Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrada spune:
Adica trebuia sa vii mai devreme ghiocico!
Lola esti tu? ca n-am inteles
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
a_alinta spune:
sanzi ana , e de ajuns numai invitatia!
fetelor, sincer va multumesc mult pentru suport, asta nu inseamna ca o sa ma culc pe o ureche...
dar mi-a venit o idee, chiar cand va citeam, pentru mine ar fi de super ajutor, pentru voi numai daca aveti timp si chef.. ce-ar fi ca asa, la o vorba, sa mai aruncati cate o expresie mai invatam si ne si distram...
ghiocel, m-ai facut sa rad... acum mi-am adus aminte de proverbul romanesc un nebun niciodata nu o sa recunoasca ca e nebun...deci sunt recuperabila
Ramona J spune:
Eu mi-am instalat un antivirus nou, cred ca s-au adunat vreo patru pina acum. Dar tot imi ingheata pagina daca apas pe link. Puneti poze, laudati copiii si eu nu pot sa le vad! Mai tiparesc citeodata tot pomelnicul si atunci merge. Nu stiu ce sa mai fac cu computerul asta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
josefine spune:
Ramona, ce antivirus ai? O vreme am folosit NOD32, mi s-a parut foarte bun, acum am trecut pe apple si nu mai am nevoie:D Poate asta e solutia;)
Ce discutii despre accente/expresii!.. Eu am mai scris mai demult, nu am cine stie ce accent cand vorbesc liber, dar e dezastru cand am vreo prezentare si memorez. In rest, ma descurc, mai intreb ce vor sa spuna daca nu inteleg ceva, mai spun "oh, yeah", daca am intrebat de prea multe ori si tot nu am inteles . In legatura cu expresiile, habar nu am, m-a amuzat cea cu raining cats and dogs. E singura care-mi vine in minte acu'.
Gramatical, o mai iau pe aratura cand vorbesc, dar nu conteaza ca si americanii fac greseli frecvent.
Hehe, citeam si eu blogul sarba-n caruta!
Ramona J spune:
Norton, McAfee, AVG si mai nou Avast. Sa-l pun si pe cel de care ziceai? E o varza computerul meu.
Ramona J spune:
Ca sa nu ma blochez din nou, am dat "search" si am gasit blogul. Niiice! Acum ma uit la poze. Ce ochisori frumosi!
Vreau si eu reteta de pork belly, ca tare mi-a facut cu ochiul. Please, please!
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Adica trebuia sa vii mai devreme ghiocico!
Lola esti tu? ca n-am inteles
A
Nope. Lola ii pietena si ghidul meu absolut intru ale zgaitului la zgarie nori. In plus cum sa fiu eu cand zisei ca mi-s o bucatereasa nula si Lola bucatareste de numa .
Blogul era numa ca sa laud Brighton Beach-ul si pe Lola poate asa putin... mai ales ca ani in urma am gasit-o pe forumul acesta. Dar pe atunci nu erau bloguri.
Ramona J spune:
Unde in Jackson Heights e patiseria aia? Yummy!
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Eu mi-am instalat un antivirus nou, cred ca s-au adunat vreo patru pina acum. Dar tot imi ingheata pagina daca apas pe link. Puneti poze, laudati copiii si eu nu pot sa le vad! Mai tiparesc citeodata tot pomelnicul si atunci merge. Nu stiu ce sa mai fac cu computerul asta!
I-ati un MAC :) , iti spun eu "Once you go MAC, you won't go back" LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
josefine spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Norton, McAfee, AVG si mai nou Avast. Sa-l pun si pe cel de care ziceai? E o varza computerul meu.
ai putea sa incerci sa vezi daca isi revine. nortonul mi s-a parut cel mai nasol, foloseste o gramada din resursele calculatorului. de restul nu stiu prea stiu ce sa zic.
poti sa incerci sa reinstalezi si sistemul de operare, asta sigur rezolva tot:)