Gravidutze si mamici de CLUJ-69
Raspunsuri - Pagina 13
balaceanu_l spune:
LA MULTI ANI SARA,SANATATE,BUCURIE SI SA CRESTI MARE de la Alexandra
Noi mergem mai tarziu sa ne facem vaccinul de 6 luni.
Va
Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
redai spune:
brrrr.Am fost afara,dar e rece bine fata de ieri.
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
mami_alexia spune:
Si noi am fost afara...mi s-a parut frig dar e suportabil.
Anca, voi sunteti la plimbare? Nu te-am zarit prin parcare pe la Expo.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
anca.b spune:
Adriana, nu am iesit inca. Mi-a adormit copilul bustean dupa masa de la 11. nu l-am mai putut misca...acum s-a trezit, ne jucam un pic, papam, si daca nu ploua o sa ies cu el. poate numai in marsupiu, sa nu mai car pe scari caruciorul...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
ALEX29 spune:
TU FETELOR SUNT ASA DE FERICITAAAAAAAAAAAA CE CREDETI ??????
II IASA LUI TIADRIS UN DINTISOR ,m am apucat de plans ca o zapa cand i am simntit dintisoru ,l am sunat pe tati si l am speriat de numa ca nu puteam sa i explic de ce m a apucat plansu
o iubesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc enormmmmmmmm ,draga mamii
sa nu credeti ca va pacalesc
GEANY ma gandeam la sprancene maronii ,cum e si parul
multumim pt sfaturi ,curand o sa i cumpar creme ..stii ce ma gandesc totusi soarele asta e f buna pt bebe ,e daunator doar cand incep caldurile alea mari ...nu stiu zic si eu
GABI draga felicitari pt scrisoarea ce ai publicat o in rev Mamii esti o scumpa ,draga de tine prin cate ai trecut si mare noroc ai cu un sotz care te iubeste asa de mult si mai ales ca ti a fost alaturi cand ai avut nevoie de el
LORE nu ti ai mai facut permanent la gene ?
ADRIANA draga pai e o scumpaaaaa mititica ta ,Doamne cum doarme de frumos
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Alex, felicitari pentru dintisor si la mai multi
Voi ce marca de scutece folositi? Eu folosesc Pampers nr. 3 de la 4-9 kg. Dar deja de vreo trei ori intr-o saptamana i-a iesit cacutza si s-a murdarit pe toate hainitele. Acuma ma tot gandesc ca oare scutecele nu sunt bune sau nu le strang eu suficient de tare? Ce parere aveti de Pampers?
Ani de Stefana (23.01.2008)
OanaAlina spune:
Puisorul – cred ca te-ai speriat rau de tot! lasa ca va veni suportul si vei fi mai linistita! Si noi tot pampers! Din cand in cand mai apar si la noi rateuri de genul acesta.... noi am incercat o vreme huggies insa am revenit la pampers...
Victo – super ca domriti atat! Si ziua mai doarme? Sa nu imi spui ca a dormit non-stop atatea ore ca ma oftiiiiiiiiiiiiiiiic!
La multi ani Sara!
Adriana – vai mult va mai chinuie dintisorii astia! Hai curaj, mamico!
Meli – ma bucur ca sunteti bine acum! Eu zic ca papati foarte bine din ce meniu ne-ai prezentat tu acolo!
Alex – felicitari pentru dintisor! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce fata mare ai!
Gabi – felicitari! Trebuie sa cumparam revista!
Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
puisorul spune:
Ati folosit careva creme anticelulita in timpul alaptarii? Ca stiu ca multe creme contin cofeina si nu stiu daca is bune.
Ani de Stefana (23.01.2008)
mami_alexia spune:
BRAVO, TIADRIS! LA CAT MAI MULTI DINTISORI SI SA NU AVETI PARTE DE DURERI MARI!
Alex, stiu cum e cu plansu la telefon si speriat sotii. Cand s-a terminat sesiunea m-am dus la facultate sa vad o nota, cu Alexia cu tot. Si cum m-a prins profesoara a inceput sa ma ia la povesti si sa-mi spuna ca e mandra de mine, ca am luat 10, eu, cu copil mic acasa. Si cand l-am sunat pe Adi m-a bufnit plansul, el saracu se speriase, credea ca am patit ceva...hihihi..
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
redai spune:
Alex felicitari pt dintisor.Nu mi-am mai facut.Eu nu prea sunt genul care sa merg la coafor,cosmetica si chestii de genu asta.Am si uitat.Ma tenta ideea,dar poate mai spre vara.
Ani eu folosesc de la huggies premium cu verde.Alea original nu sunt bune,dar astea super flexy (Sau ceva de genu) sunt foarte bune din partea mea. Nu se compara nici cu pampers de alea elastice.Am cumparat din Austria si nu mi-au prea placut.
Fetelor va rog sa imi raspundeti repede.Aveti semnal la telefoane (pe orange)?oare s-a stricat telefonul meu?de o ora tot incerc sa dau un tel si imi zice eroare de conectrare sau ceva de genul asta
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie