Comori de nov-dec 04 (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
alex se descurca f bine la scoala si cu colegii totul este ok ruxitza zice mereu ca o sa creasca si o sa mearga la gradi

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Monica... chiar... Ruxi dc nu merge la gradi?????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Off... as scrie... dar nu imi vine... Am fost tentata sa scriu la capitotul... in unu sau 2 mergem mai departe... dar... nu stiu... acolo ma tenteaza sa scriu.. poate doar ca sa vad... daca ... sunt eu nebuna... sau... oare cum sunt???... dar nu imi vine sa imi spal chiar asa... rufele in public... poate daca as fi fost doar o anonima pe acest site...
Uneori ma suporta PAxela alteori Onitza... dar ma gandesc ... ca ele imi sunt mai apropiate... si imi dau dreptate... pt ca ... imi sunt intr-un fel.. prietene...???... Am vrut sa ajung chiar si la un psiholog... in noiembrie... eram pierduta rau... si acum... simt ca se duce totul ... se va alege praful de tot... deja de mult simt ca mi-au scapat toata problemele din mana... nu mai am nimic sub control... As vrea sa scriu, dar nu am timp, dar in acelasi timp... nu ma mai pot concentra la nimic... si e atat de mult... de povestit... si parca nu e de facut public... ... nici nu stiu... daca sa trimit su nu... ma gandesc ca iar am sa fac valuri degeaba pe aici... cu probleme personale...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Felis, aici se incepe gradinita la 4 ani (cea de stat) la particular este f scump...si de aceea am zis sa mai asteptam macar cateva luni...insa ea nu prea mai are rabdare...o sa vedem

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

In sfarsit , m-am invrednicit sa mai pun si eu cateva poze noi, tare amestecate , din feb-martie 2008.

Felis, Mihaita s-a facut asa mare , e un dulce si un vesel, am vazut in sfarsit si pozele voastre de la munte!Cat despre celelalte probleme, nu stiu ce sfat sa-ti dau, daca simti nevoia sa scrii, noi suntem aici.

Roxana&Co

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

In sfarsit , m-am invrednicit sa mai pun si eu cateva poze noi, tare amestecate , din feb-martie 2008.

Felis, Mihaita s-a facut asa mare , e un dulce si un vesel, am vazut in sfarsit si pozele voastre de la munte!Cat despre celelalte probleme, nu stiu ce sfat sa-ti dau, daca simti nevoia sa scrii, noi suntem aici.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Multumesc ROSERB... stiu ca voi sunteti aici... si stiu ... dar e greu... vorba sotului Paxelei.. as putea sa scriu un roman... nici nu stiu la ce capitol am ajuns ... As vrea sa scriu pt ca stiu ca ma sunteti aici ... dar in acelasi timp tocmai pt ca ne cunoastem... nu prea imi vine sa scriu...
Ai niste copii superbi... aici aici si aici mi-au placut cel mai mult... dar toate sunt frumoase... si am vazut ca ai baiat harnic...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai doar atatea poze roserb. Sunteti tare frumosi la botez, si m-am indragostit si de finuta desi poza nu este de aproape mie mi s-a parut o scumpa.
Felis te inteleg ca nu-ti place sa spui chiar tot. Pe de alta parte daca ajungeti la divort probabil va trebui sa dai unele detalii. Partea buna este ca daca scrii la In unul sau in doi... vei citi tot felul de opinii si poate asa iti va fi mai usor sa iti pui ideile in ordine si sa faci un plan de bataie. Ca pana la urma viitorul conteaza.
Ioana, bafta cu concediul, adica sa-ti iasa planurile. Unde vreti sa mergeti in strainatate?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB am vazut o domnisorica cu codite tare frumusica si un gospodar care da cu sapa cu mare placere!!! MI-a placut mult poza cu tine si Catalin de la restaurant, sunteti un cuplu de nota 20!
Te-ai vopsit super, culoarea te prinde foarte bine!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Roserb, ai niste bomboane de copii, sunt atat de frumosi, nuii mai tine ascunsi, sa facut ficata o domnisoara in toata regula, iar cavalerul e un adevarat ajutor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,eu ce sa mai zic?Ca au zis fetele tot. Sunteti niste frumosi cu totii.

Felis,ce ma bucur ca l-am vazut pe Mihaita! Ce mare si frumos s-a facut!

Eu sunt tare necajita...Robert are 2 zile de cand nu-mi mananca nimic o zi intreaga,dar nimic,doar apa.Dimineata a si vomat.S-a trezit bine mersi,am avut impresia si in cateva minute era leoarca si tremura apoi a vomat.Este a doua zi saptamana asta cand imi face asa.Ca sa nu mai pun si cele 2 nopti cand a facut pipi in pat,lucru ce nu s-a mai intamplat de fooooarte mult timp. Nu stiu de la ce poate fi...Maine dimineata am s-o sun pe dr si o sa mergem sa facem niste analize.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput