Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 6
xandrutza_76 spune:
Buna ziua, prezenta la apel.
Noi suntem bine, doar eu am ceva arsuri si greturi every day.
Felis, multumesc pentru urari.
Eliana, va doresc de pe acum concediu placut. Eu cred ca vor dormi baietii pe drum, noaptea mai ales. Succes la vaccin!
Alexandrina
19+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
danuta36 spune:
Hello si de la mine!
Suntem bine,n-am mai dat pe aici,ca-s tot pe fuga...de cateva zile merg la dentist sa-mi refac o lucrare,ce mi s-a rupt demult si statea sa cada...asa mi-e de drag sa merg,ca uite asa ajung tot in ceasul al 12-lea,bine ca nu-i ceva irecuperabil![]()
Miruna mea se face tot mai smecheruta,a invatat rasucirile de pe spate pe burta,nu mai vrea sa stea, tot ridicata ar vrea.Si din carutul sport parca vrea sa sara cateodata,are o energie mai frate..!Dintii n-au aparut inca,dar roade tot ce prinde..in seara asta isi musca si buzele![]()
Va pup pe toate!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, pestisorilor, ce mai faceti?
Noi suntem bine, in sfarsit s-a facut frumos afara, ca ma saturasem de atatea ploi.
Danuta, felicitari micii acrobate Miruna!
Pupilici tuturor!
Alexandrina
20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
danuta36 spune:
Buna dimineata pestisori!
Si noi suntem bine,iesim mai des pe afara,de cand s-a incalzit.E bine ca avem un parc in apropiere,facem 10 minute pana la el...
Xandrutza multumim!Ce mai face burtica?Imi pare rau ca ai greturi,sper sa nu te tina zilnic...eu am fost o norocoasa toata sarcina m-am simtit bine,o singura data mi-a fost rau..ma gandeam cat patimesc alte mamici.In schimb aveam alte nelinisti,legate de rh-ul meu negativ si de tensiune...pana la urma totul a fost ok![]()
Eliana voi ce mai faceti,n-ai mai scris de multisor?
Va pup pe toate!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Ce faceti pestisorilor, pe unde umblati?
Danuta, sunt bucuroasa, incep sa ma lase greturile. In schimb mi-e foame mai tot timpul, mai nou.
La noi in sfarsit s-a mai incalzit afara, nu a mai plouat asa des, putem si noi sa iesim la aer curat, iesim de 2-3 ori pe zi, in functie de programul Narcisei si de treburile casnice.
Alexandrina
20+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani celor care isi aniverseaza azi ziua onomastica!
Alexandrina
21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
elyanne spune:
N-am mai scris de mult, dar nici vooooi... De cateva sapt. am fost prinsa cu o mie de trebi... Am avut de lucru f. mult, surioara si-a facut cununia civila, mai devreme decat era in plan... Acum urmeaza nunta peste vreo luna... Si am cautat de mi-a venit rau pantofi... Greu sa intruneasca toate conditiile 
Mi-am plimbat soata o sapt., zilnic... cred ca daca ii ziceam ca-mi plac unii de 10 mil. pe aia mi-i lua, numa' sa scape...
Am cateva poze de la cununia civila a surioarei (finei)... facute de care, cum a prins... mai avem pana le primim pe cele de la fotograf.
http://family.webshots.com/photo/2431597090057231030QzfRvb
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Elyanna, foarte frumoasa surioara .Casa de piatra , sa se iubeasca si sa se inteleaga .Ai fost o draguta si tu .Cred si eu la ce culoare de pantofi ai avut ca ai cautat mult si bine .....piticii ce mai fac ? Nu i-am vazut prin poze ....
Ceilalti pestiosri pe unde inoata ?
Charlie , Mirela .......
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Multumiiiiiim 
Pantofii sunt culoarea care sunt, ca trebuia se potriveasca cu rochia mov inchis... in poze nu se baga de seama prea tare... Asa ca dai si cauta... si peste tot gaseam rosii si negri... alte culori mai rar, si sa aiba masura mea aproape imposibil...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
N-am mai scris de mult, dar nici vooooi... De cateva sapt. am fost prinsa cu o mie de trebi... Am avut de lucru f. mult, surioara si-a facut cununia civila, mai devreme decat era in plan... Acum urmeaza nunta peste vreo luna... Si am cautat de mi-a venit rau pantofi... Greu sa intruneasca toate conditiile
Mi-am plimbat soata o sapt., zilnic... cred ca daca ii ziceam ca-mi plac unii de 10 mil. pe aia mi-i lua, numa' sa scape...
Am cateva poze de la cununia civila a surioarei (finei)... facute de care, cum a prins... mai avem pana le primim pe cele de la fotograf.
http://family.webshots.com/photo/2431597090057231030QzfRvb
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena #8211; iubita noastra | De 3x... mamica
Casa de piatra!Ce tineri si frumosi sunt...dar nici nasii nu-s mai prejos!Eliana,tu arati super...cine nu stie,nu zice ca esti mami de trei puiuti