Fetele din America (104)
Raspunsuri - Pagina 18
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by a_alinta
referitor la ureche muzicala, eu cred ca ai mare dreptate, sneeuwklokje ( n-ai cumva si o porecla, ca m-am dus de 2 ori pe pagina sa-ti citesc numele, ce sa-i faci memoria asta excelenta )...sunt persoane care prin din zbor si altii care bat pasul pe loc, aici a se vedea persoana mea.... se pare ca urechiusa mea e tare surda
alina
Boteaza-ma Snee sau Ghiocel ( ca asta inseamna Sneeuwklokje)... ce sa fac daca nick-ul era luat si voiam si eu ghiocel. Am facut o fixatie... Asa de bucuroasa am fost ca am gasit doi ghiocei salbatici sa vada si copii cum arata.
Wow ce baiet mare ai! Sa-ti creasca sanatos, norocos si destept .
Cu accentele... cata frunza si iarba. De la accentele chinezesti... care ma ucid, de prefer sa ne scriem mail-uri. La un accent australian neaos... ufff jenanta am fost, noroc ca mi-a dat prin cap sa-l inregistrez . Numai repetitia m-a scos din necaz. Mai erau si n-spe simboluri de mi le dicta ca am zis ca ma apuca plansul sau ma fac ca s-a pirdut legatura.
Andrada spune:
Snee pe unde ai umblat pina acu?
Alina nu te otari pe expresii sau accent. Nu-s importante.
Corinadana bafta Ralucai la scoala!
Cica dupa exfoliere trebuie musai sa dai cu crema altfel intr-adevar pierzi efectul (se usuca pielea). Nu stiu ce e gomaj. Ma refeream la masca mea care e cu acid glicolic, altfel mastile de fructe, etc cred ca sint ok.
Eu ma spal pe fata cu sapun (da, stiu ca mamaie), asa am prins io,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
a_alinta spune:
asa sa fie, ghiocel! ca e frumos si reprezentativ!
andrada, la accent nici nu aspir si nici nu visez... problema sunt expresiile ca se vorbeste mult in expresii si de multe ori nu prea inteleg , ca nu pot nici macar sa-mi fac o idee de ce e vorba in propozitie.. hai ca mi-am facut o prezentare de cred ca ziceti ca sunt idioata satului.. sau poate chiar oi fi, si nu-mi dau eu seama
corina , nu mai zice de astea cu mersul la plaja ca ma lovesti la punctul sensibil... la noi doar de 2 zile e putin mai cald, adica in jur de 60 F... andrei e in clasa a 6-a, scoala e publica, de la gradinita la clasa a 8-a... la noi nu sunt separate pe middle school... ti-am zis cum e cu bordeiele si obiceiurile... in suburbii, sunt si middle school,in chicago, nu sau poate nu stiu eu...
chiar, am vazut ca sunt multe fete din chicago, nu mai e activa nici una?
va multumesc pentru urari, ce-mi doresc eu pentru copiii mei, va doresc si eu voua!
pupici
Andrada spune:
Am luat sapun natural de la walmart, ca sa fiu sigura ca nu mai au phtalati d-aia naspa care l-au interzis de ani in Europa.
Cum ar fi sa devin un health crazy d-aia care da toti banii pe miere facuta de albine care consimt sa share,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
alina si pe mine m-au inebunit expresiile, cam tot atitia ani de america avea si eu. Asteptam sa rida altii sa ma prind daca e de bine sau de rau. Aveam unul din Alabama care vorbea NUMAI in expresii: "the 'top went toes up on me"-laptopul i-a murit, "give me your delta from yesterday", sa discutam diferenta dintre conferinta de ieri si aia de azi etc.
Mi-am luat si dictionarul de expresii, un spanac ca aia nu vorbesc ca in dictionar.
A
miereamara spune:
Andrada, "the top went toes up on me" si mie acum doua zile.
I-am citit lui Lucian treaba aia cu "delta" si a recunoscut expresia ca fiind din computer science, asa-i?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
sinzi_ana spune:
Noi am locuit in UK inainte sa se nasca David si sa vezi acolo accente!!! Am stat in intr-un orasel "idilic" - Holbeach, Lincolnshire unde toata lumea numai engleza nu vorbea, plus Londra asa ca am prins tot felul de "accente" de limba engleza. Aici ne-a fost chiar usor!!!!!
Apropo de plaja, am fost ieri toata ziua la plaja si piscina si sunt arsa groaznic...desi am folosit crema!!!! Dar am eu pielea nesuferit de sensibila!!!!! Cu pistrui cu tot!!!!
Fetelor, cand faci affidavit-ul pt invitatie in US trebuie sa trimiti si o copie du W2??? Sau e deajuns invitatia notarizata?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Sneeuwklokje spune:
a_alinta fii tu serioasa idioata satului deobicei are fumuri de regina. Oricum expresii gen ce zice Andrada n-aud urechile mele prea des asa ca-s fericita in nestiinta mea.
Andrada detaliaza tu intrebarea cu umblatul meu... ca recent am fost doar la vanatoare de arome rusesti. As vrea sa va descriu dar zau ca n-are sens sa ma chinui, mai ales ca-mi lipseste optiunea pozelor, iar facutul poze cu copii e cam pierdere de vreme. Detalii de expeditie re-traita pe aici.
http://sarbaincaruta.blogspot.com/2007/07/taste-of-russia-indeed.html
Nu salivati ca face rau
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Sneeuwklokjequote:
Originally posted by Ramona J
Am uitat sa-ti spun ca Benadryl e tot un antihistaminic, se gaseste aici in farmacii.
Pai Colargolul in fapt nu-i antihistaminic e o solutie cu iod, argint care cauterizeaza chimic nasul si facand-o reduce vegetatiile adenoide si dimensiunea cornetelor care amandoua infloresco-largesc la alergii.
Ramona don't worry si daca ziceai de anii mei aveai dreptate. Si chiar simt cum m-am domolit in ultimii ani, poate pentru ca oricum nu tin pasul cu cei mici. Si nici nu-s asa de tanara.
--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."
Stiu... Nu stiu de ce am zis "tot"... ma gindeam ca-i dau Claritin lui Alexandru.
Azi i-am pus Colargol lui Anuta, nu pot sa va povestesc cum face numai cind ma vede ca pun mina pe sticluta!
Si eu sint o mama batrina, stiu cum e cind se termina benzina la jumatatea zilei. De cind merg la gym parca sint mai vioaie, ca ma blegisem de tot.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Fata mea cam cere crema dupa orice activitate, asa ca si daca ar fi sa uit dupa exfoliere, gomaj sau ce o mai fi - imi aminteste ea urgent ca-i trebuie!
Eu am trecut prin toate fazele: cu spalat, cu demachiat...
Am incercat serumul de la Mary Kay... imi place! Chiar o sa-mi mai cumpar, seamana cu produsul ala chinezesc de care spuneam mai in urma. Am vazut ca are acid lactic si acid salicilic in componenta.
Nu o sa-l folosesc foarte des, dar din cind in cind am nevoie de o exfoliere mai zdravana. La NY mai mergeam la cosmetica, aici am avut doar o tentativa si n-am fost prea multumita. Mult gidilici, rezultate slabe.
Alina, eu zic sa nu-ti faci probleme cu engleza. Totul e sa vorbesti cit se poate de mult. In rest nici americanii nu se inteleg intotdeauna intre ei.
Imi amintesc ca la vreo sase luni dupa ce veniseram in US am trecut prin niste coclauri in Tennessee, unde ne-a si lasat rabla de masina pe care ne-am permis-o la vremea aia. Am gasit un mecanic, foarte dragut omul dar nu am inteles absolut nimic din ce zicea. Stiu ca l-am intrebat de sase ori care e "diagnosticul" si el ne-a raspuns, cu rabdare - tot de atitea ori. Pina la urma am renuntat, ca n-a fost chip sa ne lamurim.
Eu nu ma jenez, daca nu inteleg ceva mai intreb. Ca si ei tot asa fac, intreaba daca nu le e foarte clar.
La noi eu sint "muzicala" (desi daca ar fi sa cint am o voce complet falsa) - Alexandru tot ma mai corecteaza din cind in cind. Impreuna ridem de sotul meu, care e asa mai... accentuat!
In schimb cu gramatica ma descurc mai bine decit Alexandru (deocamdata) si acolo il mai pun la punct. Adevarul e ca aproape nimeni nu vorbeste ca la carte, nici profesorii. Alexandru e la a doua invatatoare si la ambele am gasit greseli de "spelling" de-a lungul timpului.
The best thing you can do for your children is to love your wife.