Credeti ca e posibil!

Credeti ca e posibil! | Autor: esty

Link direct la acest mesaj

Mi sa facut histerectomie cu anexectomie dreapta,deci am mai ramas in urma operatiei doar cu un ovar si o trompa,eu stiu ca teroetic nu mai am cum sa raman insarcinata neavand uter,dar o doamna farmacista mi`a zis ca sarcina se poate forma si in trompa,ceea ce e ff grav.A auzit cineva de vreun caz asemenator?Va multumesc si va doresc multa sanatate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

e posibil....la fel ca la o extrauterina normala! de ce nu mergi sa faci o echografie sau sa te vada un medic? banuiesc ca daca e asa, e ceva de rezolvat urgent!
sanatate!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

Ariel, multumesc pt raspuns ,dar nu poate fi vorba de o sarcina extrauterina,deoarece numai ce am fost operata,dar voiam sa stiu daca e posibil.multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Daca ti s-a facut histerectomie, banuiesc ca nu ti-a fost conectata trompa ramasa la vagin (nu cunosc exact procedura medicala). Ar trebui sa intrebi chirurgul care te-a operat. Daca trompa nu a fost conectata la vagin, spermatozoizii nu au cum sa ajunga in trompa sa se intalneasca cu ovulul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Nu stiu daca e posibil....Daca ai facut acea operatie, doctorii nu cred ca ar lasa treaba facuta pe jumatate, astfel incit sa existe riscul sa faci o extrauterina.
Cel mai bine intraba dr. care te-a operat, mai ales ca e si recenta operatia, pentru ca e dreptul tau sa fii informata si sa nu traiesti cu incertitudini.
Multa sanatate iti doresc!

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

La fel ca si Bird70, nu cred ca e posibila o sarcina.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Va multumesc ff mult pt raspunsuri,am sa vorbesc si cu medicul cand voi merge pt control.Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by bird70
Daca trompa nu a fost conectata la vagin, spermatozoizii nu au cum sa ajunga in trompa sa se intalneasca cu ovulul.

Dupa histerectomie, vaginul se inchide. Propriu-zis, spermatozoidul si ovulul nu au cum se intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Recuperare cat mai usoara si da sarcina poate aparea - cel mai bine e sa discuti cu dr.care te trateaza

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Va multumesc pt raspunsuri.Luna cum se poate?sti pe cineva care a trecut prin asa ceva?multumesc

Recuperare cat mai usoara si da sarcina poate aparea - cel mai bine e sa discuti cu dr.care te trateaza

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

[/quote]

Mergi la inceput