Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
Buna dragelor!
Oooof , de unde sa incep?
In primul rand cu cei de la Belgrad.
Mama a sunat acum aproape 2 luni cred si a vorbit cu dr Aosan si i-a prezentat cazul Emmei. Ne-a spus sincer ca nu crede ca ne poate ajuta ... si a detaliat.
Emma este 'bine' in sensul ca nu are dureri , dar piciorul se umfla si parca nimic nu poate opri sau incetini.
Asa ca miercuri am inceput chimio , sau cel putin am incercat.
Dr ei , acelasi inger lasat sa ingrijeasca copii , a stiut ca ma voi speria de ce va urma si deja a comandat pt Emma unul din citostatice , care din pacate in Romania este doar perfuzabil , iar eu nu mai vreau sa o chinuiesc , mai ales ca ar insemna sa stea la perfuzie 5x24h+24h spalare de vene.
... asa ca am convenit sa ii dea doar celelalte 2 citostatice , in speranta ca se va mai desumfla piciorul. Asa ca miercuri a facut pe vena unul si seara i-am dat prima pastila din cinci.
Se subantelege ca i-a fost rau noaptea ... dar asta nu mai conta.
Din pacate joi a facut febra , nu mare 38,7 , asa ca nu a mai primit a doua pastiluta , in speranta ca vineri nu va mai face febra.
Febra nu se justifica , avand in vedere ca la urechi , nas , gat nu are nimic , nici nu urineaza mai des sau sa o deranjeze ceva ... doar 2 afte in gura.
Aftele din gura se justifica la chimio , dar nu dupa o doza ... febra ar putea fi doar daca a luat ceva viral (afte virale) habar nu mai am nici eu.
... asa ca stam si asteptam sa dispara aftele si febra.
Interesant este totusi ca aseara la 37,6 a inceput sa faca frison ...
... sa mai spun si ca parca incepuse sa se desumfle piciorul in partea de sus ...
Se pare ca nimic nu vrea sa merga in directia dorita
monica draga , iti multumim din suflet , nu trebuie sa fi suparata. Am primit offline ce s-a intamplat acolo.
Poate ca nu asta este drumul nostru , poate trebuie sa fac altceva. Nu mai stiu nici eu ce sa zic.
Revin ...
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Aida, vreau sa intelegi ca vom merge acolo de cate ori este nevoie numai ca emma sa fie bine, deci cum ai primele semne de imbunatatire...nu ezita sa-mi
Doamne ajuta si multa, multa sanatate emmei
monica
Anina_n spune:
Aida, suntem alaturi de voi asa cum putem, prin ganduri si rugaciuni spuse din tot sufletul pentru insanatosirea Emmei. Doamne ajuta !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Morgano spune:
Dragi Aida si Emma, va dorim din suflet multa sanatate si putere.
Va este cumplit de greu ambelor, nu vreau sa ma gandesc cat chin duci tu ca mama si cata suferinta este pe copila ta mult-iubita. Dar nu inceta sa fii optimista, oricat de greu va fi, tratamentul asta va da roade si este imposibil sa nu fie bine cand sunteti atat de unite, iubite si incercate. Va pupam cu mult drag si ne rugam pentru voi. Daca te putem ajuta cu ceva de aici din Cluj, nu ezita sa-mi scrii pe PM. Centrul din Cluj este foarte bun, poate aici va poate merge mai bine.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
sinzi_ana spune:
Aida, si noi suntem alaturi de voi!!!!
O pupam pe Emma cea dulce!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
GiaDavid spune:
Off!
Aida, eu cred ca aftele si febra spun mai multe...cred ca acea sedinta de chimio, face cat mai multe°! Doamne, ajuta, sa fie asa!
Suntem alaturi de voi- sufleteste si cu gandul!
Doamne, (mai) fa o minune, TE ROOOOOOOOOG!
Gia (mami de David Lee Turbo din 27.noiembrie.2005)
mhldvrc spune:
Aida, imi pare sincer rau, sunt alaturi de voi si
ma pentru Ema. Multa,multa sanatate! DOAMNE AJUTA!
si
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
mhldvrc
aidaciolac spune:
sanzi_ana revin si iti cer iar ajutorul.
Ce se stie in USA despre www.vantageoncology.com/cyber_knife.php" target="_blank">ASTA si ASTA?
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim
POZE
Matza Emma in actiune
columbiana spune:
Aida, despre asta oare fetele din Germania nu stiu mai multe?
http://www.people.com/people/article/0,,20058833,00.html
The German magazine Bunte first reported that the actress is undergoing chemotherapy in the University Clinic in Frankfurt, combining the treatments with alternative healing methods in Bad Wiessee, in southern Germany.
aici sunt detalii despre tratament:http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-79757241.html
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
aidaciolac spune:
Ana , pai eu asta chiar ca nu am auzit. Si oare cum pot sa aflu cam cat costa 'distractia' www.encyclopedia.com/doc/1G1-79757241.html" target="_blank">ASTA?
2 palme va rog ca sa imi revin
Aida
POZE
Matza Emma in actiune