Salutare,
Imi doresc tare mult sa apara si in viata noastra de familie un ingeras. Am pierdut 4 sarcini ce s-au oprit in evolutie. Am facut foarte multe analize si histeroscopii si o histerosalpingografie. Acum, la un si ceva dupa ultimul esec sunt iarasi insarcinata. Chiar acum am venit de la dr si am o sarcina de 6 sapt. si 4 zile, insa se pare ca am sacul ovular usor deformat (turtit antero-posterior) si uter contractat...in concluzie iminenta de avort iarasi... Si totusi mi s-a spus ca un concediu medical nu-si ar avea rostul acum...Spuneti-mi si mie fetelor cum as putea eu sa-mi dau seama de uter contractat la o sarcina destul de mica? Si daca ar fi asa de ce nu m-i s-a prescris tratament adecvat pt. asa ceva. Mentionez ca acum iau 3 duphaston pe zi.
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali sfatul meu este sa mai ceri inca o parere de la alt medic. In general atunci cand ti se spune ceva dubios e bine sa te asiguri ca e adevarat din mai multe directii! Mult succes si multa sanatate iti doresc!
Anna
24+ cu
Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze
Bineinteles ca voi cere si parerea unui alt dr.maine ma programez la o d-na dr. Calin din Galati, care am inteles ca este extraordinara...
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)