Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miha, sanatate multa robertelul sa-si revina robertzel repejor
felis, roserbina copilashii frumushei...sa fie sanatosi

alex cand a vazut-o pe bianca ma intreba ce puzzle mai face?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Oare super energia pe care o are Robert zilele astea are vreo legatura cu problema lui?
Azi l-am scos si la fotbal doar doar si-o consuma energia,dar degeaba.Tot intr-o continua miscare a fost.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Pupiii tuturor!!! am reusit sa mai ajungem si noi pe acasa,parca am fost plecati o luna atat am despachetat.Am stat la munte(tara) o saptamana si a fost cool, mirosim a sunca si fum desi nici de la distanta nu am mancat asa ceva, ne-am afumat de la semineu ca am fost eu tartora casei si am facut cum m-am priceput focul, drept pentru care in vreo 2 nopti pe la 4 dimineata aeriseam casa de atata fum...am pus pe suncute 3 kile ca nu aveam destule, am aerisit copiii cat de cta ca si pe noi ne-a afectat vremea asta de kkao, nu am scapat fara muci la Yannis dar nici ca-mi mai pasa, sunt intr-un stadiu de nesimtire totala fata de raceli.Maine ma apuc sa si citesc , sper sa am timp ca am auzit ca vine vremea frumosa deci voi evada in parc.
Nu mai stiu cine ma intreba si nici daca am raspuns de servici, eu incep pe 5 may asa ca profit la maxim acum de iesiri.
Multe noi si toate aceleasi, copilasii se iubesc mult dar numai unu arata, adica yannis, prostioare la greu dar am invatat si am gasit echilibrul ala cu care sa le gestionez echitabil pentru amandoi, ma delecteaza al mare cu perle din desenele lui animate- dalmatienii si aristicratele Disney originale dar traduse in romaneste gen: prostule, idiotule, blestematule, samd.Inca lucram sa-l convingem ca vorbele astea le zic numai oamenii rai, in fine am vazut ca dintre o povata pe care i-o spun eu si una de la un desen animat castiga detasat cea din desen si intotdeauna va retine ca e bine sa-i dai cu ceva in cap daca te enerveaza decat ca e frumos sa-ti ceri scuze...in fine am savurat saptamana asta 24/24 cu ei, nu mi-am pierdut rabdarea deloc.

Am vazut ca era pe ultima pagina doar pozicile iesenilor, sunt superbi impreuna, chiar ma gandesc ca poti trimite cu brio poza cu ei 2 nasuc in nasuc la concurs.Offf, ce fericire ca sunt asa iubareti si frumosi si dulci si energici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Oare super energia pe care o are Robert zilele astea are vreo legatura cu problema lui?
Azi l-am scos si la fotbal doar doar si-o consuma energia,dar degeaba.Tot intr-o continua miscare a fost.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

ce copii frumosi... e prima data cd vad gaza mica..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Apoi n-am rezistat si am citit in seara asta.
Adriana eu am dat anunt ca merg in turcia in septembrie ca e super frumos, conditii/prêt mai mult decat correct, nu e departe.Fii serioasa cu imbolnavirea lor departe de casa, ce pot face? Raceala? Eu am o punga care catareste 5 kile de medicamente, o car peste tot cu mine, e mai greu dar stau linistita ca pot interveni daca e vreo urgenta si apoi nu mergi in jungle.Plus ca sunt mari ! Hai curaj, ma uit si eu saptamana asta pana joi daca am timp la oferte de Turcia si-ti trimit ce gasesc, noi suntem gasca de vreo 5 familii cu copilasi, asa ca daca ne mai adunam va fi super tare.

Roxana fotomodel e fii-ta.Ca sa nu mai zic de mami, yummi ce freza sexy mother f, stii tu vorba.Scuze franceza).

Felicia ti-am vazut baiatul scump, are un zambet minunat si un ras fericit, cred ca muncesti sufleteste si trupeste foarte mult ca el sa aiba iubirea necesara sa creasca asa fericit.Inca o data te admir si imi pare rau ca trebuie sa ai de combatut tocmai acolo unde trebuia sa-ti fie linistea si sprijinul.Si daca ne povestesti nu putem decat sa incercam sa ne punem in pielea ta si sa vedem ce reactie am avea fiecare.Ti-ai face o parere, dar decizia e tot la tine, pana la urma vezi pe plan indepartat unde si cum te vezi.

Miha eu as plati sa nu se mai duca zapada de pe muntii de la fereastra mea, e o priveliste incantatoare.Iti dorim primavara in curte totusi.

Oti cum copilu’ mare al meu a fost portocaliu de la nastere, pe mine m-ai cucerit doar cu titlul, ce sa mai zic de fatzuca de mancat.Este frumoasa, expresiva si vesela si-i sta bine rau cu aceasta culoare.Iar caciula e bestiala, cumva H&M(nu de alta dar am sesiune de shopping sambata viitoare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata!

MIKI multumesc, nu ma asteptam sa ai timp sa imi raspunzi asa repede la mail. Ce bine ca v-ati distrat! Zi si mie secretul de rezisti eroic la energia lui Alexander! ca eu unori simt ca o iau pe araturaaaa.......

MIHA sanatate multa...ai dreptate Robert nu pare bolnavior, ultima poza cu ei doi m-a terminat!!!! Sunt tare dragalasi!!!!!!!!

FELIS suntem alaturi de tine, ca o familie mare! Eu te sfatuiesc sa faci diverse lucruri care stii ca te bucura (mers la un masaj, la un bazin-Miramar de ex), ...iti mai ridca! tu muncesti foarte mult si e vital sa ai si ceva satisfactii in urma efortului depus.
PS: Fetelooooooooooor, haideti sa va spun cevaaaaaaaaaaaaaa: (MIhaita te paraaaasc!!!!! ): MIHAITA A PUPAT O FATA IN PAAAARC!!!! Da bre, mai intai a stat cu ochii pe ea, cateva zile sa vada daca e pe sufletul lui, si a trecut la atac!!! a uitat de bona, de mama, de tata si "tzuc" primit fetita!!!!! FELIS sa trecinumele fetitei in catastif...ca eu asa am facut, primul pupic primit de Paul de la o fetita s-a lasat si cu (l-a pupat si apoi l-a plesnit) dragoste cu nabadai!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Miha,sanatate multa!
Felis,ce vei face fara bona?na..ca mai rasucesc si eu cutitul....pupici la pupaciosul mic
Miki,mai ai putinel de stat acasa...spor la plimbari prin parc.
Eu am inceput saptamana cam prost
primul motiv:Mariuca tuseste iar de sambata;initial numai noaptea,acum si ziua.Efectiv ma dispera,nu stiu ce sa-i mai fac/dau.asta desi joi un medic mi-a consultat-o:sanatoasa!nimci la plamani,nimic in gat..si totusi iar behaie.
al doilea motiv:directorul economic mi-a zis ca patronul imi recomanda sa stau acasa pana nasc,ca sarcina e avansata,se vede ca mi-e greu..bla..bla..ca ma plateste 100%;normal ca dimineata respiram ca o baba dupa ce urcasem 5 etaje pe jos!..ma simt asa..data de o parte!sincer as fi stat acasa peste 1 luna,maxim..dar cand vreau eu,nu cand zic ei!Plus ca ma gandesc la ce ma va astepta cand ma intorc peste 1 an!..de fapt nici macar atat,voiam sa ma intorc dupa 6 luni.sunt asa de..sictirita!
mai vb
O saptamana buna

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata si multumim de aprecieri!

Felis, imi pare rau ca dupa toate cele mai ramai si fara bona, mai ales ca nu e deloc usor de gasit. Fina mea se chinuie de cateva luni si inca nu a reusit!Iti tin pumnii sa fii tu mai norocoasa!

Miki, bine ati revenit, imi pare rau ca nici de data asta nu am reusit sa ne intalnim acolo, dar deh, daca pe ai mei i-au apucat lucrarile acum...Pe de alta parte am auzit ca vremea nu a fost tocmai stralucita din pacate.

Miha, pozele abia acasa le vad.Nu crezi ca e posibil ca Robert sa aiba o indigestie ceva? Sa-i fi picat ceva aiura si acum, pana se reface organismul sa nu mai aiba pofta de mancare?Multa sanatate!

Paxelino, as pune eu mai multe poze, dar daca de aici nu pot, acasa nu mai am elan seara sa stau in fata calculatorului...

Altfel, de azi sunt la infometare, singura masa pe zi va fi pranzul de la servici (pe care il luam la restaurant) si in rest fructe. Sa vedem cat ma tine, ca elanul e mare, dar a mai fost si alta data...Mi-am propus sa scap de vreo 7-8 kile, dar banuiesc ca nu o sa reusesc!

Acasa domneste Nirvana, ma intreb oare pt cat timp, se inteleg copilasii tare bine , se joaca impreuna, e tare bine.Nu indraznesc sa sper ca asa va fi de acum incolo, dar savurez momentul.

Andreea, nu pune la suflet, te cred ca te simti aiurea, dar pe de alta parte nu te poate obliga nmeni sa nu mai vii la servici, asta e decizia ta!

Try, tot in vacanta sunteti? La mare, la soare, boierie, ce va pasa!

Gata, am fugit ca azi am zi nasoala.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by bits

Miha de ce te ascunzi?

Adriana anul trecut am fost la Majestic si a fost foarte bine.au si loc de joaca pt copii,piscina iar palja e fff aproape.in prima zi erau alge dar au venit cu masinile si au curatat iar apoi nu au mai fost probleme.e micuta statiunea dar asta am si cautat:nu tu muzici prin apropiere sa nu poti dormi noaptea,nu tu aglomeratie.

Aimee merci mult!

Amon si Kenzo

exact la majestic m-am gandit si eu pt. jupiter...insa noi suntem cam multi si nu prea ne ajunge camera. am gasit insa in mamaia hotelul modern 4* cu camere duble extinse care pe langa patul matrimonial mai au o canapea extensibila. sistemul e all inclusive au piscine, loc de joaca pt. copii...a fost cineva la hotelul asta? ce ziceti sa ma incumet la all inclusive la noi?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Andreeaaaa fata chiar iti pare rau ca te trimit acasa cu salariul platit 100% ??? glumesti? stai si odihneste-te, mai ales ca mariuca e la gradi juma de zi, plimba-te prin parc, o sa ai de muncit alti 30 ani si o sa-ti ajunga, o sa te rogi sa te dea cineva la o parte.Pe de alta parte toti angajatorii se simt vinovati cand isi vad gravidele gafaind, nestiind ei barbatii ca nu e asa tragic sa fii gravida.Si pe mine tot ma trimiteau acasa si eu nu ma dadeam dusa, ei stateau cu inima in dinti, chiar a venit o tipa de la resurse umane de la Londra sa ma vada in carne si oase.Iar cu cele 6 luni acasa eu iti sugerez sa nu le promiti nimic, acum ma duc la servici doar pentru ca le-am promis ca merg dupa 4-6 luni(desi Yannis va avea 8 luni) si trag foarte greu de mine.E foarte frumos sa-i vezi pe amandoi/doua cum cresc impreuna, nu-ti vine sa te duci mai ales de la 6 luni incolo cand incep sa interactioneze.

Onitza secretul meu sunt ei 2, Yannis e un copilas asa vesel si socialbil si dornic de discutii incat nu te abtii sa nu stai secunda de secunda cu ochii pe el.Si ador, tanjesc si pandesc momentele in care Alexander il ia la iubit pe fra-su.

Paxelina vindecare usoara si maraiala putina, vezi ca exista o balanta in toate, copilasii sunt destepti foc si compenseaza maraiala si nazdravaneala.

Mergi la inceput