Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 20
blue eyes spune:
Eu am pacatuit cu un www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Strip-1255.html" target="_blank">Strip. Si tare ma ispiteste un www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Oro-1484.html" target="_blank">Oro
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
clyo spune:
quote:
Originally posted by Carrye
DA!!! Da! Da!
Miroase cel mai bine! Este cel mai misto parfum ever! Eu n-o sa renunt niciodata la a avea un Mademoiselle in colectie!
Clyo, si eu am o multime de parfumuri, nu stiu cate exact, dar sigur peste 30. Nu e greu, daca iti iei unul in fiecare luna :p
Apropo, fetele, miroase misto Burberry Brit? Ca l-am gasit la tipul de la care imi iau haine si il dadea cu 170 lei si ma tenta. N-am stiut ca aduce si parfumuri. Yummy!
si eu tot cam asa am, in jur de 25-30 dar incerc sa ma abtin, cu greu, e adevarat.
eu una nu suport Mademoiselle, l-am primit cand eram insarcinata, in perioada de greturi ....
imi place, in schimb, ca e foarte persistent si inconfundabil.
danamiha spune:
Mie nu imi place Coco Mademoiselle, l-am testat de multe ori, dar pe pielea mea e doar ceva banal. Din ce am citit eu cam 90% dintre femei adora acest parfum.
Manumanu, ce mai faci? Nu ai scris de muuult timp, sper ca esti bine cu sarcina. Te rog sa ne deschizi un nou capitol cand poti
Noa spune:
Cum vi se pare LIGHT BLUE - DOLCE GABANA? Dintre toate parfumurile pe care le-am avut, acesta e singurul care simt ca se potriveste cel mai bine personalitatii mele. Am insa o singura problema ( dar destul de mare ) : nu persista!!!Mie cel putin asa mi se pare! Vi s-a intamplat si voua ( cele care l-ati avut sau il aveti)? Mai am putin si o sa se termine si nu stiu daca sa-mi mai iau altul, tinand cont ca ma dau dimineata ( mult!), iar la pranz nu se mai simte nimic. Nu se pune problema ca n-ar fi original sau mai stiu eu ce, pentru ca e luat de afara din Duty free.
In alta ordine de idei, m-ati facut asa de curioasa cu COCO MADEMOISELLE ca m-am dus glont la Sephora, l-am mirosit si l-am si comandat.Imi place , dar nu prea mi se pare de zi, asa ca tot cu Light Blue ma dau mai mult.Intre timp am primit si un NINA( cel in forma de mar )care nu stiu cum miroase, asa ca nu l-am desigilat inca.Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns!
gabi30 spune:
Noa , eu am Nina-marul si miroase minunat , cel putin mie imi place mult,dar NU persista din pacate....insa avand in vedere ca sticla e destul de mica-am cea la 50ml- o iau in geanta si mai dau cate un puf.....
gabi
danamiha spune:
Noa, eu nu am Light&Blue - DOLCE GABANA, dar imi place. Daca ai timp sa citesti toate capitolele ai sa vezi ca parerea generala despre acest parfum este faptul ca nu persista.
Noa spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri.Cred totusi ca o sa-mi mai iau unul cand s-o termina asta( imi place prea mult)si daca nici acela n-o sa persiste, o sa umblu cu el in geanta si gata.Numai ca in felul asta se si consuma imediat.Intre timp ,poate gasesc un parfum care sa semene cu Light Blue desi...nu-i acelasi lucru!
gabi30 spune:
Incearca J/adore-C.Dior............multe fete zic ca se aseamana mirosul....si sigur si persista.......
gabi
cin spune:
Buna
Va pot cere parerea referitor la Estee Lauder: Pleasures si Emerald Dream? Ma bate gandul sa-mi comand unul dintre ele, desi nu stiu cum miros...sau Essence de la Marc Jacobs... oare mirosul e pe masura descrierilor??
Mie imi plac si am: Nina Ricci - Premier Jour, kenzo - parfum d'ete, Carolina Herrera 212, Bvlgari Blv Notte, cerruti 1881, sergio Tacchini - Donna, Coco Mademoiselle (care nu-mi place - prea puternic, prea...greu)
dalina2x2 spune:
Mie-mi plac parfumurile florale, dar in special acelea care miros DOAR ca o floare.
Sunt innebunita dupa Diorissimo - Ch. Dior, miroase ca un buchet de lacrimioare... si atat. Si ar mai fi si Envy Me, de la Gucci. Nici o gradina de trandafiri nu poate mirosi mai bine!... e atat de fin...
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"