Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

I have had Prof. Dr. Necdet Uskent from our Medical Oncology Department to consult the cases for Ms. Aida Ciolak.

According to his review, he mentioned that he had nothing to add to the course of treatment of these patients and he also did not have a curative option to propose for the above named patients.

Looking forward to being helpful to our patients at our best, please accept our best regards...

... asta este raspunsul

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Aida,imi pare rau!Ce face Emma?Orice solutie este binevenita daca are vreun efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

link-uri (drumuri) posibile:

www.ziuadecj.ro/action/article%3FID%3D11058 cluj cancer&hl=ro&ct=clnk&cd=13&gl=ro&client=firefox-a" target="_blank">1
www.formula-as.ro/2002/540/medicina-naturista-25/medicina-naturista-3680" target="_blank">2
www.formula-as.ro/1999/357/medicina-naturista-25/medicina-naturista-498" target="_blank">3
mai cautam...

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Poate ajuta si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am mai gasit ceva linkuri www.produsenaturiste.ro/newsdesk_info.php/newsdesk_id/25?osCsid=linkuri" target="_blank">aici
si aici
Cred ca trebuie sa fie tare greu sa impui unui copil restrictii alimentare. Dumnezeu sa va ajute sa invingeti boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Aida, imi pare rau! Las ca nu a fost sa fie acum...era drumul prea lung...poate e sa fie in alta parte! Uite ce tot gasesc pe net...ma tot izbesc de asta LOURDES: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5055
mai caut si revin! Da-mi o adresa de messenger ca am sa-ti spun ceva...adik sa-ti povestesc ceva, pe mine m-a ajutat enorm! Poate merge si la voi!

Pup si Capul Sus, mamica de Matza Emma!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

chiar o ajuta asta? Da Doamne!
http://www.monitorulsb.ro/cms/site/m_sb/news/jocul_care_combate_cancerul_26423.html

poate asta cautati!? SFÂNTUL TERAPEUT SI REFLEXELE SALE IN IMAGINAR
http://www.phantasma.ro/caiete/caiete/caiete6/19.html

si rugaciune: http://www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=13908&lang=r

Sper sa ajute la ceva!

Pup dulce si muuuuuuuuuuuulta sanatate!

Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

mariaa ai un mail pe adresa de yahoo pt. aida.
sa dea Dumnezeu sa ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

rezolvat! multumim terry

ca sa vezi...trimisesem mail-ul inainte sa citesc aici multumim ca te gandesti la Emma

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Aida, as vrea sa trimit si eu cazul Emmei la cateva adrese de unde alta data am primit raspunsuri favorabile... dar te rog mult sa imi trimiti un mail la danicostea2004@yahoo.com, si sa imi dai textul pe care tu l-ai trimis la alte adrese. multumesc si Doamne ajuta!
ai o fetita minunata, m-am uitat la poze si e plina de viata cu tot chinul pe care il indura!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput