Gravidutze si mamici de CLUJ-69

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ani, multumesc mult!

Alex, sa stii ca am sa-l incerc. musai. pina nu ma apuc de cura de slabire.

Victo, si eu voiam sa te intreb de torulet. arata super. a fost la comanda? unde l-ati facut?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Mersi pt incurajare fetelor.Job-ul este on-the-call(cand ma suna).
Deci daca ar fi o problema cu un roman la politie,spital,etc si nu stie sa vorbesca,ei ma suna pe mine si eu ma duc la locul acela sa traduc,nu cred ca ar fi asa mare problema pt ca ar fi sora-mea,mama sau sotul (seara) sa stea cu ea.
Est frumosa albastra Lore

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Lore-saraca de tine, bine ca nu a fost mai nasol. eu Nan HA 2 am vazut la Cora. vezi daca gasesti.la mine nu stiu de ce nu intra culorile.

noi in rest bine, ne dragalim o gramada, ma topeste, toata ziua o pupic

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

fetelor,parerea voastra,oare cat de multa mancare poti da la copil?adica piti si-a crescut portia de mancare ,pana acum papa lapte cam 200-250ml.acum mananca 280 si mai trage intotdeauna din sticla goala.nu as vrea sa-i dau mai mult,ar fi prea mult.nu?si daca imi doarme de la 9 seara pana la 7 dimineata de fiecare data,inseamna ca e satula,nu?nu e grasuna deloc,numai bine,si nu as vrea nici sa se ingrase.voi ce parere aveti?ai vostri care-s mai marisori cat papau la 9 luni?a mea face 9 luni saptamana viitoare si are fix 9 kile.mersi

ma duc sa dun de prin casa,piti s-a culcat.va pupic, noapte buna,pove maine

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut
Meli e mincacioasa si Timea a ta. Seara minca P pe la 9 luni 250 ml. De citeva zile mai vrea peste cele 250, ii mai dau 60ml desi intr-o seara a mincat 250+100 ml. Dar cere... ce sa fac... nu adoarme pina nu ii dau, desi i-am explicat ca sticluta nu e asa mare, cit vrea el sa pape.

Azi ne-am intilnit cu Stefanut si Paula. Un bebe cumintel si frumusel. Ii place afara, doarme. Cine a facut tortuletu ala? Comandat sau in casa?

Lore am gasit o oferta in Turcia, Antalya. Mergem cind are P un an si o saptamina. Cred ca ii duc numai Nan, in rest va minca ce este acolo. Legume, peste, fructe.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana-ce oferta?la cat?vai,a papat si 350ml?papacios flacau ai.hihi,cine-i asa povestitor,trebuie sa si pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli cu 616 euro(avion, all icls, 5*) la inceputu verii, cum voiam noi, nu stiu agentia, il intreb de R si iti spun.

E cam mult asa-i 350ml. Ce sa fac...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI ce bine papa puiutzu
nu stiu cum sa fac ca lui Tiadris nu i prea place sa bea din biberon

FETELOR a picat vacanta in Bulgaria ,n am mai gasit locuri :(
asa ca daca stiti ceva mai bun sa ne spuneti si noua va rugam

IOANA la ce pret ai gasit ?

pe maine ,noapte buna

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara, dragele mele!

Am revenit si noi dupa o mica, dar binemeritata si gustata vacanta! Pot sa o numesc asa ca rasfatate tare am fost. Nu mai zic de bunatati, sa nu fac pofte...
O sa ma pun si eu sa citsc din urma, sper ca toata lumea e bine, noi suntem bine, lapte bem asa...in salturi, cateodata foarte bine, cateodata foarte rau...asa suntem noi, mai capricioase. Papa in schimb ne place tare. Azi a papat un iaurt Danone natural si tremura toata de placere...hihihi...

Ce vreme frumoasa, azi am stat mult afara, pacat ca vin iar ploile...Va puo si ne vedem maine la cafeluta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca b..multam.pai, oricum bb tau e miculut, mai..al meu dupa 3 luni jumate a stat pe burti..si nu, suntem inca la bibe mic, caci e numai cmpletare.

adriana, e comandat la Olympos..sau ceva de genu..nu stiu exact cum le zice.

loredana/B..muuuuuuuuulta bafta!!!!!!!!!!!!!

ani, stai linistita..slabesti luna de luna, as apur si simplu..cel putin la mine asa a fost.

alex..pupici de la stefanutz.

ioana draga..comanda comanda la tort..dea..vad ca fi/miu cd se intalneste cu straini face pe ingerasul..adevarul e ca s/a mai potolit in ultima vreme, nu mai urla juma de zi in capu lu ma-sa..
ioana, cd mai ai chef de plimbareala, mai hai prin zona..eu cam tot pe acolo umblu, pe unde am fost azi.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput