Mamici de noiembrie-decembrie (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna tuturor!
Si eu sunt o viitoare mamica de nov-dec 2008.
Pt mine e a doua experienta pt ca mai am un baietel de aproape 4 ani, care e f incantat de bb (deocamdata, sper sa-l tina permanent).
Ma simt f bine in general, sanii ma supara oarecum, dar muuult mai putin ca la prima sarcina, abia astept sa-i pun la treaba, pe Darius l-am alaptat pana la 1 an si 4 luni.
Nu stiu daca voi putea tine pasul cu voi la scris, sunt f ocupata la serv si acasa abia mai apuc sa fac strictul necesar. Oricum, voi citi cat de des voi putea, promit!

Salutari pt Lorellay si Madutza, sunt singurele pe care le stiu dinainte, in scurt timp o sa va cunosc pe toate.

Datele noastre pt listuta sunt:
DN 03.11.1978, UM 15.02.2008, DPN 22.11.2008, pe baietelul meu il cheama Darius-Andrei (08.06.2008).

Va multumesc si va doresc zile linistite si fara greturi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am completat si semnatura!

Bertha 6+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Bertha, bine ai venit si sarcina usoara! Sunteti pe listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Bertha, bine ai venit; imi amintesc ca acum cativa ani mi-ai raspuns la o intrebare si am retinut nick-ul tau;
Maryb, am singurul stress ca la Badiu iti faci programare cu vreo doua luni inainte (asa cum aveam eu din februarie pentru aprilie) si daca nu imi fac in saptamnaile importante s-a zis cumine si incep sa ma agit de pomana si chiar asta vreau sa evit;
Tu in a cata zi ti-ai facut testul de sarcina sure check? este foarte vizibila liniuta de sarcina, la mine era foarte pala, dar vizibila;

In ce saptamana intentionati sa anuntati la servici de sarcina?

Kitacu fulgulet +4S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Seara buna!

Olivia, felicitari pt cele 176BPM! Si inimioara voastra este harnicuta... Eu citisem ca inimioara lui bb bate cam de doua ori mai repede decat a mamei, in jur de 150BPM. Si pe mine m-a surprins dr cand mi-a spus prima data (aproape de 7s) ca bb avea 170bpm... Iar acum, la 9s, 188bpm... Sper sa fie semne bune, nu rele...!? Oricum, nu ma asteptam deloc sa mi-l prinda pe bb asa frumos in poza, la varsta asta, sa i se vada asa bine capul (maaare), trunchiul si mugurasii membrelor. La sarcina cu Seb, la 9s am vazut doar un punctulet negru care pulsa pe ecran.
La ultima sarcina pierduta... pe la 6s+ avea bb cam 129bmp, iar in a9a sapt (cand s-a si oprit in evolutie pana la urma)... abia mai capta ecograful vreo 82bpm... A fost cumplit momentul cand am vazut efectiv cum se stingea... (si eu deja sangeram)...
Ce frumos au aflat parintii vostri ca vor fi bunici! Ma bucur si eu mult pt bucuria voastra!

Amalia, multa sanatate! Sa scapi mai repede de raceala si fara urmari neplacute!

kita, asa e, eu am mai prins o odisee de ian-feb, insa nu cea a lui Seb, ca pe atunci nu aveam cont pt DC. Asa ca, la odiseea voastra, de 2005, nu am tras deloc cu ochiul. Am scris pana pe la 9s la cea de 2007... dar n-a fost sa fie cu final fericit. Acum nici nu ma gandesc sa fie altfel decat foarte bine! Asa ca vom imparti odiseea aceasta si apoi "scutecele" impreuna!
La intrebarea ta despre controalele obligatorii, ti-a raspuns deja Mary.

O seara frumoasa tuturor!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am cam chiulit,dar motivat...
Crinuta ma solicita la max...,eu sant gretzoasa inca...,fara chef de nimic,doar de zacut...
sanatoase,slava domnului...

Diana,
am citit despre dr N...,incerdibil...,m-a miscat f tare...,am plans de tristeste si mai apoi de bucurie...,bravoo,felicitari,sa dea d-zeu sa fie bine
Mav,
ma bucur ca scapati de varicela...
am bocit putin la ultimul tau mesaj,f trist

Mamica stralucitoare
9+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna seara fetelor,
Aseara am ajuns f tarziu acasa de la dr si n-am mai avut timp sa va scriu noutatile.Deci.....e atat de dragalaaaasssss , are 2,8 cm, mi-a zis ca am ovulat mult mai devreme si sarcina corespunde a 9s si 2z.Si l-am vazut cum ii batea inimioara si cum dadea din capusor intr-o parte si in alta.Mi-a zis ca e totul ok, analizele excelente drept prin urmare nu iau nici un fel de vitamine, doar continuu cu acid folic.Zilele viitoare trebuie sa ajung la centrul de transfuzii de sange sa-mi faca titrarile de anticorpi anti Rh si daca si alea imi ies bine, mi-a zis sa stau linistita si sa ma mai duc la 16 s (in situatia in care e totul ok si ma simt bine) ca sa-mi fac triplu test.

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa n-am intentionat sa va intristez... doar am vrut sa zic ce fericita sunt acum, am trecut "pragul" de 9s!
Eu nu mai am greturi asa mari, insa am arsuri la stomac... nu pot sa mananc orice, dar e musai sa mananc atunci cand ma apuca, ca altfel imi vine rau (dau afara sucul gastric).
...Si mie imi vine sa zac toata ziulica... sunt somnolenta... mai ales ca Sebi imi canta "Bunaa, bunaaaa dimineataaa!!!" de la 6AM!

brie, tu spuneai ca vei veni la Cta la dr? La cine?
Nu vei merge la echo pt masurarea translucentei nuchale? De ce te-a chemat abia la triplu test? Si pe mine m-a chemat tot asa (direct la TT), chiar mi-a spus cu calendarul in mana sa-mi fac programare oricand in luna mai. Totusi, eu mi-am facut programare tot la gineco. (face si echo) in aprilie, in s13, ca sa prind toate masuratorile importante in perioada respectiva, desi puteam sa-mi fac programare doar la ecografist. Dar nu stiu ce sa cred...?! Oare de ce ne-a chemat asa?!

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mav, si eu m-am mirat cand mi-a spus "ne vedem prin mai pt TT atata timp cat totul este ok".Am fost la dr Cristurean. DAR, din cate stiu eu, masuratorile nu se fac chiar de catre oricine si am inteles ca ar fi mai indicat sa mergem la echografisti.Cristurean mi-a spus ca el nu face echografii de morfologii fetale pt niciun trim, si daca vreau fara nicio suparare sa ma duc in alta parte si sa-i arat si lui rezultatele daca vreau. Si ma tot gandesc de aseara cum sa fac....Cred ca luni dimineata ma voi programa la Medlife (eu merg si acolo locuind in Buc) pt masuratori pt a 12-13s maxim.SPER din suflet sa mai gasesc vreun loc !!!!!!!!!
Tu ce parere ai?

Brie 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna seara la toata lumea!
eu sunt cu moralul la nivelul podelei. faptul ca nu mai am simptome de sarcina si sanii nu ma mai dor deloc, ma face sa ma gandesc la o oprire in evolutie, mai ales ca uneori ma doare si burta, dar putin si usor (seamana cu durerea de la anexita). singurele chestii pe care le mai simt sunt : usoara balonare, constipatie, urinat mai des, obosesc mai repede si din nimic si parca dimineata am o usoara greata (dar USOARA )
imi vine sa innebunesc si mai am putin pana . nu vreau sa plang pt ca sotul meu zice ca sunt paranoica si ca mi se pare.
la medic trebuie sa merg abia in 7 apr. deci mai am mult.
nu stiu ce sa fac

Maria, mamica 5+

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maria&year=2008&month=11&day=24&babycount=1"

Mergi la inceput