Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La multi ani!! ptr micuta si deosebita domnisoara Iarina Maria.
a scris KITTY asa interesant ca mai mi e ciuda ca n o cunosc pe mama Iunita...sa ti traiasca puiul si sa aveti o aniversare frumoasa!

B-ZARA: eu sint fan chicco. folosesc biberoane cu tetina cu 3 perforatii ptr apa, lapte si suc de portocale strecurat, iar ptr lapte cu cereale si suc mai concentrat folosesc tetina cu 3 pozitii, flux reglabil(biberonul well-being). am renuntat la alte marci din cauza fiabilitatii mai scazute si conceptului mai slab.

MIHAEL@ sau oricine e interesat: dati mi contul ala de 4shared, ca sa pot pune paginile de carte ref psihologia copilului.

LUMI: pai e alintaaaat, dragul de el.

doamne ce vreme mizera avem si azi in cta. ce poate sa fac altceva decat sa ploua si sa bata vantul..? vad maro si gri de cand m am sculat si mi vine sa mi pun un tapet roz-lila pe geam. mi am mai schimbat si laptopu' pe deasupra si are un display de toata jena, vad la dublu orice forma de mi sar ochii din cap. altu' la rand! ma apuca melancolia si vad ca nici voi nu va arati prea vesele...am doua sanse: inapoi la rapoartele mele, ca s la munca, sau la un shopping mic, asaaaa, de o mica terapie..

de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata, stup!

LA MULTI ANI, IARINA! Sa ai parte de sanatate si fericire!

Martutza, multumesc pentru raspuns. Acum sa vedem daca si sta gaza la masat, ca n-are stare de fel.
Ioanaradu, adorabil Matei in pozitia de somn! sanatate multa!
Lumi_nag, a doua mutrisoara strambacioasa o facea si Maya intr-o vreme, timp de vreo luna-doua, dar a fost doar o faza. Sper sa fie si la George la fel.
Azi m-a lasat Maya sa dorm mai mult, pana la 9.30...minune mare. dar ce bine a fost!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Bunaaaaa...ne mai stiti????

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AU IMPLNIT UN ANISOR!!!!SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!!LA MULTI ANI SI MAMICILOR!!!

LA MULTI ANI IARINA!!!SA FII SANATOASA,FRUMOASA,DESTEAPTA SI DEVREME ACASA!!!IUNITA FEICITARI PTR FETITA MINUNATA PE CARE O AI!!!

eLYANNE ma bucur ca totul e bine si iti doresc insanatosire grabnica!!!

Stefanya multumesc ca ai intrebat de noi....suntem bine,mai avem un pic de mucisori amandoi,dar nu prea mai am timp,caci stau numai eu cu razvi mama vine doar cand am eu treaba si tre sa plec si dak e sotul acasa sta el cu razvi...dar de cand stau numai eu cu el s-a mai cumintit,ma lasa sa fac si treaba ca sta cumintel in bucatarie pe scaunel si ma striga "mama mama mama" si se joaca cu ceva sau roade un biscuite,ne jucam tot timpul,papa bine,doarme bine ink se trezeste sa pape noaptea,ce mai e copilul pe care mi l-am dorit mereu!!!il iubesc de ma sufoooccc nu mai pooot dupa el!!!

in legatura cu jocurile,si noi fcaem cam la fel ne jucam cu juc lui,le cautam,vedem ce poate sa faca,ne uitam pe geam,mai stam pe olita,dak fac treaba vine dupa mine,mai ne alergam,mai facem cucu bau,mai ne suim in pat si se tavaleste peste perne si rade de numai poate,ii mai arat animale prin carti si cand numai are rabdare le ia la ros,dar il las sa se joace si singurrr si sa se plimbe singur,k doar nu o sta dupa fusta mea mereu!!!astazi a adormit in leagan in timp ce ma epiam,cred ca zzgomotul epilatorului l-a linistit!!!

lumi eu cred ca georgica se joaca,dar dk tu simti ca e ceva fugi la doc!!!

gataaa fug ca s-a trezit!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
Turbez inc-o zi in casa cu Alexia...vremea asta nu ne lasa sa iesim
PISIKUTA, sa stii ca de la transpiratie au fost bubitele, ca au trecut pana seara...
ELPOWER, sa-ti traiasca micuta.Am o curiozitate.Cine e tipul din dreapta in poza cu numele Party!???(in care apare Thea cu bunicul).Seamana ff bine cu un vechi prieten din Slatina, pe care nu l-am mai vazut de multi ani...
RAISA, in afara de bubite, mai are si altceva, gen febra, sa-i curga nasul, ochii??ii dai ceva medicatie?si cate zile dureaza???/

Felicitari tuturor sarbatoritilor, sa cresteti mari si voinici.
La capitolul mers stam din ce in ce mai bine, merge nesustinuta prin toata casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani Iarina sa fii sanatoasa, cuminte si sa ii bucuri pe parinti cu rezultatele la master

Lumi eu zic ca e o joaca de a lui dar cum a zis si /martuta daca simti ceva ce te linisteste mai bine mergi la control...

Adina din ce a zis doctora: rubeola dureaza cam 3 zile cu febra , ganglionii de la ureche si in spatele capului umflati, rosu in gat si febra puternic, pofta de mancare nema....tratament nurofen de trei ori pe zi 2.5 ml si peritol de 2 ori pe zi 1 ml timp de trei zile.......Raisa nu a facut febra deloc...dar facuse dupa vaccin destul, bube are pe tot corpul, nu o mananca, ganglionii de la ureche i-am simtit aia de la cap nu stiu sa ii caut, de mancat asa de control 2 lingurite tei, maraiala cat cuprinde....azi e a patra zi si deja au inceput sa dispara.....pupam si speram sa nu faceti

Raisa luna a doisprezecea

Raisa 1 an

Diana
mama de albinuta mofturoasa RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani, Iarina!!

Ioana superrrrr Matei.Cat despre eco,eu zic sa nu-ti faci probl, ca totul e ok.

Ma duc sa vad poze de la Catalina, ca am ramas in urma
Cred ca mai voiam sa spun ceva...am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani cu sanatate, scumpa, desteapta si iubita Iarina!

Multumim ca ati vazut si v-au placut pozele noastre. Speram ca la anul sa facem cu pitici, nu cu adulti.

Lumi, din poze, George pare ca s-ar juca, dar tu stii mai bine.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tort noi am comandat tortul gargarita tot la cofetaria Alice, insa umplutura a fost de Diplomat Special.Adica in partea de jos blat de cacao, crema de cacao, apoi blat de dobos(blat alb), crema de ness, blat si crema de dilplmat cu fructe. Adica l-am avut 2in 1!!
A fost ff bun, pacat ca eram eu varza si n-am putut profita cum mi-as fi dorit!!

Super poze cu sarbatorita Catalina!! Si noi avem acelasi model de scaunel de masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

fetele!!!
unde sunteti?
nu vad eu sau nu e nici un mesaj de la 14.32??

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI !
IARINA
SA CRESTI MARE, SANATOASA, SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI SI SA AI PARTE IN VIATA DE TOT CE ESTE MAI BUN!

Mai, mai ce fete frumoase am eu aici in craiova, si acum ma refer la micutele noastre albinute RAISA si TEODORA, foarte frumoase aniversari ati avut mai albinutelor si ce rochite frumoase aveti, mai trebuie neaparat sa va cunoastem.
iar cu aranjamentele si mancarica pregatita m-ati dat gata, ce mai petrecere adevarata nu gluma.
casuta lui STEFI i-am luat de la un magazin din cartier(daca vrei sa stii care da-mi pm) si costa 65 de lei.

LUMI eu nu cred ca ai motive de ingrijorare-pare sa se joace si sa exerseze mutrite noi-asta nu inseamna ca are ceva, dar poti sa faci o vizita unui dr ca sa stai linistita.

ELYANNE sa te refaci repede si te asteptm in stup la fel de vesela si glumeata.
pupacim bolnaviorii si va doresc o seara placuta.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput