Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
Raspunsuri - Pagina 14
columbiana spune:
uof! uite aici site-ul clinicii, http://www.winnerhof.de/ dar eu tot incerc sa-l deschid si nu pot, (ioc germana), de asta ma gindeam ca fetele din Germania poate pot da o mina de ajutor ca informatii.
mie mi-a atras atentia faptul ca actrita a plecat tocmai din USA in Germania pentru tratamentul asta.
ia, am gasit site-ul in engleza:
http://www.wolfram-stanek.de/WIN_PHIL.HTM
si mail pentru contact: eMail:info@winnerhof.de
.
eMail Dr. Kuhlmey:
dr.kuhlmey@winnerhof.de
.
eMail Dr. Keller:
dr.keller@winnerhof.de
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
mhldvrc spune:
Aida, ce mai face Emma, cum se simte acum?
Mihaela , Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
miraklucker spune:
Ana seitul din germana e inca in lucru de aceea nu se poate deschide, adica se deschide dar nu contine nimic.
eu pot sa traduc ce e numai in germana, daca e nevoie.
Aida cum mai e Emma? i/a trecut febra?....sunteti in gandul si rugaciunile mele, va doresc multa, multa sanatate.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
GiaDavid spune:
Aida, asteptam vesti!Pupam matza Emma!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
aidaciolac spune:
Zau ca parca suntem blestemati. Sambata si duminica am trimis toata documentatia la VipMed ca sa o trimita mai departe la cei de la Istambul in clinica cu CyberKnife. Persoana de legatura a zis ca luni , cel tarziu marti avem un raspuns. Dar nu avem un raspuns.
Profesorul de acolo a zis ca trebuie sa se intalneasca cu toata echipa si sa discute cazul (daca ne accepta sau nu). Iar mie imi este pur si simplu rau din cauza stresului. Parca m-a lovit ceva in cap
Dr.,persoana de legatura, a zis ca tocmai trimit un caz asemanator , dar ca nu vrea sa imi dea sperante desarte. Atat mi-a detaliat ca este vorba tot despre rabdomiosarcom alveolar.
si eu acum ce sa fac? ....
Emma nu a mai facut febra de sambata in schimb o chinuie aftele din gura. Asa ca si cu mancarea sta f prost.
Si o veste buna in toata nebuneala asta , de la ziua aia de chimio piciorul e aproape desumflat. Nu se incalta inca cu pantof dar se vede clar ca e mult mai bine.
Am ca tocmai face o criza de isterie
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aida tin pumnii sa va cheme cat mai repede la clinica din turcia si mai ales sa aveti rezultate bune acolo
ma bucur din suflet ca s-a mai desumflat piciorushul matzulica
monica
GiaDavid spune:
Uraaaaaaaaaaaaaa!
Febra nu mai are!
Piciorul se dezumfla!
Aftele o supara, dar vor trece ele!
Si presimt ca veti pleca la Turcia si va veti intoarce sanatoase!
Hai, iubita, capul sus! Trebuie sa fii optimista! Pai acum, pe ultima suta de metri ai de cand sa clachezi?Lupta, iubita, asasuntem noi-unii- pusi la incercari continue...stiu cum e: uneori nu mai poti...DAR nu uita ca tocmai pt matza Emma trebuie sa fii u puternica, ea este destul de puternica si este mica (nici 6 anisori nu are)-nici nu vreau sa ma gandesc de cate ori in varsta ta este varsta ei hihihi- DA-I PUTERE ca AI resurse! Noi suntem aici sa te incurajam, sa te sprijinim...DAR tu esti tutorele!
CAPUL SUS ca mai e PUTIN!!!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
danitin spune:
Aidutzu, aftele alea ar ceda oare la o reteta obisnuita? Noi am chinuit mult cu ele si trec, dar situatia este cu totul alta, cu o reteta prescrisa de acelasi medic pe care o sa-l proslavesc mereu ... crezi ca ar ajuta? Daca da da PM, SMS, ce crezi tu si o preparam de urgenta.... Sunt mereu cu gandul bun alaturi de voi. Doamne ajuta!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danielac spune:
Ufff, saracuta Emma prin cate trece in vietisoara asta...sper din toata inima sa vina si zilele pline de noroc pentru voi!
Aida, cu Tantum Verde ati dat la afte? stiu ca Raducu, Dumnezeu sa il odinheasca in pace, folosea spray cu Tantum Verde la afte cand facea chimio!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
aidaciolac spune:
...dragelor , cred ca am in casa 5 feluri de medicamente pt afte. Nu m-a lasat sa o dau cu nimic (ca niciodata de altfel)... bine ca nu o mai deranjeaza si cred ca in 2 zile maxim dispar.
Telefonul mult asteptat:
...nu am mai avut rabdare si am sunat. La 5 au raspuns si au zis ca inca mai studiaza cazul nostru. Mai o fetita a fost acceptata (probabil un caz mai usor) , noi ... mai asteptam.
Saptamana trecuta au trimis un baietel exact ca noi.
Ce fericiti trebuie sa fie ca mai au inca o sansa.
Noi am primit atata NU in ultimile luni ... imi e asa frica.
Desi se parea ca m-am impacat cu gandul , atat de mult astept la o minune.
Emma e "bine" , azi am fost la socri si a chinuit iepurii. Am putut sa o incalt in adidasi , dar se pare ca iar da semne ca se va umfla
Gata , fug sa o bag la baie.
la toate si toate cele bune!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune