Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 18
blue eyes spune:
www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-343.html" target="_blank">Chloe
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
andacos spune:
Multzumesc Blue eyes!
Asta este cel care l-am probat si as putea spune ca ma intereseaza!
http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Parfum-1733.html
Sunt de ceva timp in cautarea unui parfum de vara dar bineintzeles cu mine e foarte dificile!Am impresia ca toate miros la fel dupa un anumit interval de timp!
Chloe´mi-a atras totusi atentzia,am sa merg sa-l mai incerc odata!
Cine l-a incercat astpt comentarii!
Dana
Carrye spune:
Clyo, ai Lou Lou Blue de la Cacharel? Se mai gaseste? Pentru ca a fost parfumul meu preferat in adolescenta si nu l-am mai gasit...:(
Fetelor ce parere aveti despre Escada Into The Blue? E persistent? L-am mirosit de curand si mi-a placut tare mult. Si mi-a mai placut Burberry The beat.
A venit vara si am tot stat, dar tot ce am sunt foarte tari pentru cat de cald incepe sa fie. Sunt in cautare de parfumuri fresh persistente.
clyo spune:
Carrye, daaa, mi-am luat Lou Lou; mi l-a adus sotul meu dintr-un duty free.
iubesc parfumul asta, imi aduce aminte de tinerete
Carrye spune:
Aaaa, ce bine ca se mai gaseste! Din ce tara ti l-a luat? Tot asa bine miroase? Si eu am amintiri tare placute cu parfumul asta...
mada_79 spune:
Buna fetelor!
Urmaresc de ceva vreme acest subiect, dar n-am "indraznit" sa scriu pana acum. Mi-am achizitionat de curand un nou parfum - Alien, de la Thieey Mugler si sunt foarte incantata de el. Este foarte, foarte persistent. Voi ce parere aveti despre el? L-ati incercat?
Imi doresc si Allure (Chanel), care imi place de asemenea foarte mult... (spre sa-l primesc curand, caci va fi ziua mea
danamiha spune:
quote:
Originally posted by mada_79
Buna fetelor!
Urmaresc de ceva vreme acest subiect, dar n-am "indraznit" sa scriu pana acum. Mi-am achizitionat de curand un nou parfum - Alien, de la Thieey Mugler si sunt foarte incantata de el. Este foarte, foarte persistent. Voi ce parere aveti despre el? L-ati incercat?
Imi doresc si Allure (Chanel), care imi place de asemenea foarte mult... (spre sa-l primesc curand, caci va fi ziua mea
Si mie imi place Alien, dar mai mult imi place Angel
Si Allure si Allure Sensuelle imi plac.
blue eyes spune:
A reinviat subiectul nostru.
Am o recomandare pentru vara, un parfum fructa-floral-proaspat: www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tropiques-2216.html" target="_blank">Tropiques
Ieri am incercat www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Her-847.html" target="_blank">Cavalli-Her. Un parfum dulce-aspru, asa cum imi place mie. Nu l-am luat si sper sa rezist in fata tentatiei; am deja 40 de parfumuri! Si totusi, a incercat cineva www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Oro-1484.html" target="_blank">Roberto Cavalli-Oro?. Ca prea bine e descris si comentat; parca imi face cu ochiul...
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
danamiha spune:
Si pe mine m-a ispitit Tropiques, mai ales ca am o slabiciune pentru casa Lancome, l-am gasit la un pret f.bun pe e-bay, dar am rezistat tentatiei ca am prea multe
Acum cel mai mult folosesc Shalimar light.