Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
As vrea sa spun ca e buna ziua dar nu e asa,din pacate...
Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi la concurs. Si daca voi mai fi membru aici promit ca la altul nu ma mai inscriu.
Mi-e ciuda si in acelasi timp rusine de voi
ca nu am cum sa ma apar si sa dovedesc contrariul acuzatiilor care mi s-au adus. Ma rog,una din ele ca cealalta fu adevarata si m-am recunoscut vinovata.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
As vrea sa spun ca e buna ziua dar nu e asa,din pacate...
Vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi la concurs. Si daca voi mai fi membru aici promit ca la altul nu ma mai inscriu.
Mi-e ciuda si in acelasi timp rusine de voi
ca nu am cum sa ma apar si sa dovedesc contrariul acuzatiilor care mi s-au adus. Ma rog,una din ele ca cealalta fu adevarata si m-am recunoscut vinovata.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Ce e?... Ce acuzatii????...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danette spune:
Hai Miha, ca-s si eu curioasa, ce acuzatii??
Roxana[/b[, am vazut pozele voastre, ce frumusica e Bianca!!.. amandoi copii defapt.. dar Bianca e domnisorica deja.
Are 2 poze in natura cu o jacheta mov, care tare mi-au placut.
Iar tu madame, esti foarte eleganta la botez, mi-a placut si mie coafura si nuanta parului... ti-a stat super bine. Si margelele alea gri-metalizat sunt f. faine. Eu am un hobby cu accesorile.. am cateva zeci de margele si lanturi. A trebuit sa le confectionez un loc special - un fel de cofrag... si le-am pus pe culori.
Super puiutza aia de la tine din brate - finutza -... parca era o papusica.
[b]Miki, unde mergeti in Turcia? in ce zona?
Antalya sau unde?
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Felicia ti-am vazut baiatul scump, are un zambet minunat si un ras fericit, cred ca muncesti sufleteste si trupeste foarte mult ca el sa aiba iubirea necesara sa creasca asa fericit.Inca o data te admir si imi pare rau ca trebuie sa ai de combatut tocmai acolo unde trebuia sa-ti fie linistea si sprijinul.Si daca ne povestesti nu putem decat sa incercam sa ne punem in pielea ta si sa vedem ce reactie am avea fiecare.Ti-ai face o parere, dar decizia e tot la tine, pana la urma vezi pe plan indepartat unde si cum te vezi.
februarie , martie , aprilie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
MIKI... ne e tare dor de voi... dar ce sa zic... langa Paxela stam destul de aproape... si tot nu reusim sa ne vedem... Ma bucur tare mult ca esti atat de fericita si ai o asa comunicare cu copiii tai...
Cat despre Mihai... eu muncesc mai mult... cu serviciu si firmele de acasa... bona si Cornel au meritele fericirii lui...
Asa cum a zis ONITZA ... Mihai ... care e un copil ce nu se apropie de nimeni... (nici macar de o jucarie noua... trebuie sa o vada mai multe zile de la distanta ca apoi sa se apropie de ea..)... tot vedea in parc o fetitza... si intr-o zi... bona vede ca pleaca de langa ea... se duce la fetitza, o pupa si se intoarce la bona... M-am topit cd am auzit...
Cat despre... problemele mele... am mai scris la cateva dintre voi PM... care m-au si apelat pe PM...
Va pup si va multumesc...
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Felis,ce vei face fara bona?na..ca mai rasucesc si eu cutitul....pupici la pupaciosul mic
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
Nu stiu ce va fi cu bona... nici nu vreau sa ma gandesc...
Sanatate la papusa mica si tie... lasa ca e mai bine acasa... cu o luna in plus sau in minus... ce mai conteaza??? Ai grija de burtica...
pozele noastre,
www.felis.ro
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Felis, imi pare rau ca dupa toate cele mai ramai si fara bona, mai ales ca nu e deloc usor de gasit. Fina mea se chinuie de cateva luni si inca nu a reusit!Iti tin pumnii sa fii tu mai norocoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Nu stiu cat de serioasa e aceasta plecare a ei... Cred totusi ca 7 mil pt 10 ore pe zi e acceptabil si daca o mai chemam si sambata o plateam separat... ii plateam si concediu si prime... Nu stiu ce va fi... Ma doar capul... S-au adunat prea multe si m-am saturat de plans... Nu stiu ce va fi... Nu mai vreau nici sa ma gandesc...
si sa ai o zi placuta...
pozele noastre,
www.felis.ro
Ele spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by roserb
Felis, imi pare rau ca dupa toate cele mai ramai si fara bona, mai ales ca nu e deloc usor de gasit. Fina mea se chinuie de cateva luni si inca nu a reusit!Iti tin pumnii sa fii tu mai norocoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Nu stiu cat de serioasa e aceasta plecare a ei... Cred totusi ca 7 mil pt 10 ore pe zi e acceptabil si daca o mai chemam si sambata o plateam separat... ii plateam si concediu si prime... Nu stiu ce va fi... Ma doar capul... S-au adunat prea multe si m-am saturat de plans... Nu stiu ce va fi... Nu mai vreau nici sa ma gandesc...
si sa ai o zi placuta...
pozele noastre,
www.felis.ro
Tare bine te inteleg. Nici eu nu am avut putere si curaj sa scriu pe forum povestea mea cu toate ca ne "cunoastem" numai virtual. Probabil orgoliul (meu) de vina. Nu e de mirare ca ai slabit asa mult!! Fii mai egoista si gandeste-te si la tine.
Elena & Denisa
NOI
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
...de citit am citit, poze am vazut doar ca n-am apucat sa si scriu.
Sanatate bolnaviorilor mici si mari!Miha, ati fost la doctor? Citeam ca o suni si mergeti la analize...iar de concurs eu nu stiu nik, oricum nu stiu cum e dar eu am tot primit pm sa votez pe unul sau altul, persoane cu care n-am intrat niciodata in contact. frumosii tai..mey dar ce creste Amira
Miki, sa va fie de bine vacanta si ma bucur ca v-ati simtit bine, iar kg alea de care vb tu le rezolvi.
Roxana, sunteti tare frumosi de la mic la mare si de la mare la mic
Felis, un Mihai vesel si-o mamica frumoasa de care-mi este dor s-o vad in poze.Mult noroc si sa va fie bine in cele din urma indiferent de ce decizie ieisi mult succes in a gasi bona!
Danette, cum mai stati cu gradi?
Andreea, pai de ce sa nu stai acasa?
La mine s-a nimerit sa stau de la 4 luni jumate ca intrasem in vacanta, apoi sa nu incep am bagat 2 sapt de risc maternal si prenatal.
Oare ce-am vrut sa mai zic?...varsta si neuronul nu mai functioneaza la parametri normali...
Noi suntem bine, sapt asta mergem la Timisoara, Diana abia asteapta de zici c-o duc in excursie...mergem cu autocar si m-am gandit sa ne intoarcem cu trenul(este direct, deci nu trebuie sa schimbam), sa se sature de mers cu trenul tare incantata a fost de idee.
De azi ne-a venit bona si e tare fericita.Bine ca s-au vazut de vineri ca deh joi a ajuns si o pupa, o tot strangea in brate...vai, vai cata iubire, iar eu sunt din nou relaxata, pot intarzia de-i nevoie.
La noi a fost tare cald azi, in sfarsit dar la munte ieri a nins ca iarna.
Eu am fost ocupata cu pregatitul dosarului pt transfer...initial mi-a spus ca nu-mi da reducere, oricum mergeam la ttransfer, iar luni m-a sunat sa-mi zica ca mi se da reducere.Pot spune ca-i bine pt ca ma pot apropia mai usor de domiciliu, intai sunt reducerile si apoi transferurile.
Va si va doresc o saptamana frumoasa!
Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
pe toate
andreap, stai acasa linistita si sanatate multa si tie si mariutei
monica
ad_rianna spune:
miki bine ati revenit din vacanta. mey ce va invidiez eu pe voi ca sunteti atat de...curajosi eu sunt atat de conservatoare, atat de meticuloasa, planific amaratul asta de concediu anual de anul trecut deja, eu nu as putea niciodata sa fac o "chestie" spontana si din cauza asta ii admir atat de tare pe cei care o fac. la mine e si f. aiurea ca in mai-iunie nu stiu exact cand am sesiune, in iulie nu se pune problema de concediu, in august as putea doar la inceputul lunii, asa cam din 6-8 pt. ca sa ma pot intoarce sa depun actele la finante...si apoi in septembrie cam tot in aceeasi perioada. ori parca pana in septembrie nu am rabdare . asa ca ramane varianta cu inceputul lui august care e cam "super sezon" din cate am inteles. cum bineinteles ca eu trebuie sa ma ocup de concediu va trebui sa studiez ambele variante si sa o aleg pe cea mai ok pt.noi. prima optiune e turcia si m-as bucura daca mi-ai putea trimite ceva...insa....tare ma tem eu ca nu vom "iesi" nici anul asta...asa la cat de bine ma cunosc eu ...doar daca...stiu eu cum va fi?
felis ......parca mi-e si groaza sa te intreb cum mai esti. dar daca crezi ca te ajuta sunt aici si eu
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)