Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice001 spune:
anculet multumesc pentru sfaturi , cel mai bine ma calmez , maine ma duc la doctor si vad cum sta treaba
15+
a-rose spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
giulianna daca nu ti-e foarte greu, eu as aprecia foarte tare daca le-ai pune pe mail. Si sa mai aflu si mailul comun si parola
Nu stiu daca o sa ma inscriu.... probabil ca da... eu inca sunt greu de convins ca am ramas insarcinata... am momente cand ma minunez ca o sa am un bebe... nu cred ca am constientizat pe deplin....
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
ai descris exact ceea ce simt eu ! adica nu-mi vine sa cred ca ceea ce mi se intampla este adevarat. o sa constientizam cand o sa-l simtim pe bb in burtica !
rose
Nocom spune:
aly_c daca puteti ramaneti la planul initial cu 4 copii!!!!!! MI se pare super fain, noi tot 4 am fost, 3 baieti si eu singura fata, si am numai amintiri frumoase din copilarie si ne intelegem ffff bine toti 4 si acum, cand fiecare are familia lui, copii..... Multa Bafta!!! Eu nu as avea curajul si cred nici posibilitatea sa cresc 4 copii. 2 imi sunt de ajuns, dar iti spun, cu cat sunt mai multi cu atat ei se simt mai bine!!!!!
Andy.p, bafta azi la eco, tinem pumnii sa fie bine bine!!!!!
PUP
13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
JulyMorning spune:
Monica inainte sa raman gravida ma gandeam ca o sa merg la toate cursurile, inclusiv Lamaze. Dar cum doctorita mi-a indicat cezariana... la mine nu prea mai are sens. Mi-ar fi placut totusi. Daca poti, eu zic sa mergi, nu doar ca e util, dar mai afli una-alta...
_
Fasolica de S17+
beatrice001 spune:
july .....de ce ti-a recomandat doctorita cezariana ?.......ma intereseaza ca si eu ma gandesc serios sa nasc prin cezariana.
15+
JulyMorning spune:
Pai sunt cateva motive: fiind prima sarcina la peste 30 de ani (fac 31 in vara), aveam oricum niste kg in plus (destul de multe), sunt mica de inaltime (1,60) si am si niste probleme cu coloana. Mi-a zis ca daca tin eu neaparat, ma poate lasa sa incerc sa nasc natural, dar probabil ma voi chinui groaznic. Plus ca din cate stiu eu, avand probleme cu coloana, nici epidurala nu stiu daca mi se poate face.
_
Fasolica de S17+
_giulianna_ spune:
Moni da, eu am fost la cursurile standard (gratuite) dar cand am inceput eu erau 5 nu 3.
Doua dintre cele optionale de-acum, erau la pachetul standard atunci.
Mie mi-au placut, am aflat multe informatii utile.
17+ cu Eduard
monica_dicut spune:
La mine problema se pune invers.
Doc al meu am impresia ca vrea sa ma bage la cutit. Insa eu (curajoasa mica ce sunt, glumesc evident)vreau cu orice chip natural.
Daca o fi neaparat nevoie, o sa fac cezariana. Dar numai daca e urgenta medicala. Altfel prefer sa ma chinui sincer. Acum, doar nu o sa mor
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa
EL NINO
danucu spune:
Codruta, sincere condoleante, imi pare foarte rau pentru tine, mai ales ca se intampla intr-o perioada delicata, si eu l-am pierdut pe tata acum cativa ani si iti inteleg durerea. Sa-ti dea D-zeu puterea sa treci mai departe, desi o persoana draga nu se uita niciodata, cu timpul rana se mai cicatrizeaza.
Sara si Anculet, m-a cuprins tristetea cand am citit, mult curaj si nu va pierdeti speranta.
14+
Piersicutza spune:
Dragi burticutze, trebuie sa va povestesc neaparat ziua minunata pe care am avut-o ieri .
Am primit cadou de ziua mea (acum vreo luna) un bilet de intrare la un centru wellness cu bai Hamman, impachetari cu pamant marocan si masaj.
Mie mi-era putin teama sa nu se intample ceva cu sarcina asa ca m-am interesat in stanga in dreapta, m-am lamurit ca nu poate face nimic rau si apoi mi-am facut rezervare si m-am dus. Din pacate nu au fost locuri decat dupa-amiaza iar pe mine tocmai atunci ma apuca greturile .
Totul a durat 3 ore, cu bai cu aburi si ierburi, peeling, iarasi bai, impachetari, masaj cu un ulei de care nu ma mai saturam sa-l miros... A fost minunat si in tot timpul asta am asteptat sa-mi fie rau sau greata dar nimic. Am dormit ca un pui si astfel am incheiat o zi in care nu m-a durut si nu m-a deranjat nimic.
Deci fetelor, daca aveti ocazia nu ezitati sa va rasfatati putin caci face tare bine si voua si bebeilor din burtici.
11+
Piersicutza