Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

brie, acum am inteles! Eu merg la dna dr Lutescu. Imi facusem programare pt 22 aprilie la dansa, dar cred ca o sa renunt si o sa cer reprogramarea in luna mai, asa cum m-a chemat, pt TT. M-ai ajutat sa ma hotarasc: o sa merg la dr Ciufu la echo pt morfo-fetala si translucenta nuchala (la ea am fost si ieri si ai vazut ce pozica frumoasa mi-a prins cu bb!). Sa dea DD sa fie totul in regula!
Deci, cred ca e ok sa faci si tu echo in alta parte, unde ai incredere. Despre dr tau am auzit si bune si rele... Eu am fost o singura data la el, dar sincer nu m-a impresionat. In schimb, am o prietena care a nascut cu el (natural) si a fost foarte multumita (a nascut chiar in noaptea de Inviere).

MariaK, din experienta mea (dureroasa) iti spun ca trebuie sa gandesti pozitiv! De ce sa plangi si sa fii asa deprimata?! La ce-ti foloseste?! Asa iti faci rau si tie si mai ales, ii faci rau lui bebe! Sa stii ca sanii mei au fost putin mariti in volum si mai sensibili doar cateva zile, atat la sarcina cu Sebi, cat si acum. Acum, doar ca am sfarcurile "adunate" ca niste cirese si areolele sunt putin marite (fata de obicei), dar nu e musai sa fie la fel si la tine, sanii mei au alaptat mai bine de un an de zile...
Te rog frumos, nu mai plange! Alunga gandurile rele! Aduna-te, bebe are nevoie de o mamica puternica! Gandeste-te cat de fericita vei fi cand il vei tine pe bb la pieptul tau si tati va fi mandru de voi!!!!!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor azi am fost la eco. Astept de fiecare data la usa dr. cu emotie, parca intru la examen. Spre bucuria mea, se pare ce BB evolueaza bine. Este foarte vioi si inoata in lichidul amniotic (facea niste miscari foarte vizibile). Are conform ecografului 7s si 3z. Bataile cardiace i se vedeau foarte clar (niste pulsatii in interiorul embrionului). La ultima ecografie iesise ca are varsta mai mare pt. ca dr. masurase intreg sacul embrionar. Acum a masurat doar embrionul. Dr. era mai optimista, ca si mine, de altfel.
Mie nu imi este rau, nu am greturi puternice si nu vomit si de aceea ma gandesc la diverse lucruri negative.
Va tin pumnii tuturor si va imbratisez

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

multumesc mult mav
o sa incerc. oricum si daca plang nu pot schimba nimic. va fi cum va vrea Dumnezeu!

Maria, mamica 5+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by Maria_K

buna seara la toata lumea!
eu sunt cu moralul la nivelul podelei. faptul ca nu mai am simptome de sarcina si sanii nu ma mai dor deloc, ma face sa ma gandesc la o oprire in evolutie, mai ales ca uneori ma doare si burta, dar putin si usor (seamana cu durerea de la anexita). singurele chestii pe care le mai simt sunt : usoara balonare, constipatie, urinat mai des, obosesc mai repede si din nimic si parca dimineata am o usoara greata (dar USOARA )
imi vine sa innebunesc si mai am putin pana . nu vreau sa plang pt ca sotul meu zice ca sunt paranoica si ca mi se pare.
la medic trebuie sa merg abia in 7 apr. deci mai am mult.
nu stiu ce sa fac

Maria, mamica 5+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Decat sa fii ingrijorata si sa te stressezi si mai mult, cel mai indicat este sa iti suni medicul ginecolog si sa il rogi sa te primeasca, sa te strecoare cumva intr-o programare cat mai urgenta unde sa iti poti clarifica intrebarile si unde sa te poata si linisti. Cred ca este primordial sa ai o relatie de incredere cu ginecologul tau, sa il poti apela in caz de ceva, si sa nu ajungi sa o iei razna din cauza gandurilor. Daca medicul ginecolog nu iti poate oferi acest minim confort, avand in vedere ca e prima sarcina si ai nevoie de siguranta tuturor raspunsurilor la intrebarile tale, atunci poate ca e bine sa incepi sa te interesezi de un medic ginecolog cu referinte bune la capitolul comunicare. Sa ma tii la curent, nu te mai gandi si tu la toate nebuniile, linisteste-te, nu iti face decat un rau si un deserviciu sa cauti semne negative! Pupici.

Leeloo
6 +

http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliburtica spune:

Cine stie sa-mi spuna ce o sa pot vedea la eco la 8saptamani?Ca doctorul,dupa prima eco pe care am facut-o la 5sapt,mi-a zis sa vin doar in sapt a 8-a. Eu nu mai am rabdare si nush nici la ce sa ma astept..Deci,voi ce ati vazut la 8 sapt da sarcina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav - zici ca ai auzit si rele? in ce sens?
nu stiu ce sa-ti spun exact, eu l-am ales in primul rand pt ca stiu ca indif de zi/noapte, anotimp sau sarbatoare, el la nastere vine si nu te lasa de izbeliste.Iar chestia asta pt mine este f importanta pt ca eu trebuie sa nasc cu cezariana, intelegi? In al doilea rand pe el il cunosc de cand aveam vreo 12 ani, prieten tare bun cu verisoara mea (si ea tot medic).Iar toate astea m-au facut sa ma indrept catre el.
Dar, stii cum e!! Pt confortul meu psihic, ma voi duce si in Buc pt ecografii sau eventuale analize.

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Maria_K exact asa ma simteam si eu (fara simptome). Nu te stresa inutil (stiu ca este greu). Unele femei se simt bine, fara simptome si duc fara pb. sarcina. Acum, seara, simt senzatia de greata foarte difuza. Noi nu ne vom plange de greturi, asta este!
mav ce ecografie frumoasa! felicitari pt. inimioara harnica. mie nu mi-a masurat numarul batailor. Nu stiu de ce?
brie nici mie nu mi-a dat vitamine, chiar daca enalizele sunt cam la limita inferioara.

Eu am infectie urinara cu E-Coli si mi-a dat atibiotic, Colistin si un produs naturist Renostim. Ma gandesc sa nu iau antibioticul, ci doar produsul naturist. Macar sa treaca primul trimestru.

7+

Mergi la inceput

mav, tie ti-a recomandat ceva vitamine?...uitasem sa te intreb mai sus.
S-a facut destul de tarzior, si sunt cam obosita, va pup pe toate si ne mai auzim si maine.Noapte buna!

Brie 9+

Mergi la inceput

anes, te felicit pt ca ti-ai vazut buburuza . Cand imi aduc aminte la inceput ce trista am fost si ce rau mi-a parut, crezand ca vei pierde sarcina. M-am bucurat tare mult cand am citit vestile bune de la tine.Da, asa e cu vitaminele astea, numai ca eu am analizele bune.
Eu problemele mai mari le am cu Rh-negativ...sotul pozitiv asta este !!plus ca eu am antecedente cu SD.Speram din rarunchii sufletelor noastre sa fie bine.

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

MariaK stai linistita ca nici eu nu ma pot lauda cu vreun simptom. Doar durere de sani noaptea, urinari dese si constipatie. Daca nu mananc am o usoara greata. Fiecare organism reactioneaza in felul lui. si in plus sarcina ta e mica...mai ai timp sa dea buzna peste tine toate simptomele.
Si eu imi fac tot felul de ganduri. Ieri am fost la medic si mi-a zis ca nu am motive de ingrijorare.

==========
Corina 4s+
Albumul meu

Mergi la inceput