Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am inca o recomandare pentru voi, un parfum pe care l-as putea descrie in doar doua cuvinte: proaspat-seducator: www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">Rose Divine-Isabel Derroisne
ps. apasand pe "esprit2fly", aka eu, vedeti ce parfumuri am. Lipsesc cele de la Balmain si altele, nu sunt pe site.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

Am inca o recomandare pentru voi, un parfum pe care l-as putea descrie in doar doua cuvinte: proaspat-seducator: www.fragrantica.com/perfume/Isabel-Derroisne/Rose-Divine-1221.html" target="_blank">Rose Divine-Isabel Derroisne
ps. apasand pe "esprit2fly", aka eu, vedeti ce parfumuri am. Lipsesc cele de la Balmain si altele, nu sunt pe site.

wowwwww, ai peste 40 de parfumuri, frumoasa colectie
unde le tii?
in cat timp ti se termina un parfum?

si io care credeam ca am multe, m-am linistit acum

Mergi la inceput

Ah, eu nu sunt nimic pe langa acest www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=966" target="_blank">user; are vreo 80!!!

Unde le tin? Sunt separate pe sezoane. Pe cele actuale le tin intr-un beauty case, pe cele pentru sezonul rece le tin intr-un sertar. Imi doresc un altul www.bergduft.ch/de/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=35" target="_blank">Edelweiss si altele... Le consum, trebuie sa-mi iau altele... cum ar fi www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Boudoir-1532.html" target="_blank">Boudoir sau un www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Tocade-1418.html" target="_blank">Tocade, ori parfumuri de la www.fragrantica.com/index.php?q=balenciaga&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">Balenciaga. Si lista ar putea continua.... Sunt tanara si am toata viata la dispozitie sa ma parfumez si sa colectionez sticlutele, pe care s-a si declarata stapana fii-mea, cand oi fi eu batrana . Fii-mea e ca maica-sa, de la care a "confiscat" cateva parfumuri; il are si pe al ei, unwww.fragrantica.com/perfume/Antonio-Puig/Barbie-Pink-3361.html" target="_blank">Barbie

Mergi la inceput

Am mai gasit cateva dintre cele multe din colectie www.leonard-paris.com/" target="_blank">Leonard-L'Orchidée, www.parfumsbalmain.com/datas_fr/parfumIvoire_fr.html" target="_blank">Ivoire, www.parfumsbalmain.com/datas_fr/parfumBalmain_fr.html" target="_blank">Balmain de Balmain, www.parfumsbalmain.com/datas_fr/parfumVentVert_fr.html" target="_blank">Vent vert
completare: uitasem de www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Worth/Je-Reviens" target="_blank">Worth-Je Reviens! Un parfum care miroase a primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si fi-mea tot cu Barbie se da :)
din fericire pt bugetul familiei, aici nu exista o gama asa variata de parfumuri, de aceea profit la maxim de plecarile din tara.

Mergi la inceput

Am gasit ceva special: www.fragrantica.com/perfume/HRH-Princess-Elizabeth/E-1635.html" target="_blank">E

Mergi la inceput

Si am pacatuit din nou: am comandat www.bergduft.ch/de/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=35" target="_blank">acest parfum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Buna...Vreau sa va intreb si eu daca chiar miroase atat de bine Coco Mademoiselle de la Chanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

DA!!! Da! Da!
Miroase cel mai bine! Este cel mai misto parfum ever! Eu n-o sa renunt niciodata la a avea un Mademoiselle in colectie!
Clyo, si eu am o multime de parfumuri, nu stiu cate exact, dar sigur peste 30. Nu e greu, daca iti iei unul in fiecare luna :p
Apropo, fetele, miroase misto Burberry Brit? Ca l-am gasit la tipul de la care imi iau haine si il dadea cu 170 lei si ma tenta. N-am stiut ca aduce si parfumuri. Yummy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by Carrye

DA!!! Da! Da!
Miroase cel mai bine! Este cel mai misto parfum ever! Eu n-o sa renunt niciodata la a avea un Mademoiselle in colectie!
Clyo, si eu am o multime de parfumuri, nu stiu cate exact, dar sigur peste 30. Nu e greu, daca iti iei unul in fiecare luna :p
Apropo, fetele, miroase misto Burberry Brit? Ca l-am gasit la tipul de la care imi iau haine si il dadea cu 170 lei si ma tenta. N-am stiut ca aduce si parfumuri. Yummy!

Am vazut Burberry Brit pe e-bay la 38$ plus transportul 15$. Stiu ca geniest si-a comandat acest parfum, nu e incantata de el pentru ca e prea dulce si il vinde, contacteaz-o pe PM daca esti interesata.

Mergi la inceput