hai care pe care...
Stii prea bine ca ajut dc se poate dc nu nu.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

pai kikineato,daca raspunsul este NU,nu vad rostul ultimei fraze...
in intrebarea mea era ceva f serios,dar nu-i bai...,voi incerca sa aflu din alta parte...,in plus vroiam sa te scot din umbra...,dar mai bine imi bagam un batz undeva...

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput