Gravidutze si mamici de CLUJ-69

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA

LA MULTI ANISORI SARA ,MULTA ,MULTA SANATATE SCUMPICA MICA SI FRUMOASA CE ESTI

IOANA ce fel de ceai ii faci puiutzului?
ANI cred ca te ai speriat tare ,bine ca nu a patit nimic ingerashu
legat de sprancene ,am vazut la cumnata mea si arata super bine ,ce mi place tare mult e ca iti da si forma si ramane asa pt 2 sau 3 ani si iti formeaza conturu ...lasa ca ti dau mai multe info dupa ce ma duc la salon sa vad care i treaba
si eu mi le vopsesc dar cand imi cresc nu reusesc sa le dau conturul asa bine iar asta semipermanent ramane pt o perioada f lunga
VICTO ce bine ca ti doarme bebele toata noaptea
ADRIANA de abea astept sa cump revista ,saracutza de Alexia .tare ciuda mi ca nu sunt geluri care sa i ajute pe bebelusi mai mult si sa le aline durerea

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI suntem cateva mamici a caror bebelashi au problema asta cu pete uscate pe corp ,sincer eu tare m as duce la un dermatolog ,asa macar sa stau linistita
stii vreun cabinet particular ????
bine ca i a trecut puiutzului

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Cam asa doarme puiul meu...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex sint niste ceaiuri baby drik sau baby calm, la pliculete, in cutii de alea dreptungiulare. De la farmacie sau de la Cora am luat. Au multe plante in ele si au un gust tare bun. Nu il indulcesc si e chiar bun si asa.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si eu am folosit Baby Drink in primele luni, cand inca accepta biberonul.Era bun si asa cum spune Ioana, nu trebuie indulcit, e el destul de dulce.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Doamne ce scumpa e Alexia
Sunt asa de dulci cand dorm. Cateodata o pun pe Stefana in pat langa mine cand doarme numai de dragul de a ma uita la ea. Si nu ma satur sa ma mai mir cum de am o asa minune langa mine.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Meli in legatura cu borcanele sa stii ca si Dav papa tot asha.Unul mare si unul mic.sau papica facuta de mine papa tot cam acelasi gramaj.

Adriana e asha de cuminte si tu ne tot zapacesti aici ca noapte nu doarme(glumesc si eu acum).daca te uiti la ea vezi un chip de ingeras.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

co am facut curatenie dar mai am,cu hainele,
vreau sa-i las la al meu casa la 4 ace pe cand plec spre RO.

CU CREMELE DE PLAJE:Eu ve sfatuiesc sa-i dati pe bbei,eu am folosit f mult si cand ma duceam la plimbare il dadeam pe manute,fata si picioruse,a nu uitati degetutele de la picioruse,cand nu le puneti sosetute,eu il duceam descult.
eu de obicei il dadeam cand se trezea,
Si la plaje,cam la 2 ore diferenta.
Foloseam crema de la Avene(ALVARO cum v-am mai spus are problem,e cu pielea,eu folosesc tot de la avene si samponul)) cu protectia cea mai mare,dar sunt si alte firme care au ex.NIVEA,GARNIER.
ESTE FOARTE IMPORTANT PENTRU PIELICICA LOR SA FIE PROTEJATA.
si cum este bun si soarele,ajuta corpul sa asimileze calciul,producand vitamina D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

meli-petele uscate nu trec asa de repede,cam la o saptamana.
si cu crema seara si dimioneata.

alex-ce culoare vrei sa ti le faci?sprancenele?

adriana-se uita ALVARO la ALEXIA cum doarme si vroia sa o prinda, hihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor,piti a adormit in fund,ii tot cadea capul,asa m-a bufnit rasul ca s-a trezit,s-a uitat la mine prin ceata,s-a ridicat in picioare,a cazut inapoi dar cumva in cap si doarme mai departe.astept putin sa adoarma s-o pun calumea jos,hihi.e mortala.

Geany-da,o dau cu ulei de la mustela.

Lore-piti nu papa pana acum chiar asa mult.acum papa asa:
7-280ml laptic
10-180ml suc de fructe
11-2 borcanele de fructe
14-papica facuta de mine
17-2 borcanele de fructe cu cereale puse in ele biscuiti sau cereale de la milupa
21-280 ml laptic

ii mai dau in loc de borcane mamaliga,iaurt,mere razalite cu biscuiti,piscot.asa ma bucur ca papa bine,deja aveam groaza cand venea ora mesei.

Mergi la inceput