Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 5
ad_rianna spune:
mai vin si eu sa citesc asa din urma si tot nu reusesc sa fiu la zii cu tot ce se intampla pe aici...
felis...am citit si mesajul de la celalalt topic...e o situatie...si ciudata, si dificila si...nici nu stiu ce sa-ti spun sau sa-ti doresc......ca puternica esti, inteleapta la fel...ce e in sufletul tau stii doar tu si nu sunt sfaturi pt. asa ceva...ma intristeaza insa sa vad ca ti se intampla tie asa ceva. am si eu in jurul meu persoane dragi care au probleme asemanatoare si ma intristez de fiecare data cand inca o persoana draga e in aceeasi situatie. te pup si-ti doresc sa va fie bine pana la urma.
si acum eu cu probleme mai...simple...unde mergeti voi anul asta in concediu????? ca eu am vrut sa o iau mai din timp, nu ca anul trecut cand am "ales" ce a mai ramas, si magandeam la o camera-apartament la mamaia intr-un hotel cu piscina si locuri de joaca pt. copii si tocmai a plecat sora mea de la mine de la birou si m-a zapacit cu turcia. ea a fost anul trecut acolo la un resort de 5 stele "all inclusive" mi-a povestit mai in amanunt ce si cum si acum nu mai stiu ce sa fac. oare de ce mi-o fi asa de groaza sa plec in strainatate cu 2 copilasi mari de acum? si poate cineva sa-mi explice de fapt de ce ma atrage pe mine marea noastra cea Neagra?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
aime spune:
Heloooooouuuuuu!
Buna dimineata!
o ?
Pe unde sunteti suratelor? ati dat bir cu fugitii?
Adunaaaaaarea
La noi si e o vreme dar incerc sa fiu si sa mai cred ca primavara nu ne va mai ocoli mult.
onitza spune:
Buna dimineata!
Raportam o noapte alba, tuse, muci si durere de ureche....de dim s-a trezit si cu febra, acum e mai bine...ce ne-a prins raceala pe amandoi, of!!! e a doua sapt de raceala, sper sa treaca mai repede ca ni s-a luat! aseara ne-au vizitat niste prieteni si s-a zbenguit cu Clara, o fetita de 2 ani jumate , s-au distrat nemaipomenit! o sa pun si poze....
AIme spor la muncit!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
roserb spune:
Hop si eu la apel. Ce-i linistea asta prin zona?
Paxela, bine ca ati rezolvat "operatiunea putza", asa e, cateva zile e tare rau, si banuiesc ca la varsta asta e si mai si (noi am facut-o pe al 1 an parca si urla saracul la fiecare pipi de-mi rupea sufletul).Tin pumnii sa treaca repede.
Adriana, du-te la turci daca poti! Personal, sunt satula de litoralul romanesc cu preturi mari si servicii proaste, asa ca prefer sa evit. Ai mei copii au fost ultra-incantati anul trecut in Turcia, am avut conditii excelente, o piscina uriasa, mancare pentru toate gusturile, distractii. Anul asta probabil vor fi un pic dezamagiti, vrem sa mergem in Spania unde nu ne permitem mai mult de 3 stele, unde nu sunt aceleasi piscine maaari, unde vrem sa alocam vreo 2 zile pentru a vizita Barcelona, dar sper sa le gasim si lor niste obiective si distractii, ca sa compensam.Vom incerca sa rezervam direct pe net, nu prin agentie,e mult mai ieftin , sa vedem ce iese, sper sa nu avem surprize neplacute.
Dana, cum mai e la gradinita? Pe cine a mai pus la respect Iris? (sper sa nu te superi, glumesc!!!)
Roxana&Co
danette spune:
Roxana, sigur ca nu ma supar!
pai... ce ma surprinde pe mine este diferenta uriasa de acceptare a gradinitei in decurs de 6 luni.
Este incantata, tot ce primeste vrea sa duca la gradi sa arate copiilro. S-a dus cu rolele sa le arate, s-a dus cu Erik (cainele) sa-l prezinte...ieri i-am luat niste sticlute cu un fel de Actimel, ma rog, si pe ala trebuia sa-l duca la gradi...etc.
DA, ieri l-a caftanit din nou pe-un baietel, cu care a mai avut treaba zilele trecute. Nu-s ce are cu el. Poate nu-i nici el 'usa de biserica'... da'... nah... oricum nu pot fi de acord cu agresiunile.
Insa... are o prietena !!! Daria. Si ma bucur, fiindca e o fetitza mai putin apriga, dar e vesela si dragutza.
Asa mi-a zis, ca Daria e prietena ei. Si in fiecare dimineatza cand se vad se pupa! - asta mi-a zis Mircea, ca el o duce.
Intr-un final s-a resposabilizat el cu imbracarea, hranirea si dusul copilului la gradi. Ca eu incep serviciul de la 7 a.m.
Asa ca n-are ce face!
roserb spune:
Bravo, Dana, daca a inceput sa-si faca prietene si merge cu placere, inseamna ca sunteti pe calea ce buna. Conflicte o sa mai tot fie, dar tine mult si de educatoare sa stie sa le gestioneze.
Voi unde mergeti in vacanta anul asta?
Miria,nici o noutate?
Roxana&Co
ad_rianna spune:
onitza vezi ca s-a apropiat clara cam mult de paul. bianca e foarte atenta cu ce-i al ei si nu imparte cu nimeni...d-apoi daca e vorba de "paulica cel frumos si fara frica" ...
roxana multumesc mult de sfat. eu sunt f.conservatoare de felul meu si mereu am avut retinere cand vine vorba de ceva nou. sincer mi-e teama ia "ies" la gandul ca se pot imbolnavi si nu as stii ce sa fac. anul trecut mi-a fost teama sa nu aiba reactii alergice de la soare ca si mine, imsa am vazut ca s-au comportat foarte bine. ce ma cam "impinge" pe mine spre turcia: nu mai am nervi sa umblu cu ei dupa mine sa cautam loc de luat masa, asa ca sa mai variem mancarea de la restaurantul hotelului de care ne cam plictisisem, camerele mici pt.4 persoane, piscinele si locurile de joaca pt. ei. mi-e insa sa nu ne plictisim ca la mamaia mai tot mergeam incolo-incoace, nu ne-am plictisit deloc.
inca la cluj cel putin la 2 agentii cu care am fost noi (la altele nu "ma risc" ) nu au aparut ofertele pt.tutcia asa ca nu stiu inca ce sa compar. poate fetele care au fost anul trecut acolo au vreo idee......mai caut eu si la topicul cu turcia de la...vacante...timp mai este inca
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
BUna fetelor!
Voi ce ati mai dat copilasiolor de tuse productiva????????? mai dati-mi si mie idei de siropuri bune de tot, va rog, ca Paxeladinu' e deja apa de ploaie, la fel si Rinathiolul...
SI eu si Paul suntem cobza, mai mult eu as spune, el e activ, energic, nu a vrut sa faca nani la pranz, am capul mare acum, ne-am jucat, am colorat, ne-am uitat pe Animal PLanet la maimute si acum in sf se mai joaca si el singurel. EU ce sa iau de durere de cap si ochi??? mamaaaa ce-as zace!!!dar mi-e ca ma ia somnul si sunt si singura cu el.
ADRIANA , cuscrita mea draga, mai bine sa cunoasca inainte , sa experimenteze , ca sa nu o dea in bara cand o va cunoaste pe Bianca, la cat de "sefa" e nora mea, trebuie sa fie si ginerele pe masura nu?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
onitza vezi ca s-a apropiat clara cam mult de paul. bianca e foarte atenta cu ce-i al ei si nu imparte cu nimeni...d-apoi daca e vorba de "paulica cel frumos si fara frica" ...
Hi hi, sa vezi ce s-a mai pupat cu Ana, de fapt nici nu mai tin minte care pe care . Noroc cu tine ca mi-am adus aminte ca nu am vazut pozele sau filmuletul.
Dana, ma bucur ca educi sotul si s-a implicat si el, numai sa nu se razgandeasca. Si pentru el este bine ca are automat ceva timp petrecut cu Iris zilnic.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana