Sunteti impliniti....?
Raspunsuri - Pagina 4
danangie spune:
VALENTINA ce-ai mai facut? Ai reusit FiV-ul?
Eu azi cu mana pe inima pot spune ca sunt implinita. Chiar daca mai trebuie un "mic" vis de realizat....dar, sunt implinita din moment ce a venit pe lume baietelul meu. Fericirea s-a completat cand am rezolvat ptr totdeauna cu actele de sedere permanenta, cand acum 3 zile am semnat noul contract de munca pe timp nedeterminat, cand azi am aflat ca ma intorc la munca in aceeasi sectie( ca trebuia sa ma duc in alta sectie si eram tareeee suparata pe asta). Acum....mai lipseste "casuta" noastra. acesta este "micul" vis de implinit.Sanatate va doresc!!
ALESSIO comoara mea, 07.06.2008
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Crinutz spune:
Eu sunt o vesnica nemultumita din pacate, mereu vreau mai mult, mereu vreau ce au altii, desi poate ca mi-e mai biune decat cealuilat si totusi imi doresc lucrurile sau chiar fiintele pe care le au altii. Poate si zodia e de vina, sunt leu si pe noi nu ne multumeste nimik pe lumea asta, vrem ca totul sa fie perfect. Plus ca uneori sunt egoista si nu vreau ca altul sa aiba ceva mai bun decat mine......Incerc sa nu gandesc asa dar uite ca, creierasul asta nu ma asculta deloc.
Asadar am casa mea plus ca ne construim una pe pamant acum, am masina, am un serviciu bine platit dar care nu-mi place, ii am inca pe tata si pe surorile mele, am si ceva prieteni, ne permiitem concedii si iesiri si totusi...eu ma simt neimplinita. Nu stiu daca e pt ca nu am copii, cred ca nu e asta, poate pt ca nu o mai am pe mama si familia se destrama in felul asta.
deci vesnic nemultumita !!!!!
Poate aveti un sfat....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
valentinag spune:
Dana,nu,inca nu!Sper cat de curand!Deocamdata ma pregatesc de vacanta,sa-mi revin cu creierii!Felicitari pentru rezidenta!
Crinutz,sfaturi n-am,ma uit la mine,doar ca acum m-am mai calmat cumva,stiu ca odata si odata o sa vina si soarele pe strada mea,din toate punctele de vedere!
Dandana,nu's ce sa zic...nu ma asteptam sa aud asta de la tine!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
sanse spune:
valentinag grasutzele i-ti tin pumnii
Acum am vazut subiectul asta...
Si eu am facut prima fata dupa 4 ani de tratament iar sarcina am tinut-o aproape numai stand in pat .
Nici nu mai speram si dupa cum vezi acum am doua tzoape
Faci FIV-ul si GATA !
O sa te implinesti de nu o sa poti duce
O sa te rostogolesti inapoi la grasutele tale
Stam noi cu bebe
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse valentinag grasutzele i-ti tin pumnii Acum am vazut subiectul asta... Si eu am facut prima fata dupa 4 ani de tratament iar sarcina am tinut-o aproape numai stand in pat . Nici nu mai speram si dupa cum vezi acum am doua tzoape |
Daca le mai faci tzoape pe frumoasele motzate pe care le ai, uite asa iti fac si ti le iau ca mult mi-am mai dorit fete, dar am 2 baieti si .
Maria
sanse spune:
Lasa ca vin ele singure pe la 25-30 ani
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
cristina1974 spune:
Da, sunt implinita.
Am destule material, nu-mi lipseste nimic, am un sot care ma adora, doua fetite superbe, o companie care se extinde chiar si in aceste vremuri de recesiune.......
si, mai mult decat toate, sunt sanatoasa.
As vrea sa am mai mult timp, sa pot si eu sa ma trezesc macar in weekend la ora 8 si sa-mi beau cafeaua in liniste, insa deocamdata nu se poate.Iarasi mi-as dori sa fiu un pic mai toleranta cu fetitele mele,pentru ca nu imi iese tot timpul,insa una peste alta, Dzeu imi da ca stie ca pot duce, probabil.
O veni si timpul meu, probabil, sa ma odihnesc si sa ma bucur uitandu-ma in spate, la ceea ce am realizat.
Valentina, draga, capul sus si mergi inainte, ca se poate.
O sa fie totul bine, ai sa vezi, tu sa gandesti optimist si sa ai rabdare.
CODRA74 spune:
o Doamne...nu ma simt implinita.ma multzumesc cu ce am(material vorbind).daca as avea un bebe...atunci chiar ca m-as simti implinita.nu am o casa(stau in chirie)si impreuna cu sotzul avem o mica afacere pe care abia acum o punem pe picioare ,dar daca ar veni bb...nimik nu ar mai conta si ne-am simti amandoi impliniti.de 1 an incercam sa avem copil si inca nimik.sa speram ca visul ni se va implini si DD isi intoarce privirea si spre noi
cait spune:
Eu deocamdata nu sunt multumita pentru ca nici un plan nu este prea infloritor.dar ii multumesc lu Dzeu ca sunt sanatoasa si inca tanara asa ca mai am timp.
Cait
Home is where heart is...
gabriella1 spune:
Nu,nu sunt !Atat timp cat in viata mea nu exista un bebe...la ce-mi foloseste agoniseala?Ca doar nu traiesc cat pietrele...
E un gol...si e cumplit...poate intr-o zi DD se va indura...poate !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245