Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Neatza, fetelor!
SARA imi pare tare rau.... incearca sa nu te amarasti foarte mult, stiu ca e greu, dar.... uneori nu prea exista raspunsurile pe care le cautam noi. Si eu am avut o sarcina oprita din evolutie si n-am gasit nici un raspuns la intrebarea de ce. Am facut analize, investigatii... nici nu banuiam ca sunt atat de sanatoasa. Am cateva cunostinte care au avut 2-3 sarcini pierdute... pentru ca intr-un final sa aibe sarcini fara probleme si cate un bebe sanatos.
Codruta condoleantze, D-zeu sa-l odihnesca. Nici nu stiu ce sa zic... sper sa fii tare pentru bebe pe care il porti.

Multumesc de felicitari, fetelor. Intr-adevar, m-am mai linistit acum. Am citit ca analiza preliminara are o acuratete de 99,5-100%, deci cred ca e ok. Azi o sa o sun pe doctorita sa-i spun... am senzatia ca daca acum s-au terminat grijile imediate... nu-mi gasesc locul, nu am ce face
Am fost ieri la kidex, mi-am luat o pereche de raiati, o fusta de in pt la vara, o bluzita cu burtica si o fusta de blugi. Am mai comandat de la unul din magazine 2 bluzite... mi-a luat masuri si mi le face pe comanda pt ca eram undeva intre 2 numere :)
Monic ne-am gandit la un nume... adica eu m-am gandit... al meu inca nu e prea de acord, inca negociem. Eu voiam doar un nume, el vrea doua... si am cedat, am zis ca sa fie doua daca primul e cel pe care il vreau eu . Dar momentan nu e nimic final. Mie imi place Maia. :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S17+

JulyMorning, ma bucur ca rezultatul preliminar e bine si te felicit pentru fetita. Maia mi se pare un nume foarte frumos,finut si deosebit. Eu nu as da doua prenume, uite-ma pe mine, am doua prenume si nu ma regasesc decat in unul din ele.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Monica degeaba zici, da' esti curajoasa :) Eu nu ma simt atat de curajoasa, sincer. Adica pana sa raman insarcinata am fost destul de curajoasa, m-am convins ca sa nasc natural... si cand am ajuns la doctor mi-a taiat elanul

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

July si Rose, mie parca mi-era frica sa cred 100% ca sunt insarcinata, atat a fost de dorit bblul asta mic si scump!Mi-era frica sa nu pierd sarcina...dar momentul in care am constientizat ca el chiar exista a fost cand l am vazut joi seara la eco,in momentul in care a pus chestia aia pe burta l a prins pe micut chiar cu fata spre noi...atunci am inceput a plange, dar in acelasi timp si sa rad...parca nu mi venea a crede ca mininunea aia mica chir e in mine...inainte de al vedea la eco(il vazusem si la 8 sapt, dar era mai mult o pata neagra care zvacnea) mi se parea totul ca ceva normal sa am un bb in burtica, dar de fapt e o MINUNE!Si amu imi dau lacrimile, cand scriu, si de fioecare data cand imi amintesc ce scumpel statea el la filmat:)) Si l a mai prins si cu o manutza ridicata, iar dr radea ca ne face din mana:))
eu i am pus micutului sa asculte muzica simfonica:)), iar aseara l-am dus la teatru.Radem ca l "cultivam" de mic:))
15+ Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Danucu, multam frumos Pai si ai si vreo solutie cum sa-l convig pe al meu sa renunte la al doilea? I-am zis ca si asa va avea un nume de familie destul de lung, o sa completeze la formulare saracu' copil...

Am sunat-o si pe doctorita si i-am zis de rezultat, a fost nespus de incantata, m-a pupat prin telefon. Am intrebat-o, asa de control, cam cat sa ma incred in rezultatul preliminar si a zis ca ea n-a auzit de nici unul gresit pana acum

_
Fasolica de S17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

July, pe mine ma cheama Liliana Daniela, in ordinea aceasta si chiar e prea lung. Daca cineva ma striga Liliana nu intorc capul nicicum, nu ma regasesc deloc, desi e primul meu prenume. Parintii au vrut sa-mi dea numele asta ca sa am si eu un nume de sfant, initial au vrut sa-mi dea Elena (asa se numeste mama dar mama fiind o persoana bolnavicioasa tata nu a vrut sa port prenumele acesta de frica sa nu fiu si eu la fel si de acolo Liliana ca cica e un prenume asemanator).
Bineinteles ca la catalog am fost tot timpul strigata Liliana de catre profesori si nu mi-a placut deloc. Acum locuiesc in Belgia si aici al doilea prenume nu conteaza, deci tot Liliana sunt prin acte. Am inceput sa-l urasc, plus ca cei care ma cunosc stiu ca sunt Daniela si sunt derutati cand vad prin acte Liliana.
Daniela mi se pare suficient si merge foarte bine cu numele de familie care incepe tot cu D si asa ma si recomand.
Nu stiu cum sa-l convingi pe sotul tau dar cert e ca bebele va folosi doar un singur prenume, iar cu doua poate va fi si el derutat ca mine.
Eu am invatat din propria experienta si de aceea am zis ca nu voi da doua prenume. Acum depinde si de numele vostru de familie, Maia e un prenume scurt si daca alegeti un al doilea tot scurt poate fi ok.

p.s. a se intelege ca in principiu nu am nimic impotriva acestui prenume

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Denisa g.,Nocom multumesc de incurajari
Am fost la eco si sunt un pic dezamagita ca dr.a spus ca bb meu pare mai mic cu o saptamana.Mi-a zis ca nu e motiv de ingrijorare ca misca ,ii bate inimioara,dar parca tot am un ghimpe in inima.
Datele sunt cam asa:DBP=30 mm
MCF=prezente
LF=18 mm
Si mi-a mai scris pe bilet palcenta jos inserata.Zicea ca din cauza asta nici nu se vede prea bine.
Voi ce ziceti?
16+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Codrutza sincere condoleante!
Sara si Anculet imi pare nespus de rau ca a trebuit sa receti prin drama unui sarcini pierdute!
Eu sunt bine, nu prea am timp sa intru atat de des la calculator, mai ales ca s-a facut cald si la noi si ies cu piticul afara!

11+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, vreau sa va multumesc inca o data pentru tot sprijinul vostru, pentru toate grijile voastre! Delphinas, Mussette, Monica, July, va multumesc tuturor pentru grija voastra de-a lungul celor 6 capitole in care am tacut! Scuze daca am scapat pe cineva!

Va pup, si va doresc o seara frumoasa!

13+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

abia am terminat si eu de citit din urma. eu azi am fost mai toata ziua prin spital, analize, perfuzii, la cabinet la dr.
ma dor mainile de nu mai pot. m-a intepat baba aia de imi venea de acum sa o lovesc si sa se duca nu stiu unde. si intr-un final reuseste sa-mi ia sange cu seringa ca altfel nu putea si incepuse a mi se plange ca nu mai poate de spate. in fine. cum ii bagi un ban in buzunar, cum uita de tot. maimutele.
cu perfuzia alt cantec. mi s-a perforat vena si a inceput sa se umfle. tot vina mea ca nu am vene. o sa ma duc la piata poate gasesc vreo cateva vene sa nu se mai supere afurisitele alea.
la eco...lucrurile par bune. a vazut cord, dar sangerarea mea, tot nu vrea sa inceteze. plang mereu cand vad cate o pata oricat de mica.
azi cat am poposit printr-un salon o batranica m-a intrebat ce am de sunt asa trista si ingandurata. si i-am zis eu asa scurt ce am. si ea mi-a spus ca "ce zice barbatu acasa, nevasta nici un copil nu poti sa-mi faci" Doamne asa imi venea sa izbucnesc in plans. am iesit pe hol ca nu mai puteam. Doamne de data trecuta cand am pierdut sarcina ma gandesc oare ce simte sotul meu, oare ce crede. cred ca a fost dezamagit. si acum mi-e foarte teama sa nu il dezamagesc iar. acum sincera sa fiu dezamagirea lui ca deamagirea lui, dar durerea din sufletul meu?????????
maine merg iar la alte si alte analize. azi mi-au luat sange pt toxoplasma, herpes si inca ceva nu mai stiu ce.
va spun voua: imi este foarte frica ca ceva nu ar fi in regula.
cu scuzele de rigoare va pup dulce.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sara iti tin pumnii sa fi tare si sa treci prin aceasta incercare.
Codrutza condoleante.
Delphinas incearca sa gandesti pozitiv. Baba este prima dintr-un larg sir de sfaturi necerute nedorite. Foarte bine ca ai plecat de langa ea. Pe mine dupa cezariana nu ma durea operatia cat ma durea vena unde mi-au bagat branula, o sa treaca si asta. Spre linistea ta mergi la un eco.

Legat de nume, noi am hotarat pe patul de spital la Alexei, acolo am dus ultima negociere asa ca pentru mine nu este inca un subiect.
Cursuri, gimnastici si alte alea, va spun cu rusine ca eu stiam absolut tot despre nasterea naturala (cursuri de respiratie, de tempo de ce se mai face mai putin lamaze) dar nu am fost capabila sa citesc doua randuri despre cezariana.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput