Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 7
FELIS spune:
pe toate si toti copilasii..
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
pe toate si pe copilashi
sa aveti un we fain
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
Salutare!
Am cam disparut eu de aici,da' nu v-am uitat..sunt in mini-vacanta de summit,asa ca de joi dimineata am aterizat la Pitesti..si efectiv nu am avut cand sa deschid laptopul..acum tot doarme toata casa si eu nu pot...asa ca mi-am facut 'avant' spre laptop.
Onitza,felicitari ptr.rez.bun la analize.Pupam si Paul cel ochios.Incearca ptr.tuse si Fluimucil(2 pliculete/zi) + Salbutamol,fluidifica secretiile si expectoreaza mai usor.La Mariuca functioneaza.Si noi tot pe Eurespal mergem.
Felis..mi-e dor de voi.
Roserb,s-a circulat bine in zilele de 'blocada',chiar mai bine ca-n zilele obisnuite.Probabil multa lume a fost libera..sau..pupam Mihnea si Bia
In rest..suntem bine.Mariuca nu mai face pipi in pampers cam de 3 saptamani.ori se trezeste si cere,ori rabda pana dimineata.Cu tusea...stam bine,zic eu.Adica mai tuseste un piculetz dimineata la trezire(eu glumesc si ii spun ca fumeazatul .. pe ascuns,numai fumatorii mai tusesc la trezire..).Am fost ieri la medic,nu se aude nimic,gatul curat..speram sa fim OK
Cu marea..eu anul asta tot Romania scrie pe mine..sper sa fie totul bine la nastere,sa fim sanatoase si prin August sa tragem o gufutza la amre cu amandoua fetele..normal ca eu cu zgubi la plaja,bunica cu Sara la plimbare pe la umbra
Pupici,we superb si poate mai intru
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
paxela spune:
ehee andreea , 29 de sapt, ce trece timpul, sarcina usoara in continuare si mai stai si tu cuminte, felicitari pt zgubi
si noi ne-am revenit cu putza, a trecut si "pipi pe noi", gata a redevenit baiat mare, ca zau ma saturasem sa spal
Delia e o terorista jumate , ieri era ca la circ la mine,urla, ieseam din camera, tacea venea dupa mine, ma gasea si urla iar, si tot asa 1 ora, cum ma vedea incepea jelitul, in rest uita
se pare ca mai iese un dinte , ca iar suntem sange la fund, in greva foamei si cu treziri noaptea , eee se face puiul ciorii mare si dam de altele
baiatul meu , recita prin casa "de pe-o Duna BiDineata" de Obilia Cazmimir, si nu am voie sa il corectez ca asa ia zis doamna,
acum 2 zile se certa cu fratimiu, care ii zicea Silviulici, si el nuuuu nu ma cheama asa ma cheama silviu ionut stanescu, nu sti nimic, tu nu ai nimic in capul ala, oare asta de unde, probabil conceptii comuniste de gradinita
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
onitza spune:
MI-e dor de voi toate!
PAXELA pupam baietelul mare si inteligent! iar pe mica "tero" o pupam si mai cu foc, are personalitate fata, cine stie cu ce o deranjezi tu prin casa cand ea isi face planuri....de domnisoara!!!
ANDREAP ce frumos suna concediul in patru! imi place ca i-ai facut planuri si bunicii!!!! ce fain ca te ajuta!! asta da concediu!!!!!
Apropo de concediu, nu stiu daca vom pleca vara asta pe undeva ca e razboi cu noi : eu vreau cu PAul peste hotare, Mihai nu, ca vrea sa mai fim si noi doi. ...io inteleg dar mi-e drag sa il iau si pe el cu mine....mai vedem...hmmmmm si tocmai mi=am amintit ca avem vara asta 2 nunti si un botez...deci trebuie sa ne mai uitam si la "lovele" ce ne mai ramane....
Va pup, ma duc sa pun masa!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
Andreap ce repede trece timpul...sarcina usoara in continuare si pe tine si pe mariuta
onitza , puteti impaca si capra si varza mergeti de doua ori si cu paulica si singurei ca doi porumbei
paxelina, chiar asa ce tot deranjezi fata prin casa ma bucur ca silviu e bine cu putzica pe toti
noi inca nu ne-am hotarat daca mergem pe undeva azi, e mult prea dim
va pe toate
sa aveti un we fain
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
MONICA asa cred ca o sa facem , sa vedem cine o sa stea cu Paul cand vom pleca amandoi in concediu, sper sa o conving pe mama, daca va putea.
Ce mai face Ruxi? dar Alex? cum e cu scoala? este entuzimat? cum se impaca cu colegii?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitza, multumim suntem bine
alex se descurca f bine la scoala si cu colegii totul este ok ruxitza zice mereu ca o sa creasca si o sa mearga la gradi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
FELIS spune:
ANDREEA... sarcina usoara in continuare... Si mie mi-e dor de iesirile noastre... de voi toate mi-e dor si de puiutii vostri...
Paxela... noi chiar nu ne mai vedem... pe mess nu avem timp de vorba... asa ca mai citesc si eu... ce baiat istetz ai si ce fata terorista... Pupam pe amandoi...
ONITZA... eu as vrea ... sau ma rog... voiam iesiri in 2... LA mine nu are cine sa stea cu Mihai daca am pleca... dar oricum... nu mai e cazul... in fine...
Vestea proasta... e ca raman fara bona la sfarsitul lunii... Are oferta de servici... Numai bine... exact ce imi lipsea...
Tot timpul ma tenteaza ideea cu gradi.. dar imi amintesc imediat cat de disperate sunt educatoarele daca ii curge nasul cat de putin... chiar daca altul e mai bolnav ca el... ce conteaza... el e cu probleme... deci e periculos... de unde asemenea idei... no comment...
Cat despre restul... chiar e fara comentarii ... ca nu isi au rostul...
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Poze de azi... cu Mihai si tati lui...
pozele noastre,
www.felis.ro