Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
radcarmen spune:
La multi ani Iarina!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresc parintii tai!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
RaisaFudulu spune:
Da chiar asa ce e cu linistea asta????
Afara a fost asa urat
Noua aproape ne-au disparut bubitele dar nu ne-a revenit pofta de mancare....maine vine dr sa ne vada si sa ne dea verdictul daca putem sau nu sa iesim afara...va pupam si asteptam vesti
Iuniaaaa ce faci? Va petreceti?
Raisa luna a doisprezecea
Raisa 1 an
Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA
ioanaradu spune:
m-am adunat si eu de la munci!
multumim de vizionari . multumim de incurajari. si eu vreau sa cred ca totul e bine si ca o sa facem eco doar ca sa fim 200% siguri.
nu mai iese nimeni la apel?
va pup!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ane2200 spune:
Iarina, sa cresti mare, ca frumoasa si desteapta esti. Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si noroc cu carul!
Dupa mesajul de la Kitty, ce se mai poate adauga?!
Trimit repede mesajul, ca iar se blocheaza desteptul
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
roxanici spune:
scurt si la obiect:
user gmail:martie.aprilie2007 din ce stiu eu e si singurul
user 4shared.com: martie_aprilie_2007@yahoo.com sau martie.aprilie2007@gmail.com. Primul are multe chestii, al doilea numa niste cantecele. Parola e aceeasi pt toate conturile.
Am vazut multe poze cu copii frumosi dar nu ii nominalizez ca poate uit pe careva.
Numa atat vreau sa zic: Lumi, ai grija cu Georgica, te face din priviri. Ramane totusi de studiat daca face constient sau chiar e ceva cu el. Mie imi pare ca e un mare santajist.
Iunia a facut un tort absolut superb, parca nu a pus poze p-aici inca da o sa vedeti.
Si ia n-o mai laudati ma atat pe Iunia, cine e ma Iunia asta? da ce, io nu am citit la fel de multe ca ea? credeti ca nu stiu tot atatea cat si ea? daca v-a zis-o pe aia dreapta si v-a pus la punct mereu acu ii faceti statuie? eeeee, nu-i corect, vreau si io m-ati vazut asa mai blonduta si ati zis ca pe mine ma pacaliti, hein?!
lasand gluma la o parte:
Aliona burticoaso cum mai esti?
Ddana, da-ne un semn ceva sa stim ca mai traiesti.
Eliano, tu cand vii inapoi la teroristi? ah, da tie nu ti=a fost rusine sa arati la toata lumea?
Ammo, tu cum suporti razele? esti bronzata deja? stiu ca nu-i de gluma da ce sa zic si io...gura spurcata ce am.....
iete acu am vazut ca am 3 stelute si is membru matur, ce onoare pe capul meu. Acu ce fac?!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
iunita spune:
Buna noaptea dragele mele.. imic er mii de scuze ca intru atat de tarziu! va multumesc din suflet pentru urari! Sa dea Dumnezeu sa fie asha cum ne-ati urat voi !
Nu ma simt poeta, nu ma simt filosoafa..nu ma simt niccicum....ma simt..IMPLINITA!
Avem si poze:
motz
1 an
Ma retrag la nani acum..dar PROMIT ca maine recuperez si spal rusinea. Nu de alta..dar la cata cinste mi-au facut fetele... nu pot sa ma las mai prejos..sa se albeasca suvitele roxanei de invidie
aa...toanta is... m-a sunat Elyanne azi! Evident o scumpa si jumatate. Era..relativ bine. Se reface mai greu dupa anestezie..zicea ca a avut si ceva febra.. spera ca maine sa se simt bine si sa poata pleca.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
loradin spune:
LA MULTI ANI IARINA!!!!!
Scumpa mea ,pentru ca am avut sansa sa te cunosc vreau sa-ti spun doar atat. Esti definitia cuvantului FERICIRE.Veselia ta este molipsitoare iar ochisorii tai expresivi m-au facut sa ma indragostesc de tine.Nu o data vizionand filmuletele cu tine m-ai facut sa rad copios.Esti studentica noastra(daca nu cumva deja ai absolvit).Sa traiesti,sa ai parte numai de bucurii si sa ramai acelasi copil adorabil pe care l-am cunoscut! Cat despre mamica ta ....ce sa zic....nu puteai sa ai o mama mai potrivita.
Multi pupici !!!!!!
Crina_mio spune:
vreau eu cafea, dar neaparat pe farfuriuta o bucata din tortul tau cu botosei sau din palariuta Iuniei. Cum ai avut rabdare sa modelezi botoseii aia, si cu siret!?!?!?
Iunia - dementiale torturile, Iarina o dulce (cu si fara mot). N-am fost eu atenta sau nu-ti dai seama din poze ce a ales de pe tavitza?
Crina si Maya Georgia
Luna a 11-a
varsta Maya
stefimic spune:
buna dimineata mamici!
de mult nu am mai avut o zi fara sarbatorit dar am vazut ca in luna aprilie o sa mai avem.
deci astazi daca nu am pe cine sa felicit as vrea sa va intreb nistew chestiuni legate de puiutul meu.
in piciorusul unde am facut ROR-ul inca mai are dul si vreau sa va intreb daca si voua vi s-a intamplat la fel si in cat timp dispare.
voi dati suplimente de fier si daca da de care pt ca noua ne-a fost recomandat pharma ferrum si s-a constipat foarte rau si nu stiu cu ce sa reusesc sa i-l deconstip.
pentru durerile dentare in afara de calgel, ce mai pot folosi, am retinut eu ceva de oragel dar nu cred ca se gaseste la noi.altceva?
am vazut fetita frumoasa IARINA in pozici de la aniversare, si ce tort frumos si cred ca si foarte bun, cred ca o sa innebunesc pana se termina aniversarile.
si ce mamica frumoasa si cu o silueta de invidiat.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)