Strumfi de iulie-august 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si o cafea irlandeza la cererea publicului. I-am cautat smarandei sandale in weekend, si am descoperit ca-i trebuie 17, dar reglabile pe latime pentru ca are piciorul foarte ingust.

Anto, sanatate multa!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Neata.
Multumim de cafea, Ioana!
Jadi, bine ai revenit. Te-am citit pe nerasuflate. Probabil ca-mi era dor.
Simo, am vazut si eu pozele .
Am vazut multe poze, numai cu copii frumosi. pentru toti, nu nominalizez, ca ar trebui sa scriu pana maine.

Am si eu o rugaminte: (ma stiti, nu particip la concursuri, dar fac lobby, cu succes, ar spune unii)
votati, va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2picaturi

Mamica e o ieseanca draga mie. Alte argumente: a votat sarguincios burticile cand am rugat-o. Sau considerati ca-mi dati mie votul, ca a promis ca ma filmeaza si pe mine...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Mai vreau si eu cafea, daca mai e, direct in vena daca se poate ca sunt chiauna.

Ma duc sa citesc din urma, va urez o zi super-duper.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Multumim de eu una am mare nevoie.
Oare cat timp trece de cand incep sa mearga dea busilea pana cand incep sa mearga? Catarina se agata de toate ca sa poata sta in picioare. Cade se ridica si se apuca din nou. Nu pot sa o las nici un minut. Cred ca in curand o sa inceapa sa dea primii pasi.
Anto chiar nu mai aparusei de mult. Multumim de complimente.

O zi buna mamici si bebici

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna Dimineta si de la noi!

A fost un weekend superb petrecut mai in totalitate pe afara cu vedeta casii, care este fericit nevoie mare ca invata sa mearga si sa dea cu piciorul in mingie.

Nu mai stiu cine zicea de somn... dar Alex de 3 zile ma dispera noaptea se trezeste urland si nu il pot potoli cu nimic.Imi pare ca se screme chiar daca caca a facut in ziua respectiva.Sper sa nu fi inghitit ceva, nici nu stiu ce sa zic am cosmaruri pe tema asta.

Cafera eu nu ti-am raspuns pentru ca si eu asteptam raspunsul tau!

Lia exact asa a facut si Alex ..Am fost pana in bucatarie si cand m-am intors EL ERA MANDRU FERICIT in picioare

Mai vroiam sa mai zic una alta dar..... durerea de cap nu imi da pace, poate imi voi aminti..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna Dimineta si de la noi!

A fost un weekend superb petrecut mai in totalitate pe afara cu vedeta casii, care este fericit nevoie mare ca invata sa mearga si sa dea cu piciorul in mingie.

Nu mai stiu cine zicea de somn... dar Alex de 3 zile ma dispera noaptea se trezeste urland si nu il pot potoli cu nimic.Imi pare ca se screme chiar daca caca a facut in ziua respectiva.Sper sa nu fi inghitit ceva, nici nu stiu ce sa zic am cosmaruri pe tema asta.

Cafera eu nu ti-am raspuns pentru ca si eu asteptam raspunsul tau!

Lia exact asa a facut si Alex ..Am fost pana in bucatarie si cand m-am intors EL ERA MANDRU FERICIT in picioare

Mai vroiam sa mai zic una alta dar..... durerea de cap nu imi da pace, poate imi voi aminti..

EDIT: VROIAM sa va aratam cateva pozici http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/?saved=1 :D Dulceatza lu mama

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ma bucur ca ati vizionat si placut pozele noastre. Nu dau nume pentru ca sunt sigura ca mai sunt ca mine care se uita, le place, dar nu spun

Si eu ca Oana cu lobby pentru prietena cu pozele...asa ca votati, va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2picaturi

Si un buchet de pentru fetele care ne-au ajutat deja

Simo mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Noi stam in casa ca e tare frig afara si urat.Vizionam poze cu copilasi, ca bebelusi nu mai sint.L-am vazut pe Dodo al lui Jadi care are niste ochi senzationali si niste gene lungiii,e superb, si pe Matei a lui Simo care la fel de dragalas si scump e.Imi place de el ca e asa independent cum sta el agatat de mobila prin casa si mandru de el.Ce sa mai, e baietel mare.Pe Alex a lui Mamii,care cred eu ca e pus mereu pe sotii.Se vede ca e mare nazdravan.
Despre noi,ce sa zic,exersam mersul de-a busilea se ridica pe tot ce prinde,mi-e frica mereu ca da cu capul de calorifer ca zici ca-l atrage un magnet acolo.
Asteptam Baby expo sa cumparam scaunel de masina,voi de care luati?,aparatori pentru colturi si haine ca ii ramin mici foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mami ce baietel frumos ai!!! Are un aer nazdravan si pus pe pozne. Seamana cu tine foarte bine. Sa iti traiasca si sa fie sanatos!!!

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Am vazut-o si pe Catarina cum rade ea acolo,ce veselie pe ea.Si cred ca sint buni tare baschetii aia ca si al meu roade toata ziua la ei.Daca i-as da in loc de mincare incaltaminte sau etichete de orice fel tare bine ar mai manca .

Mergi la inceput