Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Eu nu am fost de foarte mult timp la o sedinta de mirosit parfumuri dar va urmaresc cu interes......astept vacanta de vara sa imi "plasez" copiii la bunici si atunci imi fac de cap.....folosesc destul de des London si am primit numai aprecieri.....astept cu nerabdare vara sa imi dau cu Be Delicious......
gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Gabi, ai primit in final parfumurile comandate pt tine de catre fratele tau? (am citit pe subiectul strawberrynet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Gabi, ai primit in final parfumurile comandate pt tine de catre fratele tau? (am citit pe subiectul strawberrynet)

Am renuntat la comanda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelka spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by gabi30

Azi am ridicat de la posta Casmir de Chopard, miroase minunat , sa vedem daca persista pe piele ca si pe hartie....ma enerveaza un pic ca nu are capac deoarece e tester dar sper sa gasesc unul care sa i se potriveasca....

Dar are un capac de carton sau cam asa ceva, in general testerele nu au capac, nu am capac nici la Wish, Le classique, Burrbery London,in schimb Miss Dior Cherie si Hypnose-Lancome au capac, depinde care cum...In general prefer testerele, sunt mai ieftine si nu mai cred ca sunt mai puternice
La mine persista mult Casmir, si dupa dus, imi place mult

Draga Dana,
De unde ti-ai luat Burrbery London? Ca mi-am luat si eu de la esente de lux si nu prea sunt incantata de el. Sincera sa fiu, nu stiam cum miroase (am citit tot aici in acest subiect). Mie imi placea un Burrbery, dar nu stiam exact care e. Asta nu e sigur. Poate Brit? Nici nu stiu. Aceste parfumuri de la esente de lux sunt originale sau facute dupa originale?

Merci.
Mirelka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Burberry London l-am luat de la esentedelux si sunt f.multumita de parfumurile cumparate de la ei (am luat cam 20 de buc pt mai multe prietene, mama, verisoara, etc). Inainte l-am mirosit in parfumerie. Am luat si eu plasa cu parfumuri comandate fara sa le miros, de ex Hot de la Ralf Lauren.
Daca vrei Burberry Brit, ai putea sa-i scrii un PM lui Geniest, stiu ca ea si-a comandat de pe e-bay, fara sa-l miroase inainte si i se pare ca e prea dulce si nu e incantata de el.
Imi pare rau ca nu iti place parfumul, cunosc sentimentul am si eu cateva care desi le-am testat inainte, acum nu le folosesc, stau in dulap, de ex J'adore-Dior, Insolence-Guerlain, nu prea sunt pe gustul meu ca nu-s dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Salutari tuturor!

Dupa ce am mirosit un bizilion de parfumuri , care mai de care, m-am oprit la Burberry Summer. Cautam ceva foarte fresh, de vara asa ca pana la urma m-am hotarat la acesta din urma. Nu stiu daca l-ati mirosit insa mie mi-a dat impresia de "tocmai iesit de la dus".
Ce-mi place la magazinele de aici este ca-ti fac samples pe care sa le iei acasa si sa te tot dai . Astfel poti sa iei o decizie corecta. Mi s-a intamplat de vreo doua-trei ori sa cumpar ceva imediat iar dupa cateva zile sa nu-mi mai placa si sa-l duc inapoi desi l-am desfacut si l-am folosit putin.
Intreba cineva mai devreme de :Daisy, Marc Jacobs. E un parfum placut, destul de fresh. Eu l-am incercat insa m-am hotarat pana la urma la Burberry Summer.
Cat despre parfumurile de baza , mereu "in stoc", Bvlgari- Rosde Essentielle si Gucci II.
Altre parfumuri care mi se par dragute si sunt pe gustul meu- Vera Wang (originalul), Ralph Lauren -Romance, Estee Lauder - Pleasures si inca unul nou, Michael Kors Island-Capri dar pe asta inca il "testez"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by Annie80
Fetelor ce parere aveti de Daisy by Marc Jacobs? persista sau nu? Daca l-ati incercat caci pe net am gasit pareri pro si contra------------------------Someone's pleasure is another's pain!Alergic at stupidity.
Daisy, Marc Jacobs este cel mai rezistent parfum pe care l am avut pana in prezent.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

anamariame mercic mult, ieri am tras o tura si lam mai probat odata, cred ca de data asta merg pt toata sticla

dar fetelor am probat elle de Ysl, sa vad si eu daca merita si la cateva minute dupa puf nu mia mai mirosit deloc, dar dupa mult mai mult timp, mirosea (bine mie acuma mia placut mult mirosul) dar numi explic fenomenul.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Danamultam' de intentii...
Mirelkadaca iti place si vrei Burberry BRIT ti-l dau.
Eu l-am comandat de pe ebay si m-am dat o singura data ca sa-l testez. Mi s-a parut persistent dar prea dulce pentru gustul meu.

Acum astept un Trussardi SKIN - apa de parfum - de data aceasta tot de pe ebay. Cei de la esentedelux il au numai in varianta EDT. Oricum mie-mi miroase superb. Abia astept sa-l primesc.

O saptamana minunata doresc tuturor parfumatelor si in special ELENE-lor.

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Fetele draguzele spune-mi ce stitzi voi despre parfumul !ChloeŽde la...Chloe!

Sunt prinsa rau in multe chestii,n-am nici un pic de timp liber sa fac cercetari pe net!Asa ca va multzumesc anticipat!

Dana

Mergi la inceput