Gravidutze si mamici de CLUJ-69
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
asi spune:
quote:
Originally posted by mami_alexia
Lore, nici la mine nu merge, sau , ma rog, nu mergea.
Cine scaneza articolul din revista Mami si il pune pe mail-ul comun, sa il vedem si noi, cele care nu am cumparat revista?
Am si eu o intrebare: unde gasesc branza(cas, telemea urda)? Facuta la tara, nu din magazin.In piata in Manastur se gaseste? Ca in Marasti si in Mihai Viteazul nu este. Si mi-e o pofta de nu mai pot.Si i-as da si Alexiei dar nu gasesc...
MAMI(Adriana) &ALEXIA(28 aprilie 2007)
In piata din zorilor gasesti produse lactate facute in casa.Noi le-am incercat si sunt foarte bune.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca.b spune:
Salutare! Am revenit. L-am corupt pe tati azi la pranz si l-am luat la cumparaturi in Iulius mall. hihihihihi!!!! Acum e cu bebe, se distreaza amandoi, asa ca am vreme de forumit.
Puisor, si eu folosesc pampers 3, deja sunt la al doilea pachet. am avut accidente cu ele numai cand i-am dat niste hainite fixe pe el. au presat scutecul si a iesit pipi. altfel sunt multumita (cu exceptia mirosului, de care m-as putea lipsi, insa nu gasesc de cumparat fara parfum)
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Alex, felicitari pentru dintisor!!! Acum incepe distractia!!!
Adriana, am vazut poza cu printesa adormita! E dulce foc! Felicitari pentru cele doua stelutze!!!
Lore, tel nu au functionat in nici o retea. Pana a aterizat Bush!!!
anca.b spune:
Cristina, nici eu nu m-am umflat in sarcina. Picioarele mi s-au umflat insa in ultimele doua saptamani inainte de a naste. am facut crize de plans cand am vazut ce butuci aveam in loc de picioare...deci poate fi un semn!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
fetelor-Gabi,Cristina-va rog de curioazitatea mea, dar cat papa ai vostri? eu asa de stresata sunt cand nu papa " a la carte", hihi, dar poate si mai putin e ok daca voi ziceti.oare cand creste mai mare piti, voi fi mai putin stresata? acum incerc sa fac sa fie totul ok pt easi cateodata am impresia ca-s super stresata...voi ati trecut prin asa ceva?
Gabi-chiar, daca s-ar putea scana articolul...as vrea sa-l citesc
anca.b spune:
Dariaandra, pofta mare la suculetz!!!!
CristinaGoji spune:
Meli - cantitatea maxima de laptic/masa bauta de Vladut pana acum a fost de 210 ml, dar aceasta s-a intamplat de prea putine ori. De obicei nu bea mai mult de 180 ml. De mancat mananca relativ bine, are zilesi zile, sau preferinte culinare, ca daca nu-i place mancare, poate sa fie cat de flamand, ca tot nu mananca. Si eu is stresata rau cand il vad ca nu mananca asa cum as vrea eu, cred ca asta e cel mai mare stres al meu, cand il vad ca nu mananca bine. Imi vine sa ...nu stiu ce, dar ma enerveaza la culme, mai tare decat atunci cand se trezeste noaptea si sta treaz cate vreo 2 ore, desi si asta e destul de stresant .In concluzie - si io is o stresata de numa si-mi trebuie toate sa fie facute dupa carte, doar ca vezi si tu, tot pruncii dicteaza, ca--si cunosc mai bine nevoile.
Mami 38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
dariandra spune:
VICTO - Sunt putin nmai groase, e adevarat, dar asta nu inseamna ca tot ce este scump este si cel mai bun.
CristinaGoji spune:
anca.b - 2 saptamani??? eu speram sa fie vorba de cateva zile v-am vazut si eu pozele de la botez, dar am uitat sa mentionez, iti sta super noul look.
Meli - nu stiu de gris cu lapte de la ce varsta, eu i-am dat dupa un an si de vreo cateva ori doar, pentru ca am citit ca nu prea are elemente nutritive cu adevarat folositoare pentru copii.
Mami 38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza