Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by clyo

Neata,

o intrebare pt cele care folosesc Poeme - Lancome: va pateaza hainele?
al meu lasa urme pe camasi si pe bluze, ies la spalat dar nu-l pot folosi atat de mult pe cat mi-as dori.

multumesc

dana, felicitari pt achizitii; zi-ne 2 vorbe despre Cristobal-Balenciaga.

de dim am gasit un parfum uitat de ceva vreme Lou Lou Blue Cacharel.
dragut...

Eu nu am observat sa-mi pateze Poeme hainele, dar eu am grija sa nu dau pe haina sau ma dau pe piele si astept putin sa se usuce dupa care iau haina.
Cristobal e foarte placut, nu este un parfum puternic, e putin dulce, uite www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Cristobal-397.html" target="_blank">aici si www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Balenciaga/Cristobal#" target="_blank">aici cum e descris. www.perfumeemporium.com/reviews/Cristobal/W/9557" target="_blank">Aici sunt pareri despre acest parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu nu am putut rezista in fata acestor parfumri: www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Amethyst-1835.html" target="_blank">Amethyst si www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Rock-n-Rose-Couture-1643.html" target="_blank">Rock'n'Rose. Cu banii dati pana acum pe parfumuri imi luam o masina!
Dar cand ajung in Spania tot imi iau un www.fragrantica.com/perfume/Cristobal-Balenciaga/Talisman-440.html" target="_blank">Talisman. sper sa ma pot opri la unul.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Am incercat Honey & Lemon - L'occitane si mi-a placut. In schimb sunt dezamagita de Hot-Ralf Lauren, dar sotului ii place. Asa imi trebuie daca nu l-am mirosit inainte, dar daca nu am avut unde, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midomari spune:

dragele mele,
ma alatur si eu voua, o impatimita a parfumurilor. am si eu o colectie de parfumuri, poate unele nu mai imi plac asa de mult....
mie imi place mult chanel chance. apoi imi place mult un parfum de care nu v-am auzit pomenind, e drept nu se gaseste foarte usor, Vocalise de Shiseido, o esenta floral-orientala (Top notes are green notes, fruity notes, peach, neroli, black currant, orchid and brazilian rosewood; middle notes are yuzu, japanese cypress, jasmine, lily-of-the-valley, red currant and rose; base notes are sandalwood, musk, pepper, vanilla, heliotrope and cedar).
apoi mai am si imi place boss intense. in general imi plac notele florale, fresh dar si unele parfumuri dulci. mi-a placut de asemenea Initial de la Boucheron. de asemenea Black Crystal de la Versace imi place si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midomari spune:

am uitat sa va spun de Pure Turquoise de la Ralph Lauren care mi se pare un parfum cu multa personalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:

Neata,

o intrebare pt cele care folosesc Poeme - Lancome: va pateaza hainele?
al meu lasa urme pe camasi si pe bluze, ies la spalat dar nu-l pot folosi atat de mult pe cat mi-as dori.

multumesc

dana, felicitari pt achizitii; zi-ne 2 vorbe despre Cristobal-Balenciaga.

de dim am gasit un parfum uitat de ceva vreme Lou Lou Blue Cacharel.
dragut...

Deci am gasit misterul petelor de pe bluza mea , dar nu mai da pe bluze, ci numai pe piele. Eu am dat pe gat si sa patat numai gulerul

Fetelor ce parere aveti de Daisy by Marc Jacobs? persista sau nu? Daca l-ati incercat caci pe net am gasit pareri pro si contra

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Neata,

eu nu ma dau de obicei pe haine dar mai sar stropi pe camasa (ma dau in masina, in drum spre birou).
midomari, eu am Relaxing Fragrance de la Shiseido, e foarte fresh, il folosesc doar vara.
blue eyes, las' ca nu esti singura, iti tinem si noi companie

Mergi la inceput

quote:

blue eyes, las' ca nu esti singura, iti tinem si noi companie

Asa e, ne indemnam una pe alta la fapte bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Facem o afacere? Va vand la un pret bun unele si asa poate imi scot banii pentru o roata.

Mi-a sosit www.fragrantica.com/perfume/Hilde-Soliani/Ortensia-3205.html" target="_blank">parfumul. E placut, dar cam dulceag. Nu e potrivit pentru zilele calde; l-am folosit ieri si l-am simtit relativ sufocant in primele doua ore. M-a dezamagit un pic faptul ca nu am primit nici macar un autogram si doua cuvinte de la creatoare; pur si simplu l-au pus intr-un plic captusit cu bule de aer si l-au expediat. Cutia a ajuns zdrosita. In fine...

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

blue eyes, nu vrei sa-ti trimit Hot-Ralf Lauren? Stiu ca tu il porti cand te imbraci in blugi si faci curat

Mergi la inceput