CERTIFICAT DE BOTEZ PENTRU CASATORIE ??

CERTIFICAT DE BOTEZ PENTRU CASATORIE ?? | Autor: maminuta

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat?Cumnata mea se casatoreste in Germania si i-au cerut pentru cununia religioasa certificatul de botez din Romania.
Cum procedez????Undwe trebuie sa ma adresez?
Multumesc mult...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Te duci la biserica de unde apartine cumnata ta, nu neaparat unde a fost botezata, ci la preotul care vine acasa la voi, ma rog parohia de care apartineti. De acolo va da preotul certificat de botez, cu stampila parohiei, ala il duci la tradus in limba germana, apoi la legalizat la un notar.
Felicitari cumnatei tale

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Multumesc mult Danelutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Eu a trebuit sa merg la biserica unde am fosat botezata.AM incercat la preotul de care apartinb si nu mi-a dat.Am mers unde am foast botezata si acolo mi s-a dat (intr-un singur exemplar) un fel de certificat de botez.Cu asta am mers la biserica inainte de casatorie.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Redai,
miine am sa incerc la biserica de care apartine cumnata mea ,aici,in Drumul Taberei.Daca nu...trebuie sa fac o excursie la Brasov...
Multumesc pentru raspuns .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

EU sper sa nu trebuiasca sa faci excursia la Brasov.Oricum parerea mea e ca totul depinde de preot.Mai ales daca ar cunoaste-o,daca a frecventat biserica.Dar la Brasov nu ai pe nimeni?La mine a mers o cunostinta de familie si a scos certificatul.Sau ceva cunostinta care trece prin oras....
Oricum bafta sa rezolvi "problema" in Bucuresti.
Casa de piatra surorii tale si casnicie fericita.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Certificatul de botez este emis numai de biserica unde a fost botezata sora ta, intrucat are o serie si un nr. Se emite pe baza registrului in care se noteaza botezurile (pt. asta iti trebuie data botezului surorii). Poate merge oricine sa-l ridice, se scrie pe loc.

Diana 24+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinagr spune:

buna maminuta!

cum ai rezolvat pana la urma cu obtinerea certificatului de botez?
ma lovesc de aceeasi problema si nu stiu incotro s-o iau.
multumesc

Mergi la inceput