Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 6
JulyMorning spune:
Monic si Mara imi place cum suna, dar Maia ramane "my first love" Si noi trebuie sa alegem al doilea nume... musai de sfant sa fie, cica! Pe mine ma cam apuca groaza, da' ce sa fac... nu pot sa refuz omul!
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
a-rose spune:
noi nu stim inca ce va fi. daca va fi fata va fi Ana Maria sau Denisa Maria. Oricum, Maria va fi neaparat. Iar de va fi baietel, Horia Bogdan. Sotul insista sa punem nume "romanesti" il enerveaza cica numele astea cu influente straine. eu am zis ca am fi putut sa ne punem mintea la contributie si sa gasim si copilului un nume mai deosebit. Ale noastre sunt amandoua deosebite. pe sot il cheama Flaviu si pe mine Annerose. insa nu pot sa-l induplec nicicum. am ajuns doar la concluziile astea.
rose
_giulianna_ spune:
July am mai fost, le-am si terminat intre timp. La sfarsit am primit si niste sinteze ale tuturor cursurilor, cand ajung acasa le scanez si le pun pe adresa de mail comuna.
Mi-a placut tare mult, desi era departe (eu locuiesc in Militari iar cursurile se tineau undeva aproape de Muncii) ma duceam cu mare drag.
Din pacate am pierdut un curs, cel legat de ingrijirea nou nascutului. Am vorbit cu fetele de-acolo si m-au reprogramat undeva prin mai. Abia astept sa ma duc.
Vezi ca se mai fac, daca vrei te poti inscrie pe firstbebe.ro eventual poti sa le dai si un telefon, poti afla mai multe.
Pentru mamicile din Timisoara, am citit undeva, parca in revista "Mami", ca se fac si acolo cursuri pentru mamicile care asteapta primul copil. Nu mai retin cum se numeste site-ul, cand ajung acasa ma uit in revista. Aaaa..revista de luna aceasta are si un mic cadou: o lingurita termica. Mie mi-a placut tare mult, atunci cand mancarica lui bebe este prea fierbinte, lingurita, albastra fiind...se albeste.
17+ cu Eduard
JulyMorning spune:
a-rose eu inclin sa fiu de acord cu sotul tau :) Iar Horia este un nume superb dupa mine si nici Bogdan nu e urat deloc.
_
Fasolica de S17+
monica_dicut spune:
rose, esti cumva sasoaica? Si Flaviu suna chiar bine. Eu cu numele romanesti am o problema. MAria este un nume prea comun. La mine exista "riscul" sa se nasca pe 8 sept, de Sf Marie, iar toata lumea imi sare in cap sa-i pun Maria al doilea nume. Dar eu nu vreau pt ca sincer nu imi place. Ce sa fac eu acum? Singurul nume de sfant care-mi place e Andreea.
Of, ce greu este...
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa
EL NINO
JulyMorning spune:
giulianna daca nu ti-e foarte greu, eu as aprecia foarte tare daca le-ai pune pe mail. Si sa mai aflu si mailul comun si parola
Nu stiu daca o sa ma inscriu.... probabil ca da... eu inca sunt greu de convins ca am ramas insarcinata... am momente cand ma minunez ca o sa am un bebe... nu cred ca am constientizat pe deplin....
_
Fasolica de S17+
onutzu81 spune:
Buna, mamici!
Nu sunt eu asa albinuta harnicuta ca voi dar sunt o burticoasa norocoasa ca si voi.
Urmaresc forumul in fiecare zi si ma bucur de fiecare data cand dati vesti bune si mai ales ma intristez si ma panichez cand se intampla nenorociri! ... cuvintele sunt de prisos dar sunt si eu alaturi de fete ...
Aveam si noi ceva noutati ...
Nu mai vazusem bebele cam de mult dar ieri l-am vazut si suntem topiti ! E foarte jucaus, se misca tot timpul!
Ni s-au facut si masuratori si totul e in regula. Am urmarit si rezultatele voastre la masuratori si sunt apropiate. Noi avem 5,98 cm lungime, BPD=2,12 cm, pliul nucal este in grafic, suntem in concordanta cu varsta (13s).
Va pup si va multumesc ca sunteti acolo pentru ca eu sa ma linistesc ca mai sunt si alte viitoare mamici panicoase ca mine si cu ale caror simptome sa pot compara.
13s
atat mai avem
creste minunica
monica_dicut spune:
giulianna, tu ai fost la cele standard? Sa inteleg ca acelea sunt gratuite.
Eu as vrea sa mai merg la cel de tehnici Lamaze.
MAi merge careva?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa
EL NINO
a-rose spune:
monica, eu sunt romanca 100% insa, bine ai stiut, nasii mei erau sasi si au insistat sa-mi puna acest nume. mie imi place mult numele Maria. nu stiu de ce. poate pentru ca am o prietena care se cheama asa si care este o fata extraordinara, cum nici ca am mai pomenit. si care mi-e draga.
july, multumesc. si mie imi place numele Flaviu. Horia il cheama pe socrul meu pe care il ador. iar Bogdan pe doctorul care este "responsabil", zic eu, de aceasta sarcina.
in 10 aprilie cred ca vom afla si noi culoarea caruciorului. mi-am facut programare si la 4 D in luna mai.
rose
Codruta27 spune:
Multumesc frumos pentru toate mesajele voastre de incurajare! M-am programat miercuri la un control, sa ma asigur ca este totul in regula cu bebe, desi nu am avut probleme. Usoare dureri, dar au trecut rapid cu no-spa, si nici nu au fost frecvente.
Apropo de nume, bub o sa fie Vlad, si cred ca cel mai probabil Constantin. Nu suntem inca hotarati, dar Vlad e sigur!
13+
Bebe mic