Gravidutze si mamici de CLUJ-69

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Cristina-mersi.deci nu sunt singura stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ha, ha, ha, Cristina, esti nerabdatoare sa-ti tii printesa in brate, nu? Lasa ca nu mai e mult!

Dariandra, eu am incercat la Stefan si Happy si Huggies. Nu i s-au potrivit. I-a iesit pisu prin toate partile...cred ca depinde si de conformatia copilului.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, nu am vrut sa sune asa..numa stii cum e pt copilasii astia pitici..parca cu atat mai mult tin la calitate si de aceea am zis, ca de regula, calitatea mai slaba inseamna si pret mai mic.

si cum tin la cosmeticele lui sa fie cat mai bune, asa tin si la scutece, sa ii fie cat mai comod.
ma gandeam ca cine stie, e vreo exceptie sa fie si bun si ieftin, ceea ce mie mi se pare putin probabil.

si dc vrei sa ma crezi, stiu doar ca sunt cele mai ieftine,ca m-am uitat o data insa nici nu stiu exact cu cat, caci eu nu ma uit la preturi, sincer..habar nu am cat costa pach. de pampers, libero sau huggies.eu le-am incercat sa vad dc ii sunt bune copilului meu.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

anca.b - is nerabdatoare sa nu mai tin burta asta in brate

Despre scutece cred ca intr-adevar depinde de conformatia copilului. Noua ni se potrivesc cel mai bine Libero, cu restul am avut tot felul de nemultumiri, si le-am incercat pe toate.

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Noapte buna fetelor si bebeilor!
Ma duc sa-i dau papa lui Stefan si pe urma ma bag in pat.
Intre timp savurez o cana plina cu ceai verde. Nu am mai baut de vreo 6 luni. Sper ca nu va fi problema cu kk lui bebe. oricum el face rar mai nou, asa ca nu i-ar strica un "impuls".

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

fetelor noapte buna.trae greu merge moderrarea la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO draga, eu una m-am convins cu renumele unor firme.Dar acum, daca nu-i face bine marca asta, normal ca incerc altceva.Si sincer, pentru mine, ma uit si la preturi (eu sunt pe ultimul plan), dar pentru Daria in primul rand conteaza calitatea.
Eh, de data asta s-a nimerit ce-i mai bun pentru ea sa fie si cel mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

V-am lasat, merg si eu la culcare ca-s franta.Am avut o zi plina si divesitate maxima.
O noapte frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!! SARA A FOST MINUNAT LA ZIUA TA DE UN ANISOR
poze cu petrecerea Sarei http://picasaweb.google.com/elenuta23/LAMULTIANISARA

fetelor pana acuma tot m-au pacalit dintisori lui Dragos insa azi cand defapt trebuia sa fiu pacalita nu am fost si i-a iesit un dintisor
avem primul dintisor insa nu e jos cum ar fi trebit sa iasa ci il avem sus, yupiiiiiiiiii

va pupikim si va dorim noapte buna

Elenuta23 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

elena............mersi mult de poze....se deschid,le-am vazut si sunt superbe.fetelor va multumim din suflet tuturor de toate urarile....te simti asa de bin epe forum,cand sti ca attae suflete sunt alaturi de tine in momentele cela mai fericite din viata ta.va multumim.am facut o mica petrecere cu cativa copilasi.am umflat baloane,cu coifuri....cu paharele pt copii ,farfurioare..etc.cu toate jucariile lui sara l-a dispozitie,a iesit f bine...zic eu.eu una am fost f multumita.cu tort..........veti vedea cat de cat in pozele care le-a facut si le-a postat elenuta.sara a fost plina de energie.......parca a stiut ca asa trebe sa fie,a fost o scumpa si toti copilasii la fel.chiar ma gandesc acum aca anul trecut pe vremea asta fix acuma am nascut-o.acolo era 11...22
,in italia zic.cum am tinut-o pt prima data in brate,mi-au pus-o direct la san asa murdara bagata numa intr-un prospot.mi-a si simtit sanul si a avut deja simtul sa-l prinda.m-i se parea asa de mare.....si de fina,catifelata.era minunea mea cea frumoasa.a stat langa mine toata nopatea si cu toate ca eram epuizata nu puteam dormi de fericire.ma uitam la ea cum doarme si ii cantam cantecele pe care le asculta si cand era in burtica.........m-a cuprins melancolia.oricum afost o experienta f frumoasa pt mine,pe care as vrea s-o mai repet macra odata.v-am pupat fetelor

ioana

Mergi la inceput