Mamici norocoase de sept-oct 2008(33)
Raspunsuri - Pagina 3
beatrice001 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR
sunt tare trista mi-am luat analizele de secretie si mi-a iesit chlamydia pozitiv........am sunat medicul imediat si mi-a zis ca nu e asa grav sa ma duc sa-mi dea tratament. Dar tare mi-e frica
15+
anca81 spune:
Beatrice, imi pare rau ca ti-a iesit infectia cu Chlamydia. Dar e bine totusi ca a fost depistata si trece cu tratament. Mai bine acum decat sa ai probleme pe viitor din cauza ei
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
17+
monica_dicut spune:
Codruta, sincere condoleante. Ne-am facut toate griji si ne-am intrebat ce-i cu tine. Of, cuvintele nu prea au rost. Multa sanatate si putere iti doresc. Si ai grija de bebe.
Sara si Anculet suntem alaturi de voi.
july, ma bucur din tot sufletul ca este totul bine.Cred ca ai trecut prin niste momente groaznice de teama. Sa va traiasca fetitza si sa vine sanatoasa la 40 de saptamani. Cum o sa o cheme? V-ati gandit la nume?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa
EL NINO
denisa.g spune:
Beatrice, nu te ingrijora f. tare. Chlamydia se trateaza usor daca respecti tratamentul dr-ei.
viitoare mamica de septembrie 2008
16 +
Anculet spune:
quote:
Originally posted by beatrice001
BUNA DIMINEATA FETELOR
sunt tare trista mi-am luat analizele de secretie si mi-a iesit chlamydia pozitiv........am sunat medicul imediat si mi-a zis ca nu e asa grav sa ma duc sa-mi dea tratament. Dar tare mi-e frica
15+
un greieras mic
Neata!
Beatrice,doctorul ginecolog mi-a spus,ca analiza din secretie,a chlamydiei,de foarte multe ori da rezultate eronate.Mi-e mi-ar fi trebuit facuta din sange,ca sa vada daca am si anticorpi! Ca tratament,pana sa descopere sarcina ca s-a oprit din evolutie,mi-a dat AZITROMICINA SANDOZ 500mg,pr care o continui si acum.Eu am avut rezultatul la secretie de 3 ori mai mare,si-l facusem la Cantacuzino.
Nu-ti face griji,ca se trateaza.
JulyMorning spune:
Neatza, fetelor!
SARA imi pare tare rau.... incearca sa nu te amarasti foarte mult, stiu ca e greu, dar.... uneori nu prea exista raspunsurile pe care le cautam noi. Si eu am avut o sarcina oprita din evolutie si n-am gasit nici un raspuns la intrebarea de ce. Am facut analize, investigatii... nici nu banuiam ca sunt atat de sanatoasa. Am cateva cunostinte care au avut 2-3 sarcini pierdute... pentru ca intr-un final sa aibe sarcini fara probleme si cate un bebe sanatos.
Codruta condoleantze, D-zeu sa-l odihnesca. Nici nu stiu ce sa zic... sper sa fii tare pentru bebe pe care il porti.
Multumesc de felicitari, fetelor. Intr-adevar, m-am mai linistit acum. Am citit ca analiza preliminara are o acuratete de 99,5-100%, deci cred ca e ok. Azi o sa o sun pe doctorita sa-i spun... am senzatia ca daca acum s-au terminat grijile imediate... nu-mi gasesc locul, nu am ce face
Am fost ieri la kidex, mi-am luat o pereche de raiati, o fusta de in pt la vara, o bluzita cu burtica si o fusta de blugi. Am mai comandat de la unul din magazine 2 bluzite... mi-a luat masuri si mi le face pe comanda pt ca eram undeva intre 2 numere :)
Monic ne-am gandit la un nume... adica eu m-am gandit... al meu inca nu e prea de acord, inca negociem. Eu voiam doar un nume, el vrea doua... si am cedat, am zis ca sa fie doua daca primul e cel pe care il vreau eu . Dar momentan nu e nimic final. Mie imi place Maia. :)
_
Our future determines our past
Fasolica de S17+
aly_c20 spune:
neata burtici...
eu am cateva ziel de medical ca am racit:((
beau ceai cu miere si multa lamaie si fac infuzii cu ceai de musetel...acum la 12 tre sa l sun pe dr sa vad ce mi zice si el..poate tre sa iau si ceva pastile, cu toate ca prefer sa nu trebuiasca sa iau pastile...dupa cat antibiotic am luat cu infectia urinara.
Alinushca, si eu am intepaturile alea, oare ce or fi?
15+ Sebi
beatrice001 spune:
multumesc fetelor pentru sfaturi dar tare imi e frica ca se poate intampla ceva cu bebe , nu pot sa ma opresc din plans .
15+
aly_c20 spune:
quote:
Originally posted by beatrice001
multumesc fetelor pentru sfaturi dar tare imi e frica ca se poate intampla ceva cu bebe , nu pot sa ma opresc din plans .
15+
un greieras mic
Beatrice, fii optimista! fii tare pentru bb tau...sa stii ca noi avem niste bbi luptatori, nu se lasa ei asa usor;)
Wow, Monica, acum m am uitat la pozele tale,,,ce tare se vede burta ta...eu am 15 sapt si 6 zile...si abia daca se vede ceva..asistentele ma intreba daca mi am lasat burta acasa:D
15+ Sebi
kllemi spune:
buna fetelor
am aterizat si eu pe aici dupa un week-end de cosmar la munca, fara net, am incercat sa ma mai pun si eu la curent cu ce a-ti mai discutat si deja vreau sa spun ca ma sperii foarte tare ca nu am mai fost la un control de vre-o 2 sap.,dar astept sa imi iasa niste analize si ma duc.
deja mi-e frica sa ma mai duc sa imi iau si analizele........ cu drag