Gravidutze si mamici de CLUJ-69
Raspunsuri - Pagina 9
OanaAlina spune:
buna seara si de la noi!
un weekend plin! in consecinta nu prea am avut timp sa intru pe forum...
alex - ce incerci sa ii dai din bibe? suculet sau lapte praf? daca afli secretul te rog spune-mi-l si mie!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
ALEX29 spune:
Tu fetelor nu pot dormi ,mi s a pus pata pe sprancenele astea ,am scris eu mai de mult ca ma tenteaza sa le dau contur semipermanet si acu iara m apuca
aveti careva asa ceva ????/
am intrat pe www.medispa.ro sa obtin mai multe info cica i un centru super de infrumusetare ,ati fost careva acolo ?
IOANA pretul e destul de ok mai ales ca i inclus si avionul
GABI ma bucur tare mult ca v a fost bine ,lasa ca mai mergeti voi
OANA draga cum sa i dau lapte praf ?nu tu puiutz ca doar am laptic la tzitzi ,am incercat sa i dau apa ,suculetz
gata la culcarica
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Alex al meu a refuzat apa la bibe, desi el mare amator de bibe e. Bea apa numai cu pahar, mai mult pe linga; acum bea ceai bine, dar numai in deplasare, acasa numa se joaca cu bibele.
Agentia e Wens, e si in Cluj, telefon 0264-590749
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
SARA2007 LA MULTI ANI!!!! SA CRESTI MARE SI VOINICA , SANATOASA SI FERICITA!!! FELICITARI MAMI PT K I-AI DAT VIATA
PUPIKI DULCI DE LA DRAGOS SI ELENA
Elenuta23 si Dragos Stefan
sara2007 spune:
multumesc mult elenuta......ce surpriza mi-ai facut.mersi mult de tot inca odata..
ioana
CristinaGoji spune:
Neatza! va astept la !
La multi ani Sara!!!
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
nrl spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI SARA!!!
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
puisorul spune:
Am venit si noi la cafea.
LA MULTI ANI SARA!!!
SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI SANATOASA!!!
Ani de Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Vai, asa m-am speriat azi-noapte. Pe la 5 am auzi-o pe mamaruta ca respira greu si ca parca se inneca. Am luat-o repede in brate dar nimic. Sotul a zis ca sigur are mucisori si am montat repede batista. Dar nu prea am avut ce scoate. Dupa ce s-a linistit am vazut in patut ca vomitase si cred ca de-aia se inneca. Degeaba o pun eu in patut intr-o parte ca se rasuceste pe spate. Acum astept sa imi soseasca suportul de burete sa vad daca asa reusesc sa o tin pe o parte.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Victo spune:
mai ca bine i-a prins copilului meu schimbarea orei..l-am culcat aseara la 9 jumate..a dormit pana la 7 jumate..bravo mami!
fetelor, eu mor de foame...revin..pupici
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)